- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.441
Anlat kız merak ettikValla özelden üç beş kişiyi toplayıp grup yapılabilse size anlatırdım yaşadığımız olayı
Oluyor mu oluyormus yani, olcağı varsa oluyo onu anladık =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlat kız merak ettikValla özelden üç beş kişiyi toplayıp grup yapılabilse size anlatırdım yaşadığımız olayı
Oluyor mu oluyormus yani, olcağı varsa oluyo onu anladık =)
Keseyi geçen hafta karın ultrasonunda gördük. 5 haftalıktı. Adet bir hafta - 10 gün kadar geçmişti.Kese görüldüğünde bat ne kadar geçmişti? Kaç haftalıktı?
Normal o zaman görmemenKeseyi geçen hafta karın ultrasonunda gördük. 5 haftalıktı. Adet bir hafta - 10 gün kadar geçmişti.
her zaman hepimiz için dileğim sağlıklı gebelik elde edip, sağlıkla kucağımıza almak. Kayıplar üzücü oluyor elbette ama sağlıklı değilse doğal seçilim, yapacak bir sey yok. İnsallah sağlıklıdır ve sağlıklı devam ederNormal o zaman görmemen
Bırak doktorlar konussun, sen tabi ki tedavini de ol bir yandan. Aralıkta doktor yumurtamı beğenmedi. Aşılamayı bu ay yapmayalım dedi. Ben hamile kaldım bazen olumsuz gelismeler oluyor ama olumlu sonuçlara vesile oluyor.Ya kuzum yaşa sen, seni de etiketleyememiştim iyi oldu yazdığın, tamda ihtiyacım olan yorum bu ay çikolata kisti olan taraftan yumurtlamasam acaba derdim ama gittiğim doktorlardan biri rahimde endimetriyozis sıvısı var embriyo tutunması imkansız dedi ne olacak dedim ameliyat dedi parasını falan söylemeye başladı çikolata kistinin can sıkıntısı geçmeden hidrosalpenks çıktı birde içten içe yok bu kadarda olamaz diye doktora atıp tutarken kahvede bu çıktı. Evren bana bişey diyor ama iyi mi kötü mü bilemedim
Yumurtlama zamani t çizgisi cok koyu oluyormus. Catladigi gun bir anda siliklesiyormus. Catladigi oyle anlaşılıyorCatladigini anlamamız için çok koyu mu olması gerekiyor?
Yarın doktora gidices yumurta çatlamıs mı diye kontrole nedense bi stres bastı beniAnlat kız merak ettik
pik oldu mu olacak mı çatladı mı çatlayacak mı değerlendirmeyi denk getirdik mi denk getiremedik mi wuhuuuuuuBeraberiz desene yarın 5.gün bitsin aylar sonra cislerle cubuklarla uğrascam
Bu ayki ovulasyon, koyu olanlar pik yani yumurtlama, ayın 5i de çatlama oluyor.Catladigini anlamamız için çok koyu mu olması gerekiyor?
Çatlamıştır çatlamıştır. Ben iğne olacam diye gittim çatladığını gördümOlmaz =))
Yarın doktora gidices yumurta çatlamıs mı diye kontrole nedense bi stres bastı beni
Bu saat oldu uyuyamadım daha
Ahh inşallah benimde başıma gelir, bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzumBırak doktorlar konussun, sen tabi ki tedavini de ol bir yandan. Aralıkta doktor yumurtamı beğenmedi. Aşılamayı bu ay yapmayalım dedi. Ben hamile kaldım bazen olumsuz gelismeler oluyor ama olumlu sonuçlara vesile oluyor.
Valla perşembe vurulmustum iğneyi, cuma aksamı ve bu aksamı değerlendirdik=) cumartesi boşÇatlamıştır çatlamıştır. Ben iğne olacam diye gittim çatladığını gördüm
Canım ya bende ovülasyon ile takip ediyorum daha pik olmadı ama pikten sonra tamamen silikleşmesi mi gerekiyor? Çatlama sende çok belirgin benim daha önce yaptığım testler pike göre bir tık silik oluyordu bu kadar silik çıkmıyordu az bir şey silikleştiğinde takip etmeyi bırakıyordum yanlış mı yapıyorum acaba?Bu ayki ovulasyon, koyu olanlar pik yani yumurtlama, ayın 5i de çatlama oluyor.
Bu benim ikinci ovulasyon testim kuzum. İlk denemede de böyle olmuştu, o ay pozitif görmüştüm, sonunu biliyorsunuz. Kürtajdan sonra ilk ovulasyon denemem bu yine aynı şekilde oldu. Bendeki iki denemede de böyle keskin şekilde silikleşti. Hatta dur bulursam hamile kaldığım aydaki testleri bulup atayım sanaCanım ya bende ovülasyon ile takip ediyorum daha pik olmadı ama pikten sonra tamamen silikleşmesi mi gerekiyor? Çatlama sende çok belirgin benim daha önce yaptığım testler pike göre bir tık silik oluyordu bu kadar silik çıkmıyordu az bir şey silikleştiğinde takip etmeyi bırakıyordum yanlış mı yapıyorum acaba?
Bende bu ay pikten sonra bir kaç günü takip ediyim en iyisi sen her gün aynı saatte mi yaptın?Bu benim ikinci ovulasyon testim kuzum. İlk denemede de böyle olmuştu, o ay pozitif görmüştüm, sonunu biliyorsunuz. Kürtajdan sonra ilk ovulasyon denemem bu yine aynı şekilde oldu. Bendeki iki denemede de böyle keskin şekilde silikleşti. Hatta dur bulursam hamile kaldığım aydaki testleri bulup atayım sana
Evet canım hemen hemen aynı gün. Ben silikleştikten sonra devam etmedim.Bende bu ay pikten sonra bir kaç günü takip ediyim en iyisi sen her gün aynı saatte mi yaptın?
Evet sende çok net çatlama İnşallah bu ay sağlıklı gebelik olur canım benimEki Görüntüle 2984932
3 eylülde sabah akşam iki defa yapmıştım
Mesela bu testlerden sonra 14 eylülde testte pozitif görmüştür 15 Eylül sabahı 50 hcg değeri çıkmıştı. Muhtemelen döllenme 2 ya da 3 eylülde olmuş olabilir.Eki Görüntüle 2984932
3 eylülde sabah akşam iki defa yapmıştım
İnşallah kuzum bu akşam midem bulanıyor ama daha çatlama üstünden 1 hafta geçti.Evet sende çok net çatlama İnşallah bu ay sağlıklı gebelik olur canım benim