Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selin n diye bir k
Selin n kullancı Var. O senin hastanede yaptı. İstersen mesah atıp sorabilirsin..
Zamlar her türlü gelecek..
Estrofem 3 kutu aldım 68-69 lira 1 aylıkmış. Tutarsa 4 kutu alıcam 1 aylık..
Prolutex aldım tanesi 250 lira 15 günlük bin lira verdim.. Tutarsa daha ne kadar ödeyecwğim bilmiyorum

Bi sorayım kuzu bakimmm
Burda ben bulamadım benim hastanede yaptıran
Valla Allah kolaylık versin hepimize
İnsallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanırda çektiğimiz tüm sıkıntılara değer

Kızlar bugün pik oldu dün akşamı değerlendirmiştik. Bugün de değerlendirmelimiyim yoksa yarın çatlama olduğunda mı değerlendiriyim Eki Görüntüle 2986773
Sperm sorunu yoksa değerlendir bence. Yada bu gün boş geçip yarın çatladığında değerlendir. Ya aslında olacaksa tek ilişkiylede oluyor da işte

Kızlar 17.gün ve 18.gün çok netti. Bugün biraz silik pek anlamam sizce ne yapmam lazım?
Çatlamış mı ?
Testler 2 gün beklediği için silinmiş ilk çektiğimdeki fotosunu koydum 17.günün.

Eklentiler

• 3B66854D-2E89-4DB5-B68A-DB19780DAE2C.jpeg
    218 KB · Görüntüleme: 58
  • 7A1427EA-2411-4EEF-915F-4FF3B2D9B18A.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 66
Sperm sorunu yoksa değerlendir bence. Yada bu gün boş geçip yarın çatladığında değerlendir. Ya aslında olacaksa tek ilişkiylede oluyor da işte
Geçen ay iğneden sonra 3 gün değerlendirmiştim tutmuştu ama eşim bugün geç geleceği için yarın artık değerlendirim 3 gün üst üste olur gerisi nasip kısmet artık

Kızlar son 4 testim kaldı. Daha baya da silik yetmicek gibi sanki değilmi ben yeni sipariş vereyim

Eklentiler

• 26C704B7-FFC0-4D2E-86C2-03E234B65801.jpeg
    169,5 KB · Görüntüleme: 30
Amin amin çok amin senin haberinle bana bı sevinç bı umut geldi

Selizay yardımcı olacaksa sana ben de ilişkiden 10 gün sonra erken gebelik testiyle öğrendim ve iki hamileliğimde de acayip kuruluk oldu bende

Sagolasin canim oyle oldu sanırım akintim var her xaman olmasa da ara ara beyaz süt kesiği tarzında galiba 10.gunde yoktu ama ondan öncesinde olmuştu bi kere daha ama kuruluk yok akıntı mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…