- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Takma ya ne kadar takarsan o kadar sinir bozuyorİnşallah çiçeğim, taktik maktik yok bam bam bam bide düşünmek istemiyorum takınca takıyorum çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takma ya ne kadar takarsan o kadar sinir bozuyorİnşallah çiçeğim, taktik maktik yok bam bam bam bide düşünmek istemiyorum takınca takıyorum çünkü
Var açayım mıBurada özelden toplu mesajlaşma yok mu yaa Sen bilirsin Puxhu sen prosun artık
rabbim evimizi şenlenrecek hayırlı evlatlar nasip etsin bizeBu hisleri çok iyi anlıyorum ya ben de yurtdışında aynı şeyleri yaşıyorum
Aç da adımı söyleyim sizeVar açayım mı
AhahajaAç da adımı söyleyim size
Aynen oyleTakma ya ne kadar takarsan o kadar sinir bozuyor
hahaha bak kısmet işte tutacak oldu mu tutuyor aza çoğa bakmıyo demek kiiİnşallah canımm Hayır yatılı misafirlerimiz vardı hiç değerlendiremedik
Evet biz takipleşiyoruzz hıhOhoo biz instadan takiplestik bile Puxhu Ile
yaa ben de ondan dedim ya az önce yarın ver diye ama dedim heralde bi dildiği vardır kjasdjnözelden yaz söyliyimm
yok canımm cuma verirsem hafta sonu olduğu için Aaa yarın cuma değil ki ayol benim beynim yandı ya of
uyarsanıza kız benim beynim laçkalaşyı akajhsjanayaa ben de ondan dedim ya az önce yarın ver diye ama dedim heralde bi dildiği vardır kjasdjn
Küçük il küçük il dedin durdun heralde orda geç çıkıyo sandım ben deuyarsanıza kız benim beynim laçkalaşyı akajhsjana
Aynen öyleymişhahaha bak kısmet işte tutacak oldu mu tutuyor aza çoğa bakmıyo demek kii
Küçük il küçük il dedin durdun heralde orda geç çıkıyo sandım ben de
Özelin kapalı canım seni alamadımAynen öyleymiş
Neye alamadın balım kaçırdım benÖzelin kapalı canım seni alamadım
AçtımÖzelden duskapani ismini öğrenmek için grup kurduk ya
Ben biliyommmAç da adımı söyleyim size
Maşallah canım ya demek ki oldu mu oluyor işteİnşallah canımm Hayır yatılı misafirlerimiz vardı hiç değerlendiremedik