- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.981
Canım nasılsın var mı gelişmelerMavi olduktan sonra kimseyi tanımaz oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsın var mı gelişmelerMavi olduktan sonra kimseyi tanımaz oldum
Canım nasılsın var mı gelişmeler
Peki benim onca tedaviye rağmen hala hamile kalamamamAra ara girip bakıyorum buraya hamileliğimi öğrendiğim zamanı negatif çıkan testleri kızlar hep anı dolmuş buralar
Nasip inan zamanını bekliyor her şey en istediğim zamanlarda hep negatifi görüyordum. Ailemizden iki kişinin kaybını yaşadıktan sonra kızımı kucağıma aldım . Ve ben 4 sene bekledim sağ tüpüm kabalıydı bir de ☺ en güzel zamanda Rabbim nasip edecek sanada ❤Peki benim onca tedaviye rağmen hala hamile kalamamam
Bende 2020 yılından beri uğraşıyorum hangi guruplara girdiysem herkesin oldu ben kaldım ama olsun vardır rabbimin bir bildiği diyorum pes etmicem devam edicem mucizemi beklemeyeNasip inan zamanını bekliyor her şey en istediğim zamanlarda hep negatifi görüyordum. Ailemizden iki kişinin kaybını yaşadıktan sonra kızımı kucağıma aldım . Ve ben 4 sene bekledim sağ tüpüm kabalıydı bir de ☺ en güzel zamanda Rabbim nasip edecek sanada ❤