Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selin n diye bir k
Valla kuzu yük
Yumurta takibi yaptık işte bu ay sadece
4 kez gittik geldik
Bide trafiğe kalmayalım diye sabahın altısında yola çıkmalar falan =) biraz zor oluyor
Ben tüp bebekte yeni yıll zammıma kalmimm diye, ilaç zamlarına kalmim diye hemen aralıkta gitmiştim
Direkt baslarıs gibi düşünmüştüm
Ama bu yumurta takip işi, polip işi vs bikaç ay ileri attı malesef
Tüm zamlara denk geldik yani 😑
Henüz gittiğimiz hastanede bu süreçlerini ücretini falanda sormadım he, tamamen sürpris🥳😒
Selin n kullancı Var. O senin hastanede yaptı. İstersen mesah atıp sorabilirsin..
Zamlar her türlü gelecek..
Estrofem 3 kutu aldım 68-69 lira 1 aylıkmış. Tutarsa 4 kutu alıcam 1 aylık..
Prolutex aldım tanesi 250 lira 15 günlük bin lira verdim.. Tutarsa daha ne kadar ödeyecwğim bilmiyorum 🤷‍♀️

Selin n diye bir k

Selin n kullancı Var. O senin hastanede yaptı. İstersen mesah atıp sorabilirsin..
Zamlar her türlü gelecek..
Estrofem 3 kutu aldım 68-69 lira 1 aylıkmış. Tutarsa 4 kutu alıcam 1 aylık..
Prolutex aldım tanesi 250 lira 15 günlük bin lira verdim.. Tutarsa daha ne kadar ödeyecwğim bilmiyorum 🤷‍♀️
Bi sorayım kuzu bakimmm
Burda ben bulamadım benim hastanede yaptıran
Valla Allah kolaylık versin hepimize
İnsallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanırda çektiğimiz tüm sıkıntılara değer❤️

Kızlar bugün pik oldu dün akşamı değerlendirmiştik. Bugün de değerlendirmelimiyim yoksa yarın çatlama olduğunda mı değerlendiriyim 🙄 962CCF45-8800-467C-9056-3BD59AA6A97E.jpeg

Kızlar bugün pik oldu dün akşamı değerlendirmiştik. Bugün de değerlendirmelimiyim yoksa yarın çatlama olduğunda mı değerlendiriyim 🙄Eki Görüntüle 2986773
Sperm sorunu yoksa değerlendir bence. Yada bu gün boş geçip yarın çatladığında değerlendir. Ya aslında olacaksa tek ilişkiylede oluyor da işte 🙄

Kızlar 17.gün ve 18.gün çok netti. Bugün biraz silik pek anlamam sizce ne yapmam lazım?
Çatlamış mı ?
Testler 2 gün beklediği için silinmiş ilk çektiğimdeki fotosunu koydum 17.günün.

Eklentiler

• 3B66854D-2E89-4DB5-B68A-DB19780DAE2C.jpeg
    3B66854D-2E89-4DB5-B68A-DB19780DAE2C.jpeg
    218 KB · Görüntüleme: 58
  • 7A1427EA-2411-4EEF-915F-4FF3B2D9B18A.jpeg
    7A1427EA-2411-4EEF-915F-4FF3B2D9B18A.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 66
Sperm sorunu yoksa değerlendir bence. Yada bu gün boş geçip yarın çatladığında değerlendir. Ya aslında olacaksa tek ilişkiylede oluyor da işte 🙄
Geçen ay iğneden sonra 3 gün değerlendirmiştim tutmuştu ama eşim bugün geç geleceği için yarın artık değerlendirim 3 gün üst üste olur gerisi nasip kısmet artık 🤗

Kızlar son 4 testim kaldı. Daha baya da silik yetmicek gibi sanki değilmi ben yeni sipariş vereyim ☺️

Eklentiler

• 26C704B7-FFC0-4D2E-86C2-03E234B65801.jpeg
    26C704B7-FFC0-4D2E-86C2-03E234B65801.jpeg
    169,5 KB · Görüntüleme: 30
Allah razı olsun canim etmez olur muyum hiç etkileşime girdiğim kim varsa hepsine teker teker dua ediyorum cani gönülden hemde Rabbım tez zaman da kavustursun bebisleri ♥️♥️

Amin inşallah canim her yeni ay yeni bir umutmus anladım bu ay 🥰

Kesinlikle öyle bende umudumu kestiğim anda ovulasyon ile tanıştım ve galiba onun cok etkisi oldu bu durumda♥️

Amin kuzum insallah Rabbım isteyip de arayan uğraşan herkese ama herkese nasip etsin 🥰😍

Amin inşallah canim Sagolasin ♥️👼
Amin amin çok amin senin haberinle bana bı sevinç bı umut geldi 🥰

Ayy hadi gözün aydın kuzum ya çok sevindim. Topiklerin uğurlu geldi valla he 🥰 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤎 Şimdi kritik bir sorum var 🤣 Akıntın var mı yada çatlamadan sonraki 10. Günde öğrenmiştin yanlış hatırlamıyorsam o günlerde kuruluk falan oldu mu hiç?
Selizay yardımcı olacaksa sana ben de ilişkiden 10 gün sonra erken gebelik testiyle öğrendim ve iki hamileliğimde de acayip kuruluk oldu bende

Ayy hadi gözün aydın kuzum ya çok sevindim. Topiklerin uğurlu geldi valla he 🥰 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤎 Şimdi kritik bir sorum var 🤣 Akıntın var mı yada çatlamadan sonraki 10. Günde öğrenmiştin yanlış hatırlamıyorsam o günlerde kuruluk falan oldu mu hiç?
Sagolasin canim oyle oldu sanırım 🙈 akintim var her xaman olmasa da ara ara beyaz süt kesiği tarzında galiba 10.gunde yoktu ama ondan öncesinde olmuştu bi kere daha ama kuruluk yok akıntı mevcut😇

X