• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023e Azospermi ile giriyoruz

Oldu çok şükür 5 tane 5. Gün embriyosu oluştu. Ama 4 tane 6. Günde tamamladı
Maşallah kaç yumurtaniz toplandı?
Ayni sorun benim eşimde de var .
Tese yapmak istemedik ama embryolar tutunmuyor bana bir türlü 3. denemem .

Tese olsa şansimiz daha mı çok olur diye düşünmeye başladım .
Kalan embryolarim da tutunmazsa belki .

Maşallah kaç yumurtaniz toplandı?
Ayni sorun benim eşimde de var .
Tese yapmak istemedik ama embryolar tutunmuyor bana bir türlü 3. denemem .

Tese olsa şansimiz daha mı çok olur diye düşünmeye başladım .
Kalan embryolarim da tutunmazsa belki .
24 yum toplandı 22 tanesi olgun çıkmış. 13 tanesi döllenmiş bir tanesini 3. Günde 1 tanesini 5. Günde 4 tanesini 6. Günde dondurdular.
Benim de ilk tedavim tese olmadan oldu 22 yum toplandı sadece 3 tanesi 3. Güne geldi bir tane transfer edildi tuttu ama sonrasında 6. Haftada düşük yaptım. Kalan iki tane hiç tutmadı. Uzun aradan sonra farklı merkezde başladık sperm sayısı ve morfoloji bozukluğu nedeniyle mikrotese önerdi Dr. Hem döllenme oranı çok oluyor hemde düşün riski azalır diye. Bizde kabul ettik ve iyi sonuç aldık henüz transfer olmadım düşün geçmişim olduğu için kan pıhtılaşma değerim çok yüksek çıktı ve testler istedi hsg istedi bu hafta onları halledeceğim sonrasında Dr ona göre tedavi uygulayacak canım sizin tam olarak sorun nedir?

24 yum toplandı 22 tanesi olgun çıkmış. 13 tanesi döllenmiş bir tanesini 3. Günde 1 tanesini 5. Günde 4 tanesini 6. Günde dondurdular.
Benim de ilk tedavim tese olmadan oldu 22 yum toplandı sadece 3 tanesi 3. Güne geldi bir tane transfer edildi tuttu ama sonrasında 6. Haftada düşük yaptım. Kalan iki tane hiç tutmadı. Uzun aradan sonra farklı merkezde başladık sperm sayısı ve morfoloji bozukluğu nedeniyle mikrotese önerdi Dr. Hem döllenme oranı çok oluyor hemde düşün riski azalır diye. Bizde kabul ettik ve iyi sonuç aldık henüz transfer olmadım düşün geçmişim olduğu için kan pıhtılaşma değerim çok yüksek çıktı ve testler istedi hsg istedi bu hafta onları halledeceğim sonrasında Dr ona göre tedavi uygulayacak canım sizin tam olarak sorun nedir?
Umarım bu sefer pozitif sonuç alırsınız 🌸🤲☘️
Bizim sorun da eşim kriptooazospermi. sperm çıkıyor o çıkanlara tüp bebek yapıyoruz ama tutunamiyor bir türlü benim de ilk tüp bebek tedavim tuttu düştü hemen senin gibi .
2. Denedik olmadı farklı doktor da d 3. Yu denedik o da olmadı .
Kalan embryolarimiz var onlarla tekrar deneyeceğiz olmazsa tese bı aklımdan geçti .
Bende bir sorun görünmüyor şuan tek yspilmayan test NK hucre panel testi onu da yaptıracağım onun dışında bakilmayan bişey yok.
Pıhtılaşma yatkınlığı bendede var bakilmisti hem kan sulandırıcı igne hem de hap kullanıyorum tüp bbeege başladığım zaman.

Aslında tese olun diye her gittiğimiz doktor söyledi ama biz kabul etmedik ya tutmazsa çıkan hücreler de zarar görüp bidaha sperm çıkışı olmazsa diye düşünmemiştik tese .
Embryolarınız arasında gözle görülür fark da olmuş masallah umarım istediğiniz sonuca bu ulaşırsınız bu sefer☘️🤲

İyi akşamlar herkese. Eşim 6 ve 15 yaşlarında 2 kere lenfoma kanseri geçirmiş aldığı kemo ve radyoterapilerden dolayı azosperm. 8 yıllık evliyiz. 2017 de tedavisiz bodoslama bi tesemiz oldu sonuç sıfır. Daha sonra ara verdik. 2021 yılında istanbul bahçeçiye gittik bülent erola 6 ay sonra tese dedi ama biz istemedik ilaçlara 9 ay devam ettik. Daha sonra bu işin uzmanı olan embriyolog semra hocanın çalıştığı ankara A life hastanesine geldik burda test verdik hastanede detaylı sperm testi bakılıyor. Sperm oluşum evreleri var toplam 12 aşama ilk testimizde 10. Aşamada olduğumuzu öğrendik en son evrede eşim 4 ay takılı kaldı. Tabi burada üroloji doktoru mesut hocada tedavi oldu eşim. Nisan ayında çok şükür ilk çıkışımız oldu ve 3 tüp biriktirdik. Mayıs ayında opu işlemi oldu e2 yüksek çıktığı için transfer ertelendi dondurulmuş embriyo transferine karar verildi. Ve bugün transfer oldum 🥰 Lütfen imkanınız varsa buraya gelip detaylı bi sperm testi verip takip etmeniz.
Bizim olumsuz bir tese ameliyatımız var ARALIKTA bir yıl olacak. Eylül ayında Ankara Bahçeci ye gidelim diyorduk. Semra sertyel okuyunca Bi durdum tam olarak nasıl bir test spermiogram değil mi yapılan

Kızlar merhaba Benim eşim de testis kanseri sonrası yumurtası alındı ameliyat öncesi sperm dondurduk tabiki. Bu arada sperm kalitesi yerlerdeyken bir tane normal yoldan oldu Allah’ın takdiri işte. Şimdi o donan spermlerle tüp bebek oldum 3. Gün embriyosu pazar günü sonucu öğreneceğim damdan düşmüşün halinden damdan düşmüş anlar. Dua ederseniz sevinirim

12 milyon 40 milyon bunlar harika doğal yoldan hamile kalırdınız. O doktor neye dayanarak o kadar ilaç verdi. Sizin zaten varikosel ameliyatından sonra artmış hiç bişeye gerek yokmuş. Biz değil binler milyonlar 10 tane çıksa razı durumdayız. Bence o doktoru söylemelisiniz çok mağdur olan insan olur onun yüzünden. Peru mu aydos mu hangi doktor bilmemiz gerek. Çok üzüldüm. Bence bi kere çıktıysa yine çıkar. Ne zamandır sonuçlar sıfır hep üst üste sıfır mı oldu
Canım azospermi ile varikosel aynı şey mi oluyor

Canım azospermi ile varikosel aynı şey mi oluyor
Hayır canım aynı şey değil tabi ki. Varikosel ciddi düzeyde olursa sperm çıkışını engelleyebiliyor bazen Azospermi olan hastalar varikosel ameliyatı olunca sperm çıkıyor. Ama varikosel olan erkekler Azospermidir diye bi durum yok

Hayır canım aynı şey değil tabi ki. Varikosel ciddi düzeyde olursa sperm çıkışını engelleyebiliyor bazen Azospermi olan hastalar varikosel ameliyatı olunca sperm çıkıyor. Ama varikosel olan erkekler Azospermidir diye bi durum yok
Anladım canım teşekkür ederim

Kızlar 2023 e girerken öğrenmiştik bu durumu 2024e giriyoruz şimdide gelişmelerimizi yazalım. Neler yapıyorsunuz ?

Kızlar 2023 e girerken öğrenmiştik bu durumu 2024e giriyoruz şimdide gelişmelerimizi yazalım. Neler yapıyorsunuz ?
Ankara yollarını aşındırmaya devam ediyoruz Sd3 gördük bundan sonraki süreci merak ediyorum sd4 sonrası hücre çıkışı olur mu takılı mı kalırız kafamda deli sorular 🤦🏻‍♀️😃

Ankara yollarını aşındırmaya devam ediyoruz Sd3 gördük bundan sonraki süreci merak ediyorum sd4 sonrası hücre çıkışı olur mu takılı mı kalırız kafamda deli sorular 🤦🏻‍♀️😃
Olur canım olur Allahın izniyle sen kalbini ferah tut

Back
X