- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.841
bunu ben de merak ediyorum :)Tiniminimavihanim test yaptın mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu ben de merak ediyorum :)Tiniminimavihanim test yaptın mı?
Amin inşallahhSelizay selizim 40 çıktı sonucum insallah sağlıklı bir şekilde ilerler arkamdan dolsun taşsın buralar hamis haberleriyle Amin
Benimde bu kez akıntım hiç olmadı kuzuBenim alt karın ağrısı çok özellikle çok ayakta kalınca bu sefer hiç gaz sancısı yok akıntım hiç yok öyle bakalım
Hayırlı olsun canımmmmmm sağlıkla ilerlesin inşallahSelizay selizim 40 çıktı sonucum insallah sağlıklı bir şekilde ilerler arkamdan dolsun taşsın buralar hamis haberleriyle Amin
Valla sorma kuzuYa benim yolumda köprü yok ama konusu açılmışken köprüye yapılan zam nedir? Gerçekten insanlar omicron ile mi mücadele etsin. Paranın değer kaybı ile mi mücadele etsin şaşırdı kaldı..
Allah yardımcımız olsun..
Gözün Aydın canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin hamileliğin, bebişini sağlıkla kucağına al inşallahSelizay selizim 40 çıktı sonucum insallah sağlıklı bir şekilde ilerler arkamdan dolsun taşsın buralar hamis haberleriyle Amin
Geçen sene 13,25 tlydi. Şimdi 3,5 lira zam yapmışlar… Ama bence genede yüksek.. Biz kullanmıyoruz ama kullanan içinValla sorma kuzu
Köprü ücretleride ikiye bölünmüş
Tek yön geçiş 8,50 ydi yalnıs hatırlamıyosam yada 8,25 falan
Kaç km yol, yaktığın benzin ayrı, köprü parası ayrı
Zaten içinde bulunduğumuz süreç ayrı masraf =)
Gerçekten Allah yardımcımız olsun
Ben 2 ay falan kullandım, adet dengem bile bozuldu, yürüyüş , bol su tüketimi koşullarını da uygulamama rağmen, yani beence nedensiz infertilite de işe yaramıyor, sizin hormonal bir sorununuz var mı ?Kizlar bugün c life almaya karar verdim kullananlar bı yorum yapabilir mi etkisi gören yada bununla ilgili düşüncesi olan
Valla kuzu yükGeçen sene 13,25 tlydi. Şimdi 3,5 lira zam yapmışlar… Ama bence genede yüksek.. Biz kullanmıyoruz ama kullanan için
Ciddi yük…
Ben bu süreci tüp bebeğe göre daha masraflı görüyorum..
Hoş tüp bebekte de ilaçlar aldı başını götürüyor ama olsun..
Selamlar ben de sağlık sektöründeyim. Zam oranından bağımsız, Şubat'ta zam yapılacağı herkes tarafından bilindiği için zaten şu an pek çok ilaç depo ve eczacılar tarafından stoklanmış durumda ve satışını yapmıyorlar... ben bazı ilaçları 1,5-2 aydır bulamıyorum.Gazetemize güvenilir kaynaklardan gelen bilgiye göre; ilaca yüzde 36-37 oranında bir fiyat artışı uygulanacak.
İlaç sanayicilerinin “Şubat ayı beklenmesin, Ocak ayında uygulansın” talebi ise kabul görmedi.
İlaç fiyat artışları 21 Şubat 2022 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.
Kızlar eczacı paylaşımı.. Ne alacaksanı srok yapın son 1 ay.. Gıda takviyeleri değil reçeteli ilaçlar için…
Allah razı olsun canim etmez olur muyum hiç etkileşime girdiğim kim varsa hepsine teker teker dua ediyorum cani gönülden hemde Rabbım tez zaman da kavustursun bebisleriGözün aydın canım Allah tamamına erdirsin bizlere bol.dua et olurmu o kadar çok ihtiyacımız var ki
Amin inşallah canim her yeni ay yeni bir umutmus anladım bu ayCOk cok sevindim ya..
Senin hamile olduğunu okuyunca cok yaklaştığımı da hissettim ..
Saglikla gelsin insallah
maviss_34
Kesinlikle öyle bende umudumu kestiğim anda ovulasyon ile tanıştım ve galiba onun cok etkisi oldu bu durumdaAmin inşallahh
ben bu sabah test yaptım, hem erken hem kaset, ikisinde de çizgiyi geçtim nokta bile yok ovulasyon testi de iyice silikleşmiş. şimdi kuzu kuzu adedimi bekliyorum, yeni dönem, yeni umutlar
Amin kuzum insallah Rabbım isteyip de arayan uğraşan herkese ama herkese nasip etsinHayırlı olsun canımmmmmm sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inşallah canim SagolasinGözün Aydın canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin hamileliğin, bebişini sağlıkla kucağına al inşallah
3 ay kullandim canim sadece yumurtlama akintisi asiri oldu bi de bel kasik agrisi cok yapiyordu hamile kalamadim amaKizlar bugün c life almaya karar verdim kullananlar bı yorum yapabilir mi etkisi gören yada bununla ilgili düşüncesi olan
Clifenin zararıda yararida olmadi hatta bu ay elimde kalana macuna gene başladım canim az bise hormonlarımı düzenledi ama aman aman bi etki görmedimMaviesra kullandı..
Ayni etki bende de oldu3 ay kullandim canim sadece yumurtlama akintisi asiri oldu bi de bel kasik agrisi cok yapiyordu hamile kalamadim ama