- 27 Haziran 2019
- 453
- 367
Ben bilemedim de ondanGizemli takılmayı severim
Ben adımın anlamını yazdım hadi size ipucu dedim mesaj bölümünde kimse şaapmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bilemedim de ondanGizemli takılmayı severim
Kebap yiyek miAdana’ya gidek mi teyteyteyy
Galan pro lu oldu gayri bizi baanmez (maraslilar böyle konuşuyor ayy hiç şiveli konuşamam )Puxhu cum nerelerde
Burdayımmm masterchef izliyorum hayatıımmmPuxhu cum nerelerde
Evet pide tarzı canımHımm bi nevi pide tarzı sanırım di mi canım güzele benziyor
ŞaapamadıkGizemli takılmayı severim
Ay ben de ben deBurdayımmm masterchef izliyorum hayatıımmm
Aramıza ve belirsizliğe hoşgeldin bacımSelam herkese. Burada yeniyim ve ilk yazım olacak Ben yeni evliyim ve eşimle normal yolla korunuyorduk herhangi bir ilaç vs kullanmadık. Bu ay ilk defa bebek için denedik, biliyorum ilk denemede zor ama işte yinede umut ediyorum Arada bir oluşan enfeksiyon dışında bir problemim yok çok şükür. Adetim düzenli takvime göre birliktelik yaşadık ve şu an regli döngüme tam 1 hafta var. Herhangi bir belirtisi olması gerekli miydi? Ben ilk ilişkiden beri psikolojikman her bir şeyi hissediyorum, ne kadar uğraşsam da vücudumu dinliyorum… Ama en belirgin hissettiğim sağ kasıkta pıt pıt pıt bi şey sürekli atıyor acaba diyorum
Demeeee Hoş buldum o zamanAramıza ve belirsizliğe hoşgeldin bacım
Çekinme canım her türlü sorunu Sor burda çok kıdemliler.varDemeeee Hoş buldum o zaman
Ay ben çok acemiyim, buralarda okuduğum gibi takvimimi takip ettim,bi dolu bi boş ilerledim, ayaklarımı havaya bile kaldırdım Yaş 30 olunca biyolojik saat sesi çınlamaya başladı kulaklarımdaÇekinme canım her türlü sorunu Sor burda çok kıdemliler.var
Ah canım sen yenisin alışırsın daha burda bu gözler neler gördü neler okudu sen bizi takip etAy ben çok acemiyim, buralarda okuduğum gibi takvimimi takip ettim,bi dolu bi boş ilerledim, ayaklarımı havaya bile kaldırdım Yaş 30 olunca biyolojik saat sesi çınlamaya başladı kulaklarımda
Ok o zaman sizdeyim Eşim artık diyorki (o pıt pıt hissi için) evet aşkım tekme atıyor diyor İyi değilim hanımlar Allah hepimize sabır versin cidden zor işlerAh canım sen yenisin alışırsın daha burda bu gözler neler gördü neler okudu sen bizi takip et
bize değil beylerimize sabır diliyorum ben demek pıtt pıt tekme atıyor hee hımm sevdim bunuOk o zaman sizdeyim Eşim artık diyorki (o pıt pıt hissi için) evet aşkım tekme atıyor diyor İyi değilim hanımlar Allah hepimize sabır versin cidden zor işler
Ahahahah bekleyebilirsen regliye 2 gün kala test yaparsın canım cikmazsa erken deriz gününun geçmesini beklerizOk o zaman sizdeyim Eşim artık diyorki (o pıt pıt hissi için) evet aşkım tekme atıyor diyor İyi değilim hanımlar Allah hepimize sabır versin cidden zor işler
bize değil beylerimize sabır diliyorum ben demek pıtt pıt tekme atıyor hee hımm sevdim bunu