- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Canım henüz burda bebek arabası tecrübem olmadı ama en çok kullanılan benim gördüğüm maxi cosi ve cybex markalarıhalolita ve diğer alamanyada yaşayan arkadaşlar bana ordan güzel bir bebe araba markası söyler misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım henüz burda bebek arabası tecrübem olmadı ama en çok kullanılan benim gördüğüm maxi cosi ve cybex markalarıhalolita ve diğer alamanyada yaşayan arkadaşlar bana ordan güzel bir bebe araba markası söyler misiniz
Gayet iyi canım maşallahKızlar 4+6 için 854 Beta Hcg normal mi?
teşekkür ederimmm <3Canım henüz burda bebek arabası tecrübem olmadı ama en çok kullanılan benim gördüğüm maxi cosi ve cybex markaları
aşko önemli olan sağlıklı düzenli artışın. bazılarının geç dölleniyor bazılarının erken herkesin hcgsi farklı olabilirrr
Değerin gayet güzel canım maşallahhaftaya göre değil de düzenli artış var mı ona bakılır. 2 gün sonra aynı yerde tekrar verebilirsin
Canlarım çok teşekkür ediyorum. Bir an nedense düşük mü diye korktum. Perşembe yine aynı yerde vereceğim inşallah güzelce yükselirGayet iyi canım maşallah
Çok güzel bi değer maşallah canımKızlar 4+6 için 854 Beta Hcg normal mi?
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim kuzumÇok güzel bi değer maşallah canım
Kuzucum koyu çıkmasından değerin yüksek olduğu belliydi zaten. Gayet güzelİçimi rahatlattınız teşekkür ederim kuzum
Dönmez hsg den kaynaklı bencekızlar merhaba sizlere bir şey soracağım bat 17 normalde günüm hiç şaşmaz bu ay hsg filmi çekilmiştim bugün önce kahverengi sonra kırmızı şekilde lekelenmem oldu hsg filminden dolayı mı böyle olmuştur yoksa yerleşme kanaması olabilir mi yerleşme kanaması önce kahve sonra kırmızya dönebilir mi
İnşallah hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz daha gelen giden yok üç gün gecikirsem yapacağım test4 gün önce daha erken diye çıkmamıştır belki de. İnşallah vardır bebiş canım
Günaydın canlarımm bugün kan vermeye gideceğim dualarınızı bekliyorum
Benim battan dört gün önce tertemiz negatif çıkmıştı. Hiç ümidini yitirme
Güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz daha gelen giden yok üç gün gecikirsem yapacağım test
Başım tuttu benim ya amanNapiyonuz kızlar hiç ses soluk yok
Bdv okuyup dertleniyorum Bağımlılık yapıyor resmen herkesin derdini okudum herhalde 1 saattirNapiyonuz kızlar hiç ses soluk yok
Ben orayı okumuyorum ya ruhum daralıyor bunalıma giriyomBdv okuyup dertleniyorum Bağımlılık yapıyor resmen herkesin derdini okudum herhalde 1 saattir
Geçmiş olsun dün de ben öyleydimBaşım tuttu benim ya aman
Bu saatte poğaça böğrekk yaptımNapiyonuz kızlar hiç ses soluk yok
Hamarat hatun Eline sağlıkBu saatte poğaça böğrekk yaptım
Çocuklar a çok yaparım bir günde biter acık buzluğa falan atayim diyorum yok kalmiyorBu saatte poğaça böğrekk yaptım