Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum bir hastalık ya vardır ya yoktur, aynı hsg filmine 2 doktor sıkıntı yok dedi biri ne kadar sorun varsa hepsini sıraladı ameliyat etmek için dedi diye düşünüyorum, diğer 2 doktor neden sıkıntı yok diyor anlamadım🤷‍♀️
Doktorların görüşleri çok değişiyor. Ve bazen maalesef ticari oluyor bencede. Bize de acil tüp bebek önermişti kadın doğum doktoru eşimde varikosel vardı. Biz bir kaç doktor gezerek ameliyata karar verdik. Zamanla öğrendik ki varikosel duzelmedikce tüp bebek şansı da düşüyormuş 🤷🏻‍♀️ yani işi ticarete döken doktorlar da piyasa da çok oysa bizler için ne kadar hayati konular bunlar

Doktorların görüşleri çok değişiyor. Ve bazen maalesef ticari oluyor bencede. Bize de acil tüp bebek önermişti kadın doğum doktoru eşimde varikosel vardı. Biz bir kaç doktor gezerek ameliyata karar verdik. Zamanla öğrendik ki varikosel duzelmedikce tüp bebek şansı da düşüyormuş 🤷🏻‍♀️ yani işi ticarete döken doktorlar da piyasa da çok oysa bizler için ne kadar hayati konular bunlar
Sorma ya, kist alınacak, tüp bağlanacak yada alınacak neyse fiyatı sordum söyledi ama sol yumurtalıkta sıkıntı varsa onu bırakalım mı tabi ki onu da halledicez dedi😄😄😄

Günaydın kızlar bata son 4 gün silik çizgilerle başım bela da 🙈

Eklentiler

• 20220110_073646.jpg
    20220110_073646.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 33
Dün negatif demiştin diye hatırlıyorum canım bata 4 varken çizginin silik olması çok normal bazıları bat günün de silik görüyorlar rabbim kanda da pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah 🤲🥰
Evet kasette negatifti canim bide erken gebelikte denemek istedim çizgi hemen belirdi ama gene de belli olmuyor 4 gün var bata Amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰🌸

herkese selamlar 1 yıldır ara ara katılımlarla bazen sessiz takiplerle aranızdaydım ,1 yılın sonu gebelik oluşmadı bugun doktora gideceğim .haziranda da gitmiştim hersey normaldi.birkaç aydır test hiçbişeyde yapmıyorum çok strese sokuyor yaş 35 oldu bakalım doktor ne diyecek inşallah bu yıl isteyen herkese nasip olur

herkese selamlar 1 yıldır ara ara katılımlarla bazen sessiz takiplerle aranızdaydım ,1 yılın sonu gebelik oluşmadı bugun doktora gideceğim .haziranda da gitmiştim hersey normaldi.birkaç aydır test hiçbişeyde yapmıyorum çok strese sokuyor yaş 35 oldu bakalım doktor ne diyecek inşallah bu yıl isteyen herkese nasip olur
Eşinizin değerlerine bakildi mi

X