- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.781
Canim çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah folik asit kullandım bir de bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim 29 yumurtlama 30 pik 31 ocakta çatlama oldu 3 günü değerlendirdim diğer günler üç dört günde bir diyebilirm dün 10.gundu erken hlgebelik testinde çıktı bugün de kaset yaptım onda silik ciktiHayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah canım
Maviş benim de muhtemelen 31’i çatlama çünkü ovülasyon kanaması yaşadım. Ovülasyon testi yapmadım da soğan kürü yaptım Bu ayı çok değerlendirmedim 2 gün filandı belki Sen ne yapmıştın bu ay
Hayırlı akşamlar canım hesap yapıp duruyorum testi ne zaman yapsam diye sabahtır. ben 31 aralıkda 18mmlik iki yumurtam vardı 2 ocak da çatlamış olsa 16 ocak bat olması lazım fakat takvimde 20 ocak gösteriyorİyi akşamlar minnoş anne adayları? Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? Biraz yoğun bir hafta, takip etmeye çalıştım ama çok cevap veremedim mesajlara
Ben de bat sayıyorum. 3, 4 ocakta çatladı. 14 gün sayıyorum bakalımHayırlı akşamlar canım hesap yapıp duruyorum testi ne zaman yapsam diye sabahtır. ben 31 aralıkda 18mmlik iki yumurtam vardı 2 ocak da çatlamış olsa 16 ocak bat olması lazım fakat takvimde 20 ocak gösteriyor
Sen nasılsın napıyosun?
İyi akşamlar canım ben sahalara geri döndüm geçen ay çatlatma iğnesi ile denemiştik olmadı bu ay femera + gerek duyulursa çatlatma iğnesi şeklinde ilerlicez gibi duruyor ama bu ay test falan yapmıcam adet geçene kadar beklicem aşırı strese girdim geçen seferİyi akşamlar minnoş anne adayları? Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? Biraz yoğun bir hafta, takip etmeye çalıştım ama çok cevap veremedim mesajlara
Her ay başında aynı şeyi diyorum, batan3, 4 kala test yaparken buluyorum kendimiİyi akşamlar canım ben sahalara geri döndüm geçen ay çatlatma iğnesi ile denemiştik olmadı bu ay femera + gerek duyulursa çatlatma iğnesi şeklinde ilerlicez gibi duruyor ama bu ay test falan yapmıcam adet geçene kadar beklicem aşırı strese girdim geçen sefer
Boyum kısa eşime testleri verdim elbise dolabının üstüne attırdım alamamak içinHer ay başında aynı şeyi diyorum, batan3, 4 kala test yaparken buluyorum kendimi
Merhaba Selizim cuma bat günü ama ben gene olurum gibi şaşırtsa ya bir gün yaİyi akşamlar minnoş anne adayları? Nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? Biraz yoğun bir hafta, takip etmeye çalıştım ama çok cevap veremedim mesajlara
Kız tinimmmm az kalmış, Yumurtlama üstünden kaç gün geçti?Merhaba Selizim cuma bat günü ama ben gene olurum gibi şaşırtsa ya bir gün ya
Bittikten hemen sonraki gün çekiliyor ki bir gebelik olmasın diye biliyorum. Ben fulya açık emarda çektirdim. Ciddi bir acı yoktu, sinir bozucu bir sızı sadece ki benim bir tüp kapalı çıktı ve açma işlemi yaptılar, sızlayan kısım oydu…Kızlar rahim filmi adetin kaçınçı günü çekiliyor istanbulda tavsiye edeceğiniz bir hastane var mı
Adet bittikten sonra hemen çekilmiyor, benim 8. Gün çekildi kuzu. İstanbulda sonomed echomar öneriyorlar geneldeKızlar rahim filmi adetin kaçınçı günü çekiliyor istanbulda tavsiye edeceğiniz bir hastane var mı
Selizim ovülasyon testi yapmıyorum 3 aydır ama 31nde ovülasyon kanamasıydı ve ağrısını biliyorum tahminen arada sırada sinyaller veriyor regl belirtisiKız tinimmmm az kalmış, Yumurtlama üstünden kaç gün geçti?
Hoşgeldin, aramızdasınBen nasıl aranızda olacağım
Ben tek başıma izlerken eşim gördü, tam kızın ilişki sonrası neredeyse amuda kalktığı sahneKızlar netflix de aşk planı diye bir dizi var yeni sezonda bizler gibi bebek yapmaya çalışan bir çift var izlemesi keyifli geçtiğimiz yolları uzaktan görmek de ilginç aynı zamanda
Bence sabaha yap sen, varsa çıkar gibiSelizim ovülasyon testi yapmıyorum 3 aydır ama 31nde ovülasyon kanamasıydı ve ağrısını biliyorum tahminen arada sırada sinyaller veriyor regl belirtisiBirde benim evde testler çok ama yapmama gibi bir hastalığa tutulmuşum elim gitmez
Senin gül hatırın için bir şeyler yapabilirim SelizimBence sabaha yap sen, varsa çıkar gibi
Ayyy hadi sabırsızlıklan bekliyoreeeeeSenin gül hatırın için bir şeyler yapabilirim Selizim
Hemen hemen aynı günlere denk geliyor heralde bende dayanabilirsem batın geçmesini bekleyecem inşallahBen de bat sayıyorum. 3, 4 ocakta çatladı. 14 gün sayıyorum bakalım
Ben sislide Dr cevat bayrak a cektirdim acitmadan tatli tatli hallettiKızlar rahim filmi adetin kaçınçı günü çekiliyor istanbulda tavsiye edeceğiniz bir hastane var mı
Benim de takvimde bat 20 ocak. 3 ocak sabahı çatlatma iğnesi oldumHemen hemen aynı günlere denk geliyor heralde bende dayanabilirsem batın geçmesini bekleyecem inşallah