- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.881
Selin n kullancı Var. O senin hastanede yaptı. İstersen mesah atıp sorabilirsin..Valla kuzu yük
Yumurta takibi yaptık işte bu ay sadece
4 kez gittik geldik
Bide trafiğe kalmayalım diye sabahın altısında yola çıkmalar falan =) biraz zor oluyor
Ben tüp bebekte yeni yıll zammıma kalmimm diye, ilaç zamlarına kalmim diye hemen aralıkta gitmiştim
Direkt baslarıs gibi düşünmüştüm
Ama bu yumurta takip işi, polip işi vs bikaç ay ileri attı malesef
Tüm zamlara denk geldik yani
Henüz gittiğimiz hastanede bu süreçlerini ücretini falanda sormadım he, tamamen sürpris
Bi sorayım kuzu bakimmmSelin n diye bir k
Selin n kullancı Var. O senin hastanede yaptı. İstersen mesah atıp sorabilirsin..
Zamlar her türlü gelecek..
Estrofem 3 kutu aldım 68-69 lira 1 aylıkmış. Tutarsa 4 kutu alıcam 1 aylık..
Prolutex aldım tanesi 250 lira 15 günlük bin lira verdim.. Tutarsa daha ne kadar ödeyecwğim bilmiyorum
insallah tutar bu ayBn bi de aşılama yaptrdm bu ay
Kan vermen lazım kuzu. Gözün Aydın rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallahBata 6 gün var , kaset testime bakar mısınkzne yapmam lazım bu saatten sonra
Testim buKan vermen lazım kuzu. Gözün Aydın rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallahtestin markası ne acaba 6 gün önceden bu kadar belirgin göstermiş
Sperm sorunu yoksa değerlendir bence. Yada bu gün boş geçip yarın çatladığında değerlendir. Ya aslında olacaksa tek ilişkiylede oluyor da işteKızlar bugün pik oldu dün akşamı değerlendirmiştik. Bugün de değerlendirmelimiyim yoksa yarın çatlama olduğunda mı değerlendiriyimEki Görüntüle 2986773
Yok cnm sanmam 15 i bat ve regl ağrılarım başladı sivilce ona keza umudumu kaybettim bn 2 senedir bekleye bekleye ne umut kaldı ne sevinçinsallah tutar bu ay
peki ya umut
bir gun cok umutlanıp inanıp bir gun dibe inmek
Geçen ay iğneden sonra 3 gün değerlendirmiştim tutmuştu ama eşim bugün geç geleceği için yarın artık değerlendirim 3 gün üst üste olur gerisi nasip kısmet artıkSperm sorunu yoksa değerlendir bence. Yada bu gün boş geçip yarın çatladığında değerlendir. Ya aslında olacaksa tek ilişkiylede oluyor da işte
Var tabi kan verBata 6 gün var , kaset testime bakar mısınkzne yapmam lazım bu saatten sonra
İns canım bende bunu sipariş verdim bakalım ne olcakC life i bilmem ama hayit tohumu macunundan çok fayda gören var. Ben ins Nihalinbahcesi sayfasından aldım. Bakalım bu ay faydasını gorururum insallah
Yok canım bütün değerlerim iyi sadece pco yumBen 2 ay falan kullandım, adet dengem bile bozuldu, yürüyüş , bol su tüketimi koşullarını da uygulamama rağmen, yani beence nedensiz infertilite de işe yaramıyor, sizin hormonal bir sorununuz var mı ?
Amin amin çok amin senin haberinle bana bı sevinç bı umut geldiAllah razı olsun canim etmez olur muyum hiç etkileşime girdiğim kim varsa hepsine teker teker dua ediyorum cani gönülden hemde Rabbım tez zaman da kavustursun bebisleri
Amin inşallah canim her yeni ay yeni bir umutmus anladım bu ay
Kesinlikle öyle bende umudumu kestiğim anda ovulasyon ile tanıştım ve galiba onun cok etkisi oldu bu durumda
Amin kuzum insallah Rabbım isteyip de arayan uğraşan herkese ama herkese nasip etsin
Amin inşallah canim Sagolasin
Selizay yardımcı olacaksa sana ben de ilişkiden 10 gün sonra erken gebelik testiyle öğrendim ve iki hamileliğimde de acayip kuruluk oldu bendeAyy hadi gözün aydın kuzum ya çok sevindim. Topiklerin uğurlu geldi valla heRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Şimdi kritik bir sorum var Akıntın var mı yada çatlamadan sonraki 10. Günde öğrenmiştin yanlış hatırlamıyorsam o günlerde kuruluk falan oldu mu hiç?
Anladim canım oda acaba yumurtlama belirtisi mi belki onu saglamistir bende kendi kendime yumurtlayamiyorum3 ay kullandim canim sadece yumurtlama akintisi asiri oldu bi de bel kasik agrisi cok yapiyordu hamile kalamadim ama
Bende işe yaramadı , ama PCO olanlar hep yazıyordu clife sayfasına işe yarıyor diye , bilemiyorum canım o yuzdenYok canım bütün değerlerim iyi sadece pco yum
Sagolasin canim oyle oldu sanırımAyy hadi gözün aydın kuzum ya çok sevindim. Topiklerin uğurlu geldi valla heRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Şimdi kritik bir sorum var Akıntın var mı yada çatlamadan sonraki 10. Günde öğrenmiştin yanlış hatırlamıyorsam o günlerde kuruluk falan oldu mu hiç?