- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Ne kaaa hoşYok canım çay içiyorum kahveye arkadaşa gidicez birazdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kaaa hoşYok canım çay içiyorum kahveye arkadaşa gidicez birazdan
Söylemiyor okumuyor bileNeymiş adı usaki söyle bana da
AhahahsSöylemiyor okumuyor bile
Evetaa çok geç sağlık ocağında mi verdin
Öğleden sonra çıkar gece saatlerinde görürsun e nabizda
Ay inşallah bekliyorum bakalımÖğleden sonra çıkar gece saatlerinde görürsun e nabizda
Bu hisleri çok iyi anlıyorum ya ben de yurtdışında aynı şeyleri yaşıyorumevet bi de ben burda çatlamak üzere gibi oluyorum bi kocamı görüyom başka kimsemiz yok çok istiyorum bu bebeği ya lütfen dua edin
12 senedir tanıdık çıkmadıKızlar Allah bilir normalde hiç anlaşamadığınız kişiyle burda kanki olmuşsunuz bazen aklıma böyle şeyler geliyor veya anlaşamadığınız değil de özelinizi bu kadar anlatöayacağınız birileri burdaysa ya
Ya o kadar alıştık ki sanki wp grubunda gibiyiz dışarıdan okuyabileceklerini bi an unutmuşumAhahaa sağ ol canım. Size gizli bilgileri verebilirim mesela topiğimizi dışarıdan 24 ziyaretçi okuyor şuan
Sen test yaptın mı onu söleeeYa o kadar alıştık ki sanki wp grubunda gibiyiz dışarıdan okuyabileceklerini bi an unutmuşum
Maşalaahhh e iyi o zaman ben çok yeni açtım ya ilk aşamalar böyle hisler normal sanırım ve çok şanslıyım ki açar açmaz sizleri tanıdım ya12 senedir tanıdık çıkmadı
Kalp kalp kalpMaşalaahhh e iyi o zaman ben çok yeni açtım ya ilk aşamalar böyle hisler normal sanırım ve çok şanslıyım ki açar açmaz sizleri tanıdım ya
Yaptım ya negatif hatta testi atmadım bekledim beklerken uyumuşum uyandim atmadan tekrar baktim silik bile yok sjjdjdSen test yaptın mı onu söleee
Ahahaha o zaman yeni ay sana uğur getüsünYaptım ya negatif hatta testi atmadım bekledim beklerken uyumuşum uyandim atmadan tekrar baktim silik bile yok sjjdjd
İnşallah çiçeğim, taktik maktik yok bam bam bam bide düşünmek istemiyorum takınca takıyorum çünküAhahaha o zaman yeni ay sana uğur getüsün
O sırada pcoslu ve asla dogal yolla cocugun olamaz tup bebek bile tutmayabilir denilen arkadaşımın ilk geceden hamile kalması şokuİnşallah çiçeğim, taktik maktik yok bam bam bam bide düşünmek istemiyorum takınca takıyorum çünkü
Burada özelden toplu mesajlaşma yok mu yaa Sen bilirsin Puxhu sen prosun artıkSöylemiyor okumuyor bile