Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bırak doktorlar konussun, sen tabi ki tedavini de ol bir yandan. Aralıkta doktor yumurtamı beğenmedi. Aşılamayı bu ay yapmayalım dedi. Ben hamile kaldım bazen olumsuz gelismeler oluyor ama olumlu sonuçlara vesile oluyor.

Ahh inşallah benimde başıma gelir, bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum

Çatlamıştır çatlamıştır. Ben iğne olacam diye gittim çatladığını gördüm
Valla perşembe vurulmustum iğneyi, cuma aksamı ve bu aksamı değerlendirdik=) cumartesi boş
Ne bi akıntı oldu ne bişey, hiç bişey anlamadım bu sefer ki iğneden ben
İnsallah çatlatmıstırda şu sperm bulmuştur artık şu yumurtayı yeter

Bu ayki ovulasyon, koyu olanlar pik yani yumurtlama, ayın 5i de çatlama oluyor.
Canım ya bende ovülasyon ile takip ediyorum daha pik olmadı ama pikten sonra tamamen silikleşmesi mi gerekiyor? Çatlama sende çok belirgin benim daha önce yaptığım testler pike göre bir tık silik oluyordu bu kadar silik çıkmıyordu az bir şey silikleştiğinde takip etmeyi bırakıyordum yanlış mı yapıyorum acaba?

Bu benim ikinci ovulasyon testim kuzum. İlk denemede de böyle olmuştu, o ay pozitif görmüştüm, sonunu biliyorsunuz. Kürtajdan sonra ilk ovulasyon denemem bu yine aynı şekilde oldu. Bendeki iki denemede de böyle keskin şekilde silikleşti. Hatta dur bulursam hamile kaldığım aydaki testleri bulup atayım sana

Bende bu ay pikten sonra bir kaç günü takip ediyim en iyisi sen her gün aynı saatte mi yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…