- 27 Haziran 2019
- 453
- 367
Ben de çamaşır katliyorum kurutma makinesi aldık birde şu çamaşır katlamaya bir makine çıksa
Bu saatte poğaça böğrekk yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saatte poğaça böğrekk yaptım
Eşim istedi ilk defa yapar mısın diyince benim sıfatül eşgalHamarat hatun Eline sağlık
Çocuklar a çok yaparım bir günde biter acık buzluğa falan atayim diyorum yok kalmiyor
Bacım biz iki kişi yarım saatte bitiriyoruz bi tepsiyi sonra kilo aldığım zaman da pcosluyum ben diyorumBen de çamaşır katliyorum kurutma makinesi aldık birde şu çamaşır katlamaya bir makine çıksa
O da olur bir de ütü yapan olsun muuBacım biz iki kişi yarım saatte bitiriyoruz bi tepsiyi sonra kilo aldığım zaman da pcosluyum ben diyorum
Bacım yıkanan bulaşıkları da yerleştiren alet olsun mu
Kahve içmedim bugün hiç yaptım şimdi kendime iyi gelir inşGeçmiş olsun dün de ben öyleydim
Bende icicem önce bir dus alayım akşam temizliği yaptım resmen gündüz gezdimKahve içmedim bugün hiç yaptım şimdi kendime iyi gelir inş
Sıcakta bişey istemiyor insanın canı zaten ya burası serinledi şükür de rahat ettik birazBende icicem önce bir dus alayım akşam temizliği yaptım resmen gündüz gezdim
NAsıl bi şey canım.Bende cantık yaptım Bursa’nın meşhurdur. Bugün sondu yarından itibaren diyettteyimm tatilde fit olmam gerekk
Böyle canım kıymalı kaşarlı kuşbaşılı diye gidiyorNAsıl bi şey canım.
Kızlar hadi herkes yaşadığı yerin meşhur yemeğini (yiyeceğini) yazsın
bir dahakine her yolu deneyeceğim canımara vermene gerek yok balım yumurtlamamdan sonra da girebilirsiniz ilişkiye etkilemez birlikteliğiniz
Hımm bi nevi pide tarzı sanırım di mi canım güzele benziyorBöyle canım kıymalı kaşarlı kuşbaşılı diye gidiyor
benim yazmama gerek var mı bilmeyen yokturNAsıl bi şey canım.
Kızlar hadi herkes yaşadığı yerin meşhur yemeğini (yiyeceğini) yazsın
Balımm teşekkür ederim inşallah güzelce de artarKuzucum koyu çıkmasından değerin yüksek olduğu belliydi zaten. Gayet güzel
Ya ben bi şeyleri kaçırdım nerde olduğunu yazdıysan veya ipuculu olarak ben görmedimbenim yazmama gerek var mı bilmeyen yoktur
Benim debenim yazmama gerek var mı bilmeyen yoktur
Seni hiç bilmiyoruz hiç ipucu vermiyosun tatlı kızYa ben bi şeyleri kaçırdım nerde olduğunu yazdıysan veya ipuculu olarak ben görmedim
AdanaaYa ben bi şeyleri kaçırdım nerde olduğunu yazdıysan veya ipuculu olarak ben görmedim
Gizemli takılmayı severimSeni hiç bilmiyoruz hiç ipucu vermiyosun tatlı kız
Adana’ya gidek mi teyteyteyyAdanaa