Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selizay selizim 40 çıktı sonucum insallah sağlıklı bir şekilde ilerler arkamdan dolsun taşsın buralar hamis haberleriyle Amin
Amin inşallahh

ben bu sabah test yaptım, hem erken hem kaset, ikisinde de çizgiyi geçtim nokta bile yok ovulasyon testi de iyice silikleşmiş. şimdi kuzu kuzu adedimi bekliyorum, yeni dönem, yeni umutlar

Benim alt karın ağrısı çok özellikle çok ayakta kalınca bu sefer hiç gaz sancısı yok akıntım hiç yok öyle bakalım
Benimde bu kez akıntım hiç olmadı kuzu
Hatta çatlama zamanı bile olmadı ben çatlamadı mı diye düşündüm o kadar yok
Ama gaz sancısı var normalde olmazdı bu kez o beni baya rahatsız etti
Hayırlısı bskalım=)

Gazetemize güvenilir kaynaklardan gelen bilgiye göre; ilaca yüzde 36-37 oranında bir fiyat artışı uygulanacak.

İlaç sanayicilerinin “Şubat ayı beklenmesin, Ocak ayında uygulansın” talebi ise kabul görmedi.

İlaç fiyat artışları 21 Şubat 2022 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.

Kızlar eczacı paylaşımı.. Ne alacaksanı srok yapın son 1 ay.. Gıda takviyeleri değil reçeteli ilaçlar için…

Valla sorma kuzu
Köprü ücretleride ikiye bölünmüş
Tek yön geçiş 8,50 ydi yalnıs hatırlamıyosam yada 8,25 falan
Kaç km yol, yaktığın benzin ayrı, köprü parası ayrı
Zaten içinde bulunduğumuz süreç ayrı masraf =)
Gerçekten Allah yardımcımız olsun

Geçen sene 13,25 tlydi. Şimdi 3,5 lira zam yapmışlar… Ama bence genede yüksek.. Biz kullanmıyoruz ama kullanan için
Ciddi yük…
Ben bu süreci tüp bebeğe göre daha masraflı görüyorum..
Hoş tüp bebekte de ilaçlar aldı başını götürüyor ama olsun..

Kizlar bugün c life almaya karar verdim kullananlar bı yorum yapabilir mi etkisi gören yada bununla ilgili düşüncesi olan
Ben 2 ay falan kullandım, adet dengem bile bozuldu, yürüyüş , bol su tüketimi koşullarını da uygulamama rağmen, yani beence nedensiz infertilite de işe yaramıyor, sizin hormonal bir sorununuz var mı ?

Valla kuzu yük
Yumurta takibi yaptık işte bu ay sadece
4 kez gittik geldik
Bide trafiğe kalmayalım diye sabahın altısında yola çıkmalar falan =) biraz zor oluyor
Ben tüp bebekte yeni yıll zammıma kalmimm diye, ilaç zamlarına kalmim diye hemen aralıkta gitmiştim
Direkt baslarıs gibi düşünmüştüm
Ama bu yumurta takip işi, polip işi vs bikaç ay ileri attı malesef
Tüm zamlara denk geldik yani
Henüz gittiğimiz hastanede bu süreçlerini ücretini falanda sormadım he, tamamen sürpris

Selamlar ben de sağlık sektöründeyim. Zam oranından bağımsız, Şubat'ta zam yapılacağı herkes tarafından bilindiği için zaten şu an pek çok ilaç depo ve eczacılar tarafından stoklanmış durumda ve satışını yapmıyorlar... ben bazı ilaçları 1,5-2 aydır bulamıyorum.
Bulabildiklerinizi, eğer geri ödemesiz yani cepten parayla alıyorsanız bence de alıp kenara koymanızda fayda var :)

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin bizlere bol.dua et olurmu o kadar çok ihtiyacımız var ki
Allah razı olsun canim etmez olur muyum hiç etkileşime girdiğim kim varsa hepsine teker teker dua ediyorum cani gönülden hemde Rabbım tez zaman da kavustursun bebisleri
COk cok sevindim ya..
Senin hamile olduğunu okuyunca cok yaklaştığımı da hissettim ..
Saglikla gelsin insallah
maviss_34
Amin inşallah canim her yeni ay yeni bir umutmus anladım bu ay
Amin inşallahh

ben bu sabah test yaptım, hem erken hem kaset, ikisinde de çizgiyi geçtim nokta bile yok ovulasyon testi de iyice silikleşmiş. şimdi kuzu kuzu adedimi bekliyorum, yeni dönem, yeni umutlar
Kesinlikle öyle bende umudumu kestiğim anda ovulasyon ile tanıştım ve galiba onun cok etkisi oldu bu durumda
Hayırlı olsun canımmmmmm sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin kuzum insallah Rabbım isteyip de arayan uğraşan herkese ama herkese nasip etsin
Gözün Aydın canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin hamileliğin, bebişini sağlıkla kucağına al inşallah
Amin inşallah canim Sagolasin

Arkadaşlar 14. Gun iliski dofru bir karar mi sizce yoksa 15 mi
Ortalama döngüm 28 gun
Yalnis bir karar vermeyeyim yardımcı olun, fikir verin cok umutlanmicam ama en azından minik bir ışık var yaa iste insani herseyw baglayan

Selamlar bende 2022 hamilelik isteyenlerdenim 1 oğlum var 2. istiyorum aylardır olmuyor daha önceden de buraları takip ederek desteklerle yardımlaşmalarla hamile kalmıştım bu sefer yine geldim ovü testi aldım onunla ilerleyeceğim şuan reglim bittiği gibi hazırlıklarımı yapıcam öneri yada fikri olan varmı güzel haberlerinizi duyarım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…