Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah folik asit kullandım bir de bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim 29 yumurtlama 30 pik 31 ocakta çatlama oldu 3 günü değerlendirdim diğer günler üç dört günde bir diyebilirm dün 10.gundu erken hlgebelik testinde çıktı bugün de kaset yaptım onda silik cikti

İyi akşamlar minnoş anne adayları? Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? Biraz yoğun bir hafta, takip etmeye çalıştım ama çok cevap veremedim mesajlara
Hayırlı akşamlar canım hesap yapıp duruyorum testi ne zaman yapsam diye sabahtır. ben 31 aralıkda 18mmlik iki yumurtam vardı 2 ocak da çatlamış olsa 16 ocak bat olması lazım fakat takvimde 20 ocak gösteriyor
Sen nasılsın napıyosun?

Ben de bat sayıyorum. 3, 4 ocakta çatladı. 14 gün sayıyorum bakalım

İyi akşamlar minnoş anne adayları? Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? Biraz yoğun bir hafta, takip etmeye çalıştım ama çok cevap veremedim mesajlara
İyi akşamlar canım ben sahalara geri döndüm geçen ay çatlatma iğnesi ile denemiştik olmadı bu ay femera + gerek duyulursa çatlatma iğnesi şeklinde ilerlicez gibi duruyor ama bu ay test falan yapmıcam adet geçene kadar beklicem aşırı strese girdim geçen sefer

Her ay başında aynı şeyi diyorum, batan3, 4 kala test yaparken buluyorum kendimi

Kızlar rahim filmi adetin kaçınçı günü çekiliyor istanbulda tavsiye edeceğiniz bir hastane var mı
Bittikten hemen sonraki gün çekiliyor ki bir gebelik olmasın diye biliyorum. Ben fulya açık emarda çektirdim. Ciddi bir acı yoktu, sinir bozucu bir sızı sadece ki benim bir tüp kapalı çıktı ve açma işlemi yaptılar, sızlayan kısım oydu…

Kız tinimmmm az kalmış, Yumurtlama üstünden kaç gün geçti?
Selizim ovülasyon testi yapmıyorum 3 aydır ama 31nde ovülasyon kanamasıydı ve ağrısını biliyorum tahminen arada sırada sinyaller veriyor regl belirtisi Birde benim evde testler çok ama yapmama gibi bir hastalığa tutulmuşum elim gitmez

Kızlar netflix de aşk planı diye bir dizi var yeni sezonda bizler gibi bebek yapmaya çalışan bir çift var izlemesi keyifli geçtiğimiz yolları uzaktan görmek de ilginç aynı zamanda
Ben tek başıma izlerken eşim gördü, tam kızın ilişki sonrası neredeyse amuda kalktığı sahne aaa diyor sen böyle yapmıyorsun işte böyle yapsan kesin olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…