- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.461
Ben pikten sonra 2 gün daha ovülasyon yapıp bırakırım artıkEvet canım hemen hemen aynı gün. Ben silikleştikten sonra devam etmedim.
Offf offf sorma vallahi, ovulasyon süreci yine bir şekilde geçiyor. Pikten sonraki bekleme süreci çok sıkıcıııBen pikten sonra 2 gün daha ovülasyon yapıp bırakırım artıkDaha pik olmadı zamanda hiç geçmiyor gibi ya Pik olacak da değerlendircem bir de üstüne 14 gün beklicem
Ne güzel senin az zamanın kalmışİnşallah kuzumbu akşam midem bulanıyor ama daha çatlama üstünden 1 hafta geçti.
Kimyasal sonrası iyi olur derlerNe güzel senin az zamanın kalmışBenim kimyasal yüzünden 11 gün gecikmem oldu maalesef daha yumurtlama olmadı
Ama iğne olmaması güzelOfff offf sorma vallahi, ovulasyon süreci yine bir şekilde geçiyor. Pikten sonraki bekleme süreci çok sıkıcııı
İnşallah kuzum yaKimyasal sonrası iyi olur derlerhadi inşallah
Yok ahdım var adet günü gelmeden yapmayacamAma iğne olmaması güzelen azından iğne etkisini beklemek daha zor böyle varsa var yoksa yok iğne olunca 12.günden önce test yapılmıyor. Sen bir kaç güne test yapmaya başlarsın artık
Of yaYok ahdım var adet günü gelmeden yapmayacam
bu arada progesteron testi verdin mi? Ben yumurtlamanın 7.günü vermeyi düşünüyorumYok ahdım var adet günü gelmeden yapmayacam
Ya yumurta büyüdü, çatladı. Ultrasonda gördük. Daha progesteron değerine gerek yok sanırımbu arada progesteron testi verdin mi? Ben yumurtlamanın 7.günü vermeyi düşünüyorum
Ben merakımdan vericemYa yumurta büyüdü, çatladı. Ultrasonda gördük. Daha progesteron değerine gerek yok sanırım
Ben hamileyken 19 çıkmıştı yaBen merakımdan vericemgeçen ay 23,61 çıkmıştı bu ay femara kullanmadan nasıl çıkacağını merak ediyorum
Çıkar bence. 26 aralıkta çatlamış olsa, 13 gün geçmiş olur.İyi geceler. 24 Aralık yumurta 17 - 18 iki tane vardı . Klomen kullandım . Yarın kan versem çıkar değil mi varsa
Gidip kan veresim var , çokta korkuyorum negatiftenÇıkar bence. 26 aralıkta çatlamış olsa, 13 gün geçmiş olur.
İdrarda da çıkar varsa yap sabahGidip kan veresim var , çokta korkuyorum negatiften
Test yok evde eczane yürüyerek 1 saatİdrarda da çıkar varsa yap sabah
Eczaneye yürüyeceğine hastaneye yürümek daha mantıklı ve net sonuç tabi kiTest yok evde eczane yürüyerek 1 saat
İnşallah çok isterimEczaneye yürüyeceğine hastaneye yürümek daha mantıklı ve net sonuç tabi kihadi güzel haberler yaz yarın buraya