- 27 Haziran 2019
- 453
- 367
Yaw heKızzz
Sat- son adet tarihi
Bat- beklenilen adet tarihi
Benimde bilgilerim bunlarla sınırlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaw heKızzz
Sat- son adet tarihi
Aşırı bilgili gibi duruyon da ondan dedimYaw he
AhahahahahKızzz
Sat- son adet tarihi
Aynı şeyi yazacaktım bilmem şaşırır mısın amaBende de olmuyordu korunmayı ne zaman bıraktık her ay başka başka belirtiler olmaya başladı. Muhtemelen öyledir ama belli de olmaz belki de bebiştendir
Bata kadar beklicem kız sen öyle diyorsanBana göre tek belirti adet gecikmesi
Biz bu aşamalara neler yaşadık da geldik dimi jsjsjsj bana göre de öyle artık vallaBana göre tek belirti adet gecikmesi
Estağfurlah canım o kadar erdiğim şey var ki benim alınma lütfen Hem bak seninle yumurtlama tarihim de aynı sev beniAhahahahah
Cahilliğime verin lütfen dediğim gibi yeniyim
Sat : 23 - 27 Temmuz
Bat : 20 - 24 Ağustos
Yumurtlama ( takvime göre) : 6 Ağustos
Döngü günü 15. şeklinde
Ya varya ben tam bir ikizler kadınıyım. Denemeye başlamadan 3 adet erken gebelik testi aldım evde bulunsun diye, denedikten 5 gün sonra hepsini bir gün içinde yaptım Tabi ki negatif
Monicacım noluyor bize aaaAynı şeyi yazacaktım bilmem şaşırır mısın ama
Kmlerce öteden telepatiMonicacım noluyor bize aaa
Kız yaaa 5. Gün de hepsini mi harcadınAhahahahah
Cahilliğime verin lütfen dediğim gibi yeniyim
Sat : 23 - 27 Temmuz
Bat : 20 - 24 Ağustos
Yumurtlama ( takvime göre) : 6 Ağustos
Döngü günü 15. şeklinde
Ya varya ben tam bir ikizler kadınıyım. Denemeye başlamadan 3 adet erken gebelik testi aldım evde bulunsun diye, denedikten 5 gün sonra hepsini bir gün içinde yaptım Tabi ki negatif
Tamam seviyorum seni Sende durumlar nasıl? Belirti vs.Estağfurlah canım o kadar erdiğim şey var ki benim alınma lütfen Hem bak seninle yumurtlama tarihim de aynı sev beni
Evet gururla da söylüyorum dimiKız yaaa 5. Gün de hepsini mi harcadın
Gerçekten görünmez bağlar mı var denirKmlerce öteden telepati
Neyse yeni olduğu için heyecanına veriyorum inşallah bu ay olur da testlerle uğraşmazsınEvet gururla da söylüyorum dimi
Sıfır sıfır sıfır Hiç belirti iz yokTamam seviyorum seni Sende durumlar nasıl? Belirti vs.
Bu arada rabbim dileyen herkesin kucağını doldurur inşallah
Ah canım ya 20 sinde bat mis sence de erken degilmiKız yaaa 5. Gün de hepsini mi harcadın
KIz yok puksucuğuma sorup duruyorum sürekliAşırı bilgili gibi duruyon da ondan dedim
Ay inşallah inşallah, umarım hepimiz için kolaylık verir Rabbim Cidden işin içine girmeden kolay sanıyordum benim gibi pimpirikliler ve sabırsızlar için zor bir durum. Gamsız ve rahat olunca ilk atışta oluyor diyorlardı da inanmıyordumNeyse yeni olduğu için heyecanına veriyorum inşallah bu ay olur da testlerle uğraşmazsın
Sakinn ol ben de belirti yasamadim iki çocuk doğurdum sadece oglanda ateş basması oldu adete yakın her an regl olacakmış gibi ağrı olduSıfır sıfır sıfır Hiç belirti iz yok
Öyle olanlarda varmış ama bozma moraliniSıfır sıfır sıfır Hiç belirti iz yok