- 11 Temmuz 2024
- 148
- 123
- 29
Yarın inşallah ama hiç ümidim kalmadı galiba o kahverengi akıntı yumurtlama belirtisiydi ve bu ay geç yumurtladım (Lady sen ne zaman test yapıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın inşallah ama hiç ümidim kalmadı galiba o kahverengi akıntı yumurtlama belirtisiydi ve bu ay geç yumurtladım (Lady sen ne zaman test yapıyosun
Belki de yerleşme kanamasıdır. Neden yumurtlama diye düşündün kiYarın inşallah ama hiç ümidim kalmadı galiba o kahverengi akıntı yumurtlama belirtisiydi ve bu ay geç yumurtladım (
Ay boyu ovulasyonda T çizgisi hep koyuydu benim birkaç gündür açık renk seyrediyor ve bu da çatladığı anlamına geliyormuşBelki de yerleşme kanamasıdır. Neden yumurtlama diye düşündün ki
Koyu derken hep pik miydi? Yani T C’den daha mı koyuydu?Ay boyu ovulasyonda T çizgisi hep koyuydu benim birkaç gündür açık renk seyrediyor ve bu da çatladığı anlamına geliyormuş
Hoşgeldin canım. Bat geçmiş test yaptın mısat 13 temmuz bat 11 ağustos. yumurtalam 24-31 temmuz hsg tarihim 29 nisan. inş güzel enerjiler yollayayım inş bu sene hepimizin kucağı dolar
pcostan dolayı bende lh hep yüksek dolayısıyla 3-4kere T’yi C’den yüksek gördüm. Pik haricinde ise T’nin koyuluğu hep C ye yakındı. Ve asla silikleşmedi bu da çatlamadığı anlamına geliyor. Birkaç gün önce ilk defa T’yi silik gördüm. Ve bu şekilde devam ediyorKoyu derken hep pik miydi? Yani T C’den daha mı koyuydu?
İşin kötü tarafı en son 8 ağustosta değerlendirebilmiştik kahverengi lekeyi gördükten sonra gebelik oluşma ihtimaline karşı ara vermiştik şimdi asıl dönemi kaçırmış oldumpcostan dolayı bende lh hep yüksek dolayısıyla 3-4kere T’yi C’den yüksek gördüm. Pik haricinde ise T’nin koyuluğu hep C ye yakındı. Ve asla silikleşmedi bu da çatlamadığı anlamına geliyor. Birkaç gün önce ilk defa T’yi silik gördüm. Ve bu şekilde devam ediyor
pcostan dolayı bende lh hep yüksek dolayısıyla 3-4kere T’yi C’den yüksek gördüm. Pik haricinde ise T’nin koyuluğu hep C ye yakındı. Ve asla silikleşmedi bu da çatlamadığı anlamına geliyor. Birkaç gün önce ilk defa T’yi silik gördüm. Ve bu şekilde devam ediyor
Anladım şimdi canım hayırlısı olsun belki tutmuştur sperm birkaç gün canlı kalabiliyor içeride.İşin kötü tarafı en son 8 ağustosta değerlendirebilmiştik kahverengi lekeyi gördükten sonra gebelik oluşma ihtimaline karşı ara vermiştik şimdi asıl dönemi kaçırmış oldum
Nasip bilemiyorum şimdilik hayırlısı olsun bu ay eşimle de iş dolayısıyla ayrı kalacağız Ekim’e kaldı baharlarAnladım şimdi canım hayırlısı olsun belki tutmuştur sperm birkaç gün canlı kalabiliyor içeride.
Ay çok güldümSelam verene test soruyorr
Muhteşem bir ekip olduk. İnsanları zorla takip edip test yaptırıp hamile çıkarttırıyoruzHoşgeldin canım. Bat geçmiş test yaptın mı
sus sus kaçmasınMuhteşem bir ekip olduk. İnsanları zorla takip edip test yaptırıp hamile çıkarttırıyoruz
Bakarsın ekime kalmazNasip bilemiyorum şimdilik hayırlısı olsun bu ay eşimle de iş dolayısıyla ayrı kalacağız Ekim’e kaldı baharlar
İnşallahBakarsın ekime kalmaz
ara vermene gerek yok balım yumurtlamamdan sonra da girebilirsiniz ilişkiye etkilemez birlikteliğinizİşin kötü tarafı en son 8 ağustosta değerlendirebilmiştik kahverengi lekeyi gördükten sonra gebelik oluşma ihtimaline karşı ara vermiştik şimdi asıl dönemi kaçırmış oldum
aşko önemli olan sağlıklı düzenli artışın. bazılarının geç dölleniyor bazılarının erken herkesin hcgsi farklı olabilirrrKızlar 4+6 için 854 Beta Hcg normal mi?
Değerin gayet güzel canım maşallahhaftaya göre değil de düzenli artış var mı ona bakılır. 2 gün sonra aynı yerde tekrar verebilirsinKızlar 4+6 için 854 Beta Hcg normal mi?