- 2 Mayıs 2017
- 236
- 128
- 103
Evet orası baya pahalıymış öyle duydum bende.Bahçeliye göre baya iyi tutmuş oradakiler 100 ve üzeri dediler hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet orası baya pahalıymış öyle duydum bende.Bahçeliye göre baya iyi tutmuş oradakiler 100 ve üzeri dediler hep
Allah yardımcımız olsunTese de daha kaliteli sperm bulunuyor herhalde. Eğer güzel kaliteli spermler cıkacaksa tese olunur ama onunda garantisi yok.
Canım olur Allah’ın izniyle senin de isteyen herkesin deKalabilir evet rabbim verdikten sonra.
4 sene önce tese oldu benmki açılmadı biyer demekki hala tık yok.
Donmuş spermlerle yola devam ediyoruz ondan sonuc almakta zor
Anladım canım yanlış bilmiyormuşum bizim durumu anlamakta güçlük çekiyorum doktorumuz da şaşkınBenim eşimin yüksek canım 20ydi sperm çıkarken. Sonra sperm testi verdi çıkmadı fsh bakıldı 35 olmuş
Spermler çok değişkenmiş canımAnladım canım yanlış bilmiyormuşum bizim durumu anlamakta güçlük çekiyorum doktorumuz da şaşkın
Amin inşallah Allah razı olsunCanım olur Allah’ın izniyle senin de isteyen herkesin de
Evet doktor bize dondurabilirsiniz bulursak ama kaçabilir bulamayabiliriz sonra dediSpermler çok değişkenmiş canım
Çıkış barsa neden TESE oluyor kim öneriyor bunu. Ben bunun çok yanlış olduğunu duydum hepBizim de kriptospermi dendi son sperm tahlilinde 12 hareketsiz sperm bulundu. Tüp bebek birimine yönlendirildik. Bende bir problem gözükmedi. Eşim tese olacak öncesinde de varikosel vs olmuştu. Yine aynı süreç korkuyorum daha da zarar verirsek diye bunun ilacı iğnesi yok mu acaba bütün doktorlar direkt kesip biçme derdinde
Canım sakın tese olmayın bizimde hiç çıkışımız yoktu Ankara a life hastanesine gittik orda detaylı sperm testi verip üroloji doktora mesut tülde muayene olun test vermeye devam edin hareketli sperm çıkışıda yakalarsınız. Bizimde ilk hareketsiz çıktı sonra hareketliye döndü.Bizim de kriptospermi dendi son sperm tahlilinde 12 hareketsiz sperm bulundu. Tüp bebek birimine yönlendirildik. Bende bir problem gözükmedi. Eşim tese olacak öncesinde de varikosel vs olmuştu. Yine aynı süreç korkuyorum daha da zarar verirsek diye bunun ilacı iğnesi yok mu acaba bütün doktorlar direkt kesip biçme derdinde
Mutlaka tedavi olsun benim eşim geçen sene ekimden beri tedavi oluyor ilk çıkışımız nisan ayında oldu. Hemen tüp bebeğe başladık geçen hafta salı günü transfer oldum.Özel doktora gittik sözüm ona ünlü de bir doktora bize üç ameliyat gerekli dedi ve içinde meğer tese de varmış tese de sperm çıktı dedi bizde sevindik dondurayım mı diye sormadı biz nerden bilelim donduruluyormuş vs. Dedim özellerle olmayacak üniversiteye gidelim devlet devlettir şimdi tese yi burda önerdiler. Bir takviye bir iğne hiç birşey kullanmadı şimdiye dek. Ne yapacağımı bilemiyorum eşim olayım diye tutturuyor ben tedavi olduğuna ikna olamıyorum bu yöntemin, çok bunaldım.
Hangi doktora gideceğimi bilemiyorum Bursa’da bu hizmeti veren doktor var mıdır. Yani bizim normalde sperm çıkıyordu ameliyat olduktan sonra bir iki taneye düştü en son hareketli bulunmadı ama yani neticede çıkıyor, of çok sıkıştım doktorlara da bişey demeye gelmiyor ama yine o ameliyat süreci beni çok düşündürüyorMutlaka tedavi olsun benim eşim geçen sene ekimden beri tedavi oluyor ilk çıkışımız nisan ayında oldu. Hemen tüp bebeğe başladık geçen hafta salı günü transfer oldum.
İmkanınız varsa söylediğim yere gidin çünkü diğer yerler hep tese diyor.Hangi doktora gideceğimi bilemiyorum Bursa’da bu hizmeti veren doktor var mıdır. Yani bizim normalde sperm çıkıyordu ameliyat olduktan sonra bir iki taneye düştü en son hareketli bulunmadı ama yani neticede çıkıyor, of çok sıkıştım doktorlara da bişey demeye gelmiyor ama yine o ameliyat süreci beni çok düşündürüyor
Bu arada inşallah sağlıkla geçmiştir transferiniz sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallahİmkanınız varsa söylediğim yere gidin çünkü diğer yerler hep tese diyor.
Amin inş cumartesi test günümBu arada inşallah sağlıkla geçmiştir transferiniz sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah
Merhaba 5. Güne giden embryonuz oldu mu?Canım 13 tanenin gelişimi devam ediyormuş bir tanesini bugün dondurmuşlar diğerlerini 5. Güne kadar takip edeceklermiş
Oldu çok şükür 5 tane 5. Gün embriyosu oluştu. Ama 4 tane 6. Günde tamamladıMerhaba 5. Güne giden embryonuz oldu mu?