Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de takvimde bat 20 ocak. 3 ocak sabahı çatlatma iğnesi oldum 🙄🙄 17sinde mi en erken test yapmalı yoksa 20si mi beklenmeli😅 😇🤨
Canım ben çatlama iğnesi olduğumda 12. Gün yapıp 14. Gün tekrarlıyordum testi fakat gebelik elde edemedim. İğnenin etkisi bazı kişilerde 12.günde geçiyor. 17sinde net çıkar bence canım 🌸

Benim bi kaç gündür regl olacak gibi arada kasık bel ağrılarım var test yapmadan regl olmam inşallah 🤣 iki aydır test yapamıyorum bünyem istiyor artık 🤣🤣
Benim de gaz ağrısı gibi sancı giriyor sürekli 😂 yada gerçekten gaz sancısı 😅😅 inanki kendimi dinledikçe neredeyse süt gelecek gibi hissediyorum 😁 ben testleri daha yeni sipariş ettim ki teslim edilene kadar sabrederim belki diye 😇😇😇

Bende bende =)
6 ocakta iğne oldum bende, değerlendirmeleri yaptık bekliyoruz ❤️
İnsallahh güzel sonuçlar alırıs=)
Sizin şu baluşun neal in çukulatanın daylerin daha bir sürüsünün olduğu başlık varya🤭
Her sabah uyandığımda ilk işim orayı okumak 🥰
Çok eğlencelisiniz kuzu=)
Seninle aramızda bir gün var biliyor musun bende 7 ocak akşamı oldum cuma günü progesteron baktiricak mısın benim 5 yumurtam vardı 3 kendiliğinden çatladı 8 gün sonra progesteron baktırdım 34 çıkmış 🙈🙈 ikisi çok büyüdüğü için iğne verdi doktorum inşallah bu ay ikimiz içinde olumlu olur ve pozitifleri görürüz

Benim de gaz ağrısı gibi sancı giriyor sürekli 😂 yada gerçekten gaz sancısı 😅😅 inanki kendimi dinledikçe neredeyse süt gelecek gibi hissediyorum 😁 ben testleri daha yeni sipariş ettim ki teslim edilene kadar sabrederim belki diye 😇😇😇
Kız bizim sonumuz iyi değil he 🤣 Vallahi bebek düşünene kadar adetin geldiğini bile anlamazdım ben. bu ay biraz daha durgunum ama geçtiğimiz aylarda bende sen gibiydim her şeyi belirti mi acaba diye araştırıyordum.

Kızlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim sabah hormon testi verdim prolaktin 70 anlamadım progestandan olabilir mi acaba yüksekliğinde ne yaptınız ilaçlamı düşürülüyor değer haftaya çarşamba gidicem doktora

X