Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki benim onca tedaviye rağmen hala hamile kalamamam🥹
Nasip inan zamanını bekliyor her şey en istediğim zamanlarda hep negatifi görüyordum. Ailemizden iki kişinin kaybını yaşadıktan sonra kızımı kucağıma aldım . Ve ben 4 sene bekledim sağ tüpüm kabalıydı bir de ☺ en güzel zamanda Rabbim nasip edecek sanada ❤

Nasip inan zamanını bekliyor her şey en istediğim zamanlarda hep negatifi görüyordum. Ailemizden iki kişinin kaybını yaşadıktan sonra kızımı kucağıma aldım . Ve ben 4 sene bekledim sağ tüpüm kabalıydı bir de ☺ en güzel zamanda Rabbim nasip edecek sanada ❤
Bende 2020 yılından beri uğraşıyorum hangi guruplara girdiysem herkesin oldu ben kaldım 🥹 ama olsun vardır rabbimin bir bildiği diyorum pes etmicem devam edicem mucizemi beklemeye 😍

Merhaba şuan 1.5 aylık gamileyim doktorum benden kan testi istedi testte anti tpo değerine bakılmış kendim kontrol ettiğimde 930 civarı çıkıyor çok fazla internetten baktığımda riskli gebelik olma ihtimali olduğunu görüyorum böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Arkadaslar transferden sonra ka gun dinlendiniz yattinizmi.benim pazartwsi transferim var.cuma ailem gelecekti baska sehirdeler.onlari cagiramiycam sanirim.eşim de riske atamayiz dedi.sonra cagiralim dddi.

X