- 2 Aralık 2020
- 317
- 395
- 31
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.481
Doktorların görüşleri çok değişiyor. Ve bazen maalesef ticari oluyor bencede. Bize de acil tüp bebek önermişti kadın doğum doktoru eşimde varikosel vardı. Biz bir kaç doktor gezerek ameliyata karar verdik. Zamanla öğrendik ki varikosel duzelmedikce tüp bebek şansı da düşüyormuşValla kuzum bir hastalık ya vardır ya yoktur, aynı hsg filmine 2 doktor sıkıntı yok dedi biri ne kadar sorun varsa hepsini sıraladı ameliyat etmek için dedi diye düşünüyorum, diğer 2 doktor neden sıkıntı yok diyor anlamadım
Sorma ya, kist alınacak, tüp bağlanacak yada alınacak neyse fiyatı sordum söyledi ama sol yumurtalıkta sıkıntı varsa onu bırakalım mı tabi ki onu da halledicez dediDoktorların görüşleri çok değişiyor. Ve bazen maalesef ticari oluyor bencede. Bize de acil tüp bebek önermişti kadın doğum doktoru eşimde varikosel vardı. Biz bir kaç doktor gezerek ameliyata karar verdik. Zamanla öğrendik ki varikosel duzelmedikce tüp bebek şansı da düşüyormuşyani işi ticarete döken doktorlar da piyasa da çok oysa bizler için ne kadar hayati konular bunlar
Dün negatif demiştin diye hatırlıyorum canım bata 4 varken çizginin silik olması çok normal bazıları bat günün de silik görüyorlar rabbim kanda da pozitifi görmeyi nasip etsin inşallahGünaydın kızlar bata son 4 gün silik çizgilerle başım bela da
Evet kasette negatifti canim bide erken gebelikte denemek istedim çizgi hemen belirdi ama gene de belli olmuyor 4 gün var bata Amin inşallah çok teşekkür ederimDün negatif demiştin diye hatırlıyorum canım bata 4 varken çizginin silik olması çok normal bazıları bat günün de silik görüyorlar rabbim kanda da pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah
Yaptirmayayim mi yaa kararsiz kaldım şimdi offBunun Gunleri var canım adetli iken çağırıyor bazıları sanırım ama dikkat et rahmi ters cevirebilirler ben bı arkadasimdan biliyorum rahmi ters dönmüştü bu masaj yüzünden
Wala dene istersen ama işinin ehli biri ise yaptırYaptirmayayim mi yaa kararsiz kaldım şimdi off
Regl değilim tam yumurtlama haftam hic bulaşmasam mi ne diyorsunuz kizlar
Bence silikten daha fazlası buGünaydın kızlar bata son 4 gün silik çizgilerle başım bela da
Oyle diyorlar ..Wala dene istersen ama işinin ehli biri ise yaptır
4 gun kala belli olabilir canim..Evet kasette negatifti canim bide erken gebelikte denemek istedim çizgi hemen belirdi ama gene de belli olmuyor 4 gün var bata Amin inşallah çok teşekkür ederim
Way zalımlarGünaydın canlarım, rüyamda hamileydim. Herkesi doktora gidelim bebeği görelim diye daralıyordum. Bir gidip göstermediler zalımlar. Sinirli uyandım, geri uyuyacağımmutlu bir hafta olsun
10 gün var canım daha, bakalım.Way zalımlargelcek o güzel haber bata kaç gün var canım bekliyoruz senden güzel haberleri
Elim de kaset test var sadece onu da yarın yapayım diyorum 3 gün kalmış oluyor4 gun kala belli olabilir canim..
Ayy bir daha yapsana
Eşinizin değerlerine bakildi miherkese selamlar 1 yıldır ara ara katılımlarla bazen sessiz takiplerle aranızdaydım ,1 yılın sonu gebelik oluşmadı bugun doktora gideceğim .haziranda da gitmiştim hersey normaldi.birkaç aydır test hiçbişeyde yapmıyorum çok strese sokuyor yaş 35 oldu bakalım doktor ne diyecek inşallah bu yıl isteyen herkese nasip olur
doğal yoldan 1 oğlumuz var,kadın doğuma gittiğimde muhtemelen bende bişey çıkmazsa ondan isterler diye tahmin ediyorum.eşim 2 ay önce gitti kan değerleri tsh vs bakıldı.üroloji zaten 1 çocuğunuz kendiliğinden olmuş değerler iyi gerek yok dediEşinizin değerlerine bakildi mi
Çatlamıştır canım stres yapma bizede haber ver çıkınca. Herşey güzel olcak inşallah. Konuyu açıpta anlatmamak ta ne bileyim yaniOlmaz =))
Yarın doktora gidices yumurta çatlamıs mı diye kontrole nedense bi stres bastı beni
Bu saat oldu uyuyamadım daha