Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovülasyon testini hangi marka alacaksın canım? bende adet olursam bittikten sonra almayı düşünüyorum marka önemli mi?

Selizay selizim 40 çıktı sonucum insallah sağlıklı bir şekilde ilerler arkamdan dolsun taşsın buralar hamis haberleriyle Amin
Ayy hadi gözün aydın kuzum ya çok sevindim. Topiklerin uğurlu geldi valla he Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Şimdi kritik bir sorum var Akıntın var mı yada çatlamadan sonraki 10. Günde öğrenmiştin yanlış hatırlamıyorsam o günlerde kuruluk falan oldu mu hiç?

ovülasyon testini hangi marka alacaksın canım? bende adet olursam bittikten sonra almayı düşünüyorum marka önemli mi?
ben trendyolda 2 marka gördüm tüm yorumları okuyarak prefertil almaya karar verip ondan sipariş ettim 10 lu aldım 119tlydi fiyatı ben ama sanki bu ay için yetmez gibi geldi fazla almadığıma pişman oldum eğer bu ay gebelik tutturamazsam cihazını almayı düşünüyorum her ay 100 küsür lira vermektense 300 500 neyse cihaz almak daha mantıklı ve sonuç olarak daha net diye duydum kullananlar varsa yazarsa senin içinde fikir olur

Ben laboquick aldım trend yoldan. Önceki gebeliğimde de onu kullanmıştım, gebelik düşükle sonuçlandı ama ovulasyon günlerini ve hamilelik testi güzel çalışıyor. Kutudan 10 ovulasyon ve 5 gebeliktesti çıkıyor. Yorumlara bakarak sipariş etmiştim indirimde 89tl'ye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…