Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen ateşine bakıyor musun ben ilk iğne oldum 3 gün 36.9-36.8 şimdi de 36.5 benim normalde 35.8-36 arası olur vücut ısısı bakalım bu ay birde böyle ısı takibi başladım

Sagolasin canim oyle oldu sanırım akintim var her xaman olmasa da ara ara beyaz süt kesiği tarzında galiba 10.gunde yoktu ama ondan öncesinde olmuştu bi kere daha ama kuruluk yok akıntı mevcut
" 10. Günde yoktu " burası bir umut ışığı yaktı bende 10. Gündeyim dünden beridir kuruluk vardı az önce çok az bi şeffaf su gibi bi akıntı olmuş bakalım zaman ne gösterecek

Selizay yardımcı olacaksa sana ben de ilişkiden 10 gün sonra erken gebelik testiyle öğrendim ve iki hamileliğimde de acayip kuruluk oldu bende
Allahım neler duyuyorum umudum gitmişti bu ay için tekrardan bi umut oldu bu şimdi. Bende 10. Gündeyim şuan dünden beri bir kuruluk var normalde regle yakın zaten kuruluk olurdu geliyor sandım

Biz nolduk böyle ya herkes burda kimse hamis olamamış gibi geldi bu grup acilinca
Ahah evet ya bi biz kaldık galiba. Ben bu ay kan testi yaptırdım D vitamini ve b12 çok çok düşük çıktı. O da etkiliyormuş artık o vitaminlerin eksikliğinden olmadığını düşünüyorum

Canım sen ateşine bakıyor musun ben ilk iğne oldum 3 gün 36.9-36.8 şimdi de 36.5 benim normalde 35.8-36 arası olur vücut ısısı bakalım bu ay birde böyle ısı takibi başladım
Yok kuzu ben takip etmedim hiç ateşi
Onunla nasıl ilişkilendiriliyor ki gebelik
Yükselmesi yada düşmesi ne anlama geliyor

Kızlar 17.gün ve 18.gün çok netti. Bugün biraz silik pek anlamam sizce ne yapmam lazım?
Çatlamış mı ?
Testler 2 gün beklediği için silinmiş ilk çektiğimdeki fotosunu koydum 17.günün.
önceki günleri değerlendirdiniz mi bilmiyorum ama bugünü mutlaka değerlendir.
akşam 8 gibi hatta tekrar bir test yap, daha da silik görürsen kesin çatlamış demektir

kızlar yaa, sizlere de bu ovulasyon günlerinde çalışma yapma çabaları komik gelmiyor mu? Ben kendimi eltilerin savaşı filmindekiler gibi hissediyorum, yakında kendimi "selamın aleyküm" diyip eşimin çevresinde dönerken bulmaktan korkuyorum hayır eşlerimize de yazık, benimki yavaştan o günlerde "sen niye ısırdın ki şimdi o yelpazeyi?" moduna geçmeye başladı
ne yapmak lazım, o günleri böyle bir görev gibi değil de, daha keyifli hale getirmek için önerisi olanınız var mı?
ovulasyon günü dışındaki ilişkilerimiz hep daha güzel görev bilinciyle olmadığı için...

Merhabalar görünce yazmak istedim bizde de aynı sıkıntı vardı ylar önce kullandık hemen de sonuç aldık proxeed plus etkili bir vitamin ama ileri hız yükselse bile gebelik elde etmek kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…