- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Orda ince bi çizgi gördüm ben inşallah devamı gelirAdete 3 gün var kızlar bir şey görüyor musunuz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orda ince bi çizgi gördüm ben inşallah devamı gelirAdete 3 gün var kızlar bir şey görüyor musunuz..
Çok duyuyorum ben aralıklı tek ilişkiyle hamile kalanı herhalde sperm kalitesi mi yüksek oluyor böyle oluncaMaşallah canım ya demek ki oldu mu oluyor işte
Ozelden konuşup burayı boşluyorsunuz amaÖzelden duskapani ismini öğrenmek için grup kurduk ya
Ahaah orda da konuşulmuyor kiOzelden konuşup burayı boşluyorsunuz ama
Muhtemelen canım ben de arka arkaya yapmıcam bu sefer 2 yada 3 gün de bir denicem bakalımÇok duyuyorum ben aralıklı tek ilişkiyle hamile kalanı herhalde sperm kalitesi mi yüksek oluyor böyle olunca
Biz gidelim monicacımOzelden konuşup burayı boşluyorsunuz ama
Ahaah orda da konuşulmuyor ki
Zorla kendimi dahil ettimBiz gidelim monicacım
Ahaha hayır kız benim nick yazma hatırlama sorunum var tabloyu bile oluştururken nicki ezberliyorum koşa koşa gidip yazıyorum bu kez de Bat Sat unutup geri geliyorum bakıyorum gidip yazıyorumZorla kendimi dahil ettim
woww birileri pro olmuşşşşAhaha hayır kız benim nick yazma hatırlama sorunum var tabloyu bile oluştururken nicki ezberliyorum koşa koşa gidip yazıyorum bu kez de Bat Sat unutup geri geliyorum bakıyorum gidip yazıyorum
Puxhu hanım derseniz canım bundan sonrawoww birileri pro olmuşşşş
kırmızı sana yakıştı şekerimPuxhu hanım derseniz canım bundan sonra
Ahahah olsun canımm sen prosun her şeyi yapabilirsinAhaha hayır kız benim nick yazma hatırlama sorunum var tabloyu bile oluştururken nicki ezberliyorum koşa koşa gidip yazıyorum bu kez de Bat Sat unutup geri geliyorum bakıyorum gidip yazıyorum
sat 13 temmuz bat 11 ağustos. yumurtalam 24-31 temmuz hsg tarihim 29 nisan. inş güzel enerjiler yollayayım inş bu sene hepimizin kucağı dolar
Üye Adı Sat Yumurtlama Bat Gebelik Hafta Hsg Tarihi Çocuk Puxhu 28 Temmuz 11-17 Ağustos 30
Ağustos1 Mervesare41 5 Ağustos 18 Ağustos 1 Eylül 2 Usagii 22 Temmuz 6 Ağustos 28 Ağustos 1 Ekim 2023 cookiep 13 Temmuz 26 Temmuz 9 Ağustos duskapani 23 Temmuz 4 Ağustos 18 Ağustos 1 Duygu6 21 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Sebo03 6 Ağustos 15 17 Ağustos 3 Eylül bzcxa İlk gebemiz İstanbullugelinnn 6 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül Simsim507 28 Temmuz 10 14 Ağustos 27 Ağustos Lorelailai Canımız gebemiz Beezuus Canımız Gebemiz brckm Canımız gebemiz Gulbahcesii96 Canımız gebemiz dayssx 4 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül CinnamonQuenn 23 Temmuz 5-6 Ağustos 20 Ağustos lunap 14 Temmuz 13 Ağustos Sadolinda 19 Temmuz 15 Ağustos Monica123 1 Ağustos 28 Ağustos Ucanpayanda 27 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Espressoc 23 Temmuz 3 Ağustos 17 Ağustos guzelseylerolsun Canımız gebemiz Marryyj 2 Sipser 16 Temmuz 2 Ağustos 16 Ağustos ruyaruzgar08 3 Ağustos 15 Ağustos 30 Ağustos annelik yolunda 11 Temmuz 12 Ağustos 29 Ağustos Halolita 5 Ağustos 8 Eylül Tufibery 26 Temmuz 8 Ağustos 27 Ağustos 14 Şubat ladyflowercookies 16 Temmuz 14 Ağustos Dibay 2 Temmuz 30 Temmuz
Para verip pro oluyorsun hayatım mesele buPuxhu cum hayırlı olsun proluğun benide bi aydınlatırsan sevinirim bilmiyorum ben proluk mroluk dkfkfk
Yurtdisinda yaşıyorum canım doktor randevum 12 eylülde daha erken randevu bulamıyorum maalesefTekrar bir doktora görün bence canım. Hsg sonrası ilişki olduysa ihtimal vardır tabii ama doktora gitsen hem beta bakar hem de duruma göre bir ilaç vs verir gebelik yoksa da. Böyle beklemek de sıkıntı. İnşallah bebişten dolayı gecikmiştir
öyleli yaniii yakışır topiğimizin başkanına heyttt beePara verip pro oluyorsun hayatım mesele bu
Lady sen ne zaman test yapıyosunöyleli yaniii yakışır topiğimizin başkanına heyttt bee
Amin inşallahSenin bat geçmiş test yaptın mı?sat 13 temmuz bat 11 ağustos. yumurtalam 24-31 temmuz hsg tarihim 29 nisan. inş güzel enerjiler yollayayım inş bu sene hepimizin kucağı dolar
Selam verene test soruyorrLady sen ne zaman test yapıyosun