Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlamıştır canım stres yapma bizede haber ver çıkınca. Herşey güzel olcak inşallah. Konuyu açıpta anlatmamak ta ne bileyim yani
Günaydınnnn, çıktım doktordann
Yumurta çatlamış
Rahim kalınlığı güzel dedi
Bundan sonrası beklemece artık
Eğer gebelik olmazda regl olursam, bitişinde histeroskopi olmam gerekiyormuş
Umarım gerek kalmaz, biraz keyfimi kaçırıyor bu durum ama hayırlısı bakalım

histeroskopi konusunda pek bilgim yok ama inşallah gerek kalmaz canım .avakado tüket biraz belki faydası olur. 1 yumurtan mı vardı

histeroskopi konusunda pek bilgim yok ama inşallah gerek kalmaz canım .avakado tüket biraz belki faydası olur. 1 yumurtan mı vardı
İnsallah kuzu, polibi alalım eğer olmassa belki tutunmayı engelliyor olabilir dedi
Kabak çekirdeği avakado falan almıstım da faydası olur diyr
Biraz ümidim kırıldı sanki bu polipten dolayı
Aynen bi tane yumurta vardı 18 mm

İhmal etme canım belli mi olur belki almak gerekiyordur. regl olursan git doktora mutlaka

Sorma ya, kist alınacak, tüp bağlanacak yada alınacak neyse fiyatı sordum söyledi ama sol yumurtalıkta sıkıntı varsa onu bırakalım mı tabi ki onu da halledicez dedi
Ne diyeyim Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın. Sana da güzel gelişmeler, güzel haberler nasip etsin inşallah

İhmal etme canım belli mi olur belki almak gerekiyordur. regl olursan git doktora mutlaka
Gidicem gidicem kuzuu
Artık başladıık bi işe, yarım bırakamam
Bu ay olmassa histeroskobiyi yaptırcam hemen
Sonrasında artık neyi uygun görürse doktor bakalım
Zaten histeroskopi olduğum ay dinlenmeymiş, o ayı bi boş geçeriz dedi doktor
Sonraki ay tedavi aşılama yapda tüplü dalış=)

kızlar merhaba, normalde dün yani pazar regl günümdü, cumartesi pazar hafif lekelenmelerim oldu, bugün artık tam regl olurum derken, sabahtan beri gelen giden yok, dün sabah kaset test yapmıştım negatifti, yani yerleşme kanaması mı acaba diye düşünüyorum ama, kasık ağrılarım da var regl öncesini andıran, bilemedim, bu tarz durum yaşayan kimse var mı?

Vaktinde yumurtlama olduysa çıkardı testte ama geç döllenme olabilir

herşeyin hayırlısı kuzum

Vaktinde yumurtlama olduysa çıkardı testte ama geç döllenme olabilir
Yani aslında ovulasyon testiyle takip ettim, vaktinde yumurtlama oldu, o nedenle regl gecikmesi beklemiyordum. ama tuhaf işte, yerleşme kanaması böyle bişey midir onu bilmiyorum, regl sürünerek mi gelecek yoksa, son 2 ay kimyasal gebelikti ve ağır kanamalar yaşamıştım çünkü

Geçen ay benim de öyle oldu, leke leke başladı, 2 gün kesildi sonra leke oldu sonra 5. Gün söküldü. Bazen böyle şeyler olabiliyor

Geçen ay benim de öyle oldu, leke leke başladı, 2 gün kesildi sonra leke oldu sonra 5. Gün söküldü. Bazen böyle şeyler olabiliyor
2-3 gün bekleyeyim bakalım, test yapmadan durmaya çalışcam sabah işe gelirken bi baktım evin altındaki eczane nöbetçi hemen test stoklarımı doldurdum,

Kızlar bana fikir verin hastalandım ve işten izin alamıyorum doktorumda cuma nöbetçi başka doktoramı gitsem ne yapsam bir ay kaybedeceğime bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…