- 17 Nisan 2021
- 4.140
- 3.716
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.821
Dostinex veriyor canım doktor o benim 44 olan prolaktini 1 ayda 0.16 dan bile küçük yapmıştı. Birde yüksek değerlerde endokrin doktoruna yönlendiriyor bazı doktorlar sebebi araştırılsın diye bende gerek duymadı doktor.Kızlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim sabah hormon testi verdim prolaktin 70 anlamadım progestandan olabilir mi acaba yüksekliğinde ne yaptınız ilaçlamı düşürülüyor değer haftaya çarşamba gidicem doktora
Sağolasın cnmDostinex veriyor canım doktor o benim 44 olan prolaktini 1 ayda 0.16 dan bile küçük yapmıştı. Birde yüksek değerlerde endokrin doktoruna yönlendiriyor bazı doktorlar sebebi araştırılsın diye bende gerek duymadı doktor.
İnsallah kuzuuAmin inş inş..
Sebepsiz denilen durumlarda hep birşeyler çıkıyor. Sen bu ayı da atlat inş sende de böyle hikayeler duyacağız.
Keşke benimkide böyle basit olsa hemen olayımda aradan çıksın deseydim.
Ben yolda bile paralı yol 10 dk hızlı ise paralı yolu seçip zamandan kazanayım bari diyen insanım
Dipnot. Maaşımın yarısı bu paralı yollara gidiyor.
Zaten tüp bebek için gittiğim hastanenin paralı yolu 15 tl olmuş..
Dostinex ile 1 e düştü canim sonra yine normal seviyeye geldi yediğimiz içtiğimiz şeylerde tetikliyo maalesefKızlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim sabah hormon testi verdim prolaktin 70 anlamadım progestandan olabilir mi acaba yüksekliğinde ne yaptınız ilaçlamı düşürülüyor değer haftaya çarşamba gidicem doktora
Oo senin ne kadar çok yumurtan varmıs kuzuSeninle aramızda bir gün var biliyor musun bende 7 ocak akşamı oldum cuma günü progesteron baktiricak mısın benim 5 yumurtam vardı 3 kendiliğinden çatladı 8 gün sonra progesteron baktırdım 34 çıkmışikisi çok büyüdüğü için iğne verdi doktorum inşallah bu ay ikimiz içinde olumlu olur ve pozitifleri görürüz
Çaktırmaaa bende sana diyorum ama kendimde aynısını yapıyorumKesinlikle ama gönül ferman dinlemiyorgerçekten bir akıllanmadım gitti
GünaydınnnnGünaydın canlarım, mutlu günler
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin bizlere bol.dua et olurmu o kadar çok ihtiyacımız var kiSelizay selizim 40 çıktı sonucum insallah sağlıklı bir şekilde ilerler arkamdan dolsun taşsın buralar hamis haberleriyle Amin
C life i bilmem ama hayit tohumu macunundan çok fayda gören var. Ben ins Nihalinbahcesi sayfasından aldım. Bakalım bu ay faydasını gorururum insallahKizlar bugün c life almaya karar verdim kullananlar bı yorum yapabilir mi etkisi gören yada bununla ilgili düşüncesi olan
Benim alt karın ağrısı çok özellikle çok ayakta kalınca bu sefer hiç gaz sancısı yok akıntım hiç yok öyle bakalımOo senin ne kadar çok yumurtan varmıs kuzu
Benim bi taneydi =)
Progesteron istemedi doktorum benden
Senin oda çok iyi çıkmıs =)
İnsallah kuzu
Sende de gaz ağrıları gibi ağrı oluyor mu, bu kez iğne bende acayip gaz sancısı yaptı
Ya benim yolumda köprü yok ama konusu açılmışken köprüye yapılan zam nedir? Gerçekten insanlar omicron ile mi mücadele etsin. Paranın değer kaybı ile mi mücadele etsin şaşırdı kaldı..İnsallah kuzuu
Umarım sorun budur da aradan çıkınca problem halledilmiş olur
Bende sevmiyorum böyle alengirli işleri =)
Çok düzüm, bende senin tercih ettiğin gibi ederdim
Sorma yol parasını, bizimde yolumuz sıkıntı
Her hastaneye gidişte köprüden geçe geçe bi hal olduk ama napalım
Kizlar bugün c life almaya karar verdim kullananlar bı yorum yapabilir mi etkisi gören yada bununla ilgili düşüncesi olan