- 17 Nisan 2021
- 4.140
- 3.716
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.801
Canım ben çatlama iğnesi olduğumda 12. Gün yapıp 14. Gün tekrarlıyordum testi fakat gebelik elde edemedim. İğnenin etkisi bazı kişilerde 12.günde geçiyor. 17sinde net çıkar bence canımBenim de takvimde bat 20 ocak. 3 ocak sabahı çatlatma iğnesi oldum17sinde mi en erken test yapmalı yoksa 20si mi beklenmeli
(dayanamadılar)Hemen hemen aynı günlere denk geliyor heralde bende dayanabilirsem batın geçmesini bekleyecem inşallah
Hadi inşallah sabırla bekleyebiliriz son günlerCanım ben çatlama iğnesi olduğumda 12. Gün yapıp 14. Gün tekrarlıyordum testi fakat gebelik elde edemedim. İğnenin etkisi bazı kişilerde 12.günde geçiyor. 17sinde net çıkar bence canım
İnan ki az önce eşimle taş kağıt makas yaptık o diyor 20ocakta test yapalım ben diyorum 16(dayanamadılar)
Benim bi kaç gündür regl olacak gibi arada kasık bel ağrılarım var test yapmadan regl olmam inşallahHadi inşallah sabırla bekleyebiliriz son günler
Benim de gaz ağrısı gibi sancı giriyor sürekliBenim bi kaç gündür regl olacak gibi arada kasık bel ağrılarım var test yapmadan regl olmam inşallahiki aydır test yapamıyorum bünyem istiyor artık
İnan ki az önce eşimle taş kağıt makas yaptık o diyor 20ocakta test yapalım ben diyorum 16sonuç 3 0 yendi beni şans olsaydı zaten bu zamana hamile olurdum diye düşünüyorum
Senin fsh kac canimInsallah canım işte her ay fsh bakcam ama artarsa bi profa giderim senin de az kaldi=)
Ne kadar ödedin canım?Ben sislide Dr cevat bayrak a cektirdim acitmadan tatli tatli halletti
Seninle aramızda bir gün var biliyor musun bende 7 ocak akşamı oldum cuma günü progesteron baktiricak mısın benim 5 yumurtam vardı 3 kendiliğinden çatladı 8 gün sonra progesteron baktırdım 34 çıkmışBende bende =)
6 ocakta iğne oldum bende, değerlendirmeleri yaptık bekliyoruz
İnsallahh güzel sonuçlar alırıs=)
Sizin şu baluşun neal in çukulatanın daylerin daha bir sürüsünün olduğu başlık varya
Her sabah uyandığımda ilk işim orayı okumak
Çok eğlencelisiniz kuzu=)
İnşallah çiçeğim uygun yeri bulsun keyfine baksın3 gündür akşamları bu saatte midem bulanıyor. Benim bebe yer arıyordur İnş kendine
Herkes aynı zamanda çatlamış anacım, grup bir şenlenecek pir şenlenecek,3 ocak catlama olmustu bekliyoruz bakalim bel baglamadan alistik galiba 1 yil oldu
Kesinlikle ama gönül ferman dinlemiyorerken yaparsanda değerim artacak mı stresine gireceksin beklemek en iyisi
Kız bizim sonumuz iyi değil heBenim de gaz ağrısı gibi sancı giriyor sürekliyada gerçekten gaz sancısı inanki kendimi dinledikçe neredeyse süt gelecek gibi hissediyorum ben testleri daha yeni sipariş ettim ki teslim edilene kadar sabrederim belki diye
Bel kasik agrisi var aynen sag tarafta oluyo ama ben 4 5aydir biraktim bu belorti arama isiniHerkes aynı zamanda çatlamış anacım, grup bir şenlenecek pir şenlenecek,var mı belirti batma vs, benim yumurtlama olan tarafta ufak ufak batmalar oluyor. Ya da zihin gücüyle ben ortaya çıkarıyorum
Kasimda 950 TLNe kadar ödedin canım?
Rica ederim ne demekIlk boş günümde bende gidicem canim çok saoll