-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.421
Ya kuzum yaşa sen, seni de etiketleyememiştim iyi oldu yazdığın, tamda ihtiyacım olan yorumBen de gebelik kesesi ve yaninda yuvarlak, yüzük gibi yolk sac görüyorum. Sağlıklı gebeliğe benziyor
Kız falda kapatmadım ki içtikten sonra çıktı, ben bu ay sağdan yumurtladım kahve sol yumurtalığı gösteriyor, birde hidrosalpenks var dedi doktor, çikolata kistimden nasıl kurtulurum derken bu çıktı başımafala inanma falsız kalma derler belki bu ay gelir bebiş
Buarada doktorumun da adı Evren, doktorumu dinlesem yoksa kahve telvesi yoluyla mesaj gönderen evreni mi bilemedimYa kuzum yaşa sen, seni de etiketleyememiştim iyi oldu yazdığın, tamda ihtiyacım olan yorumbu ay çikolata kisti olan taraftan yumurtlamasam acaba derdim ama gittiğim doktorlardan biri rahimde endimetriyozis sıvısı var embriyo tutunması imkansız dedi ne olacak dedim ameliyat dedi parasını falan söylemeye başladı çikolata kistinin can sıkıntısı geçmeden hidrosalpenks çıktı birde içten içe yok bu kadarda olamaz diye doktora atıp tutarken kahvede bu çıktı. Evren bana bişey diyor ama iyi mi kötü mü bilemedim
Beraberiz desene yarın 5.gün bitsin aylar sonra cislerle cubuklarla uğrascamBen haftasonuda çalıştım izin yapmadan haftayı bitireceğim pertim şimdiden. Regl bitsin başlayalım bakalım yumurta takiplerineaylardır yapmıyodum başlasın eğlence
Çekildim kuzum, o yetmedi birde kahve telveme yansıdı bu kadar olamaz yaAhahaha hsg çekelim hemen
Kiz gebelik ne alemde nassil ilerliyoooooooBen de gebelik kesesi ve yaninda yuvarlak, yüzük gibi yolk sac görüyorum. Sağlıklı gebeliğe benziyor
Onu kesin ultrasonla baktır cnm o tam bela bana da var dediler detaylı ultrasona girdim şükür yokKız falda kapatmadım ki içtikten sonra çıktı, ben bu ay sağdan yumurtladım kahve sol yumurtalığı gösteriyor, birde hidrosalpenks var dedi doktor, çikolata kistimden nasıl kurtulurum derken bu çıktı başıma
Hsg çekildin mi peki?Onu kesin ultrasonla baktır cnm o tam bela bana da var dediler detaylı ultrasona girdim şükür yok
Bilmiyorum kiKiz gebelik ne alemde nassil ilerliyooooooo
O ne zaman belli oldu? Hidroselpenks?Kız falda kapatmadım ki içtikten sonra çıktı, ben bu ay sağdan yumurtladım kahve sol yumurtalığı gösteriyor, birde hidrosalpenks var dedi doktor, çikolata kistimden nasıl kurtulurum derken bu çıktı başıma
Belirti var mı canım nasılsınBilmiyorum kisalı günü kontrole gideceğim. Mayıs grubu laneti yüzünden bu işten sağ çıkabilir miyim bilmiyorum henüz sadece kese görüldü. Bebek ve kalp atışı için bekliyoruz, bakalım. İnsallah sağlıklıdır
Bir şey olmaz korkma göreceksin kalbini pıt pıtBilmiyorum kisalı günü kontrole gideceğim. Mayıs grubu laneti yüzünden bu işten sağ çıkabilir miyim bilmiyorum henüz sadece kese görüldü. Bebek ve kalp atışı için bekliyoruz, bakalım. İnsallah sağlıklıdır
Ya hsg temiz çıktı hastane raporuna göre, son gittiğim doktor hsgye bakıp yumurtalık endiyometriyosiz yüzünden bağırsağa yapışmış, sağ tüp fonksiyonunu yitirmiş sağdan hiçbişey olmaz dedi.Sonra da ultrasonla baktı sıvı var dedi bu hafta yine baktı sıvı çok artmış ameliyat dışında çözüm yok dedi.Ama aynı hsgye iki doktor daha baktı sorun yok dedi, hidrosalpenks olsa tüp şişerdi ama ultrasonla da bakalım dedi kafam karmakarışık, bulabildiğim tüm doktorlara gidicem bakalımO ne zaman belli oldu? Hidroselpenks?
Hadi biriniz kirin şu şeytanın bacağınıda pesinize biz gelelimBilmiyorum kisalı günü kontrole gideceğim. Mayıs grubu laneti yüzünden bu işten sağ çıkabilir miyim bilmiyorum henüz sadece kese görüldü. Bebek ve kalp atışı için bekliyoruz, bakalım. İnsallah sağlıklıdır
Hidroselpenks hsgde net şekilde gözüküyor diye biliyorum. Seninkine öyle bir şey dememişlerdi. Ultrasonda bu tanıyı koyanı ilk defa duydum. Ama eğer Hidroselpenks varsa gebelik olmuşsa bile tutunmasını zorlaştırıyor diye biliyorum. Tüp bebek önce hidrosalpenksli tüpler alınıyor hatta. İyi bir doktora git, net bir şey desinlerYa hsg temiz çıktı hastane raporuna göre, son gittiğim doktor hsgye bakıp yumurtalık endiyometriyosiz yüzünden bağırsağa yapışmış, sağ tüp fonksiyonunu yitirmiş sağdan hiçbişey olmaz dedi.Sonra da ultrasonla baktı sıvı var dedi bu hafta yine baktı sıvı çok artmış ameliyat dışında çözüm yok dedi.Ama aynı hsgye iki doktor daha baktı sorun yok dedi, hidrosalpenks olsa tüp şişerdi ama ultrasonla da bakalım dedi kafam karmakarışık, bulabildiğim tüm doktorlara gidicem bakalım
Kese görüldüğünde bat ne kadar geçmişti? Kaç haftalıktı?Bilmiyorum kisalı günü kontrole gideceğim. Mayıs grubu laneti yüzünden bu işten sağ çıkabilir miyim bilmiyorum henüz sadece kese görüldü. Bebek ve kalp atışı için bekliyoruz, bakalım. İnsallah sağlıklıdır
Selam canım. Ben bu ay gebe kalmayı hiç beklemediğim için kafayı belirtiye hiç yormamıstım. Yumurtlamadan sonraki dönemde reflu oldum, çok fenaydı. Alakası var mı bilmiyorum. Regl olacağim zamanlarda adet benzeri ağrı oldu ama adet sökülmeden önceki yoğunlukta değildi. Adet olacağım zannettim ama sonrasında ağrılar kesilip, adet namına gelen giden de olmayınca test yapıp, pozitif gördüm.Belirti var mı canım nasılsın
Valla kuzum bir hastalık ya vardır ya yoktur, aynı hsg filmine 2 doktor sıkıntı yok dedi biri ne kadar sorun varsa hepsini sıraladı ameliyat etmek için dedi diye düşünüyorum, diğer 2 doktor neden sıkıntı yok diyor anlamadımHidroselpenks hsgde net şekilde gözüküyor diye biliyorum. Seninkine öyle bir şey dememişlerdi. Ultrasonda bu tanıyı koyanı ilk defa duydum. Ama eğer Hidroselpenks varsa gebelik olmuşsa bile tutunmasını zorlaştırıyor diye biliyorum. Tüp bebek önce hidrosalpenksli tüpler alınmıyor hatta. İyi bir doktora git, net bir şey desinler
Hayırlıca bebişi de görürsün cnm inşallah reflu gebeliktendir kesinSelam canım. Ben bu ay gebe kalmayı hiç beklemediğim için kafayı belirtiye hiç yormamıstım. Yumurtlamadan sonraki dönemde reflu oldum, çok fenaydı. Alakası var mı bilmiyorum. Regl olacağim zamanlarda adet benzeri ağrı oldu ama adet sökülmeden önceki yoğunlukta değildi. Adet olacağım zannettim ama sonrasında ağrılar kesilip, adet namına gelen giden de olmayınca test yapıp, pozitif gördüm.