- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.901
Canım sen ateşine bakıyor musun ben ilk iğne oldum 3 gün 36.9-36.8 şimdi de 36.5 benim normalde 35.8-36 arası olur vücut ısısı bakalım bu ay birde böyle ısı takibi başladımBenimde bu kez akıntım hiç olmadı kuzu
Hatta çatlama zamanı bile olmadı ben çatlamadı mı diye düşündüm o kadar yok
Ama gaz sancısı var normalde olmazdı bu kez o beni baya rahatsız etti
Hayırlısı bskalım=)
Ayağımı sürudum arkamdan bir çok kişi gelsin inşallahAmin amin çok amin senin haberinle bana bı sevinç bı umut geldi
" 10. Günde yoktu " burası bir umut ışığı yaktıSagolasin canim oyle oldu sanırımakintim var her xaman olmasa da ara ara beyaz süt kesiği tarzında galiba 10.gunde yoktu ama ondan öncesinde olmuştu bi kere daha ama kuruluk yok akıntı mevcut
Allahım neler duyuyorum umudum gitmişti bu ay için tekrardan bi umut oldu bu şimdi.Selizay yardımcı olacaksa sana ben de ilişkiden 10 gün sonra erken gebelik testiyle öğrendim ve iki hamileliğimde de acayip kuruluk oldu bende
Insallah bebisin seninledir" 10. Günde yoktu " burası bir umut ışığı yaktıbende 10. Gündeyim dünden beridir kuruluk vardı az önce çok az bi şeffaf su gibi bi akıntı olmuş bakalım zaman ne gösterecek
Nasip kuzum ya olursa olur olmazsa vardır Rabbimin benim içinde bir planıInsallah bebisin seninledir
Ahah evet ya bi biz kaldık galiba. Ben bu ay kan testi yaptırdım D vitamini ve b12 çok çok düşük çıktı. O da etkiliyormuş artık o vitaminlerin eksikliğinden olmadığını düşünüyorumBiz nolduk böyle ya herkes burda kimse hamis olamamış gibi geldi bu grup acilinca
Hayırlısı bakalım canım bende deneyim tecrübe edeyim işe yarar umarımBende işe yaramadı , ama PCO olanlar hep yazıyordu clife sayfasına işe yarıyor diye , bilemiyorum canım o yuzden
Yok kuzu ben takip etmedim hiç ateşiCanım sen ateşine bakıyor musun ben ilk iğne oldum 3 gün 36.9-36.8 şimdi de 36.5 benim normalde 35.8-36 arası olur vücut ısısı bakalım bu ay birde böyle ısı takibi başladım
İnşallah sende vesile olur canımHayırlısı bakalım canım bende deneyim tecrübe edeyim işe yarar umarım
Aynen bana daAmin amin çok amin senin haberinle bana bı sevinç bı umut geldi
tabi tabi yap mutlaka, hatta at istersen bakalım biz deSu asama da ovulasyon testi yapsam anlaşılır mı
beni de aranıza alın, birlikte ağlayalımOfff al benden de o kadar bıktım artık beklemekten
önceki günleri değerlendirdiniz mi bilmiyorum ama bugünü mutlaka değerlendir.Kızlar 17.gün ve 18.gün çok netti. Bugün biraz silik pek anlamam sizce ne yapmam lazım?
Çatlamış mı ?
Testler 2 gün beklediği için silinmiş ilk çektiğimdeki fotosunu koydum 17.günün.
Bu soruyu her gün soruyorum kendimeKızlar biz ne zaman hamile kalcaz yayetti bu kadar bekleme
Çatlayınca mı değerlendirmem lazım yoksa pik olunca mı canımm ?önceki günleri değerlendirdiniz mi bilmiyorum ama bugünü mutlaka değerlendir.
akşam 8 gibi hatta tekrar bir test yap, daha da silik görürsen kesin çatlamış demektir
Ben 2 ay kullandım canım bir faydasını da görmedim zararını da görmedim. İnşallah siz faydasını görürsünüzKizlar bugün c life almaya karar verdim kullananlar bı yorum yapabilir mi etkisi gören yada bununla ilgili düşüncesi olan
Merhabalar görünce yazmak istedim bizde de aynı sıkıntı vardı ylar önce kullandık hemen de sonuç aldık proxeed plus etkili bir vitamin ama ileri hız yükselse bile gebelik elde etmek kolay değil@Sasa234
selam daha önce de danışmıştım sana yardımcı olur musun bir sorum var. eşimde ileri hareket düşük çıkmıştı bu ay takviyelere başladık dün regl oldum malesef denemeye devam tabi ki.. şimdi üroloji doktoru sperra önermiş ben doktora gitmeden proxeed plus almıştım bitmek üzere hangisine devam edelim sence içerikleri benzer gibi ekonomik olandan devam etsem nasıl olur? sperra 60 şase 400 lira diğeri 30 şase 300 e yakın