- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.021
Ben gerçekten buna çok inanıyorum içten içe bizi saran bir iç sesimiz var onu hep pozitife döndürmek lazım dışımız çok umutlu gibi görünse de iç sesimiz hep olumsuz yönde hareket ediyorBu sayfada olumsuz konuşmak yok… İnş bundan sonrası güzel olacakBiz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’tan… Kafamızda olumsuz bir algı oluşturacak birşey kalmamalı..
Tüp bebekte bir arkadaş 2.gün embryosu tutmaz diye kendini şartladı negatif aldı. Aynı grupta başka bir arkadaş 2.gün embryosu gene ben hissediyorum tutacak dedi.. Ve dün gebe olduğunu öğrendi.. Yaptıgımz telkinler bedenimizi zihnimizi etkiliyor…
Benim de aktif reglim yarın gidicem doktora muhtemelen ikinci kez çatlatma iğnesi dener geçen yumurtam kendi kendine büyümüştü bunda bakalım nasıl olacakBende gece oldum canım ne yapcaz yaaa pfffbı ay ara verdi doktor bana gerçi geri gidermiyim tedaviye bilmiyorum ama
Yaa ağzın bal yesin, sende bir an önce düzel inşallahHayır olmazdı canım mesela benim polikistik overim var sağda baskın bir şekilde tedavinin ilk 3 ayı hep sol taraftan oldu sağda hiç bir kıpırtı yoktu bu ay yeni yeni cevap vermeye başladı ilaca progesteron da hep 12 filandi yani
Kızlar size sorum varAkşam covit testi verıyorum negatif çıkarsa yarın sabah tedaviye başlıyoruz dualarınıza çok ihtiyacım var umutsuzum ama bi yanimda neden olmasin diyor inşallah herşey güzel gider kızlar@Selizay @Yusra30 @ejce MaviSasa234 @A R Y A @SevimliKedii H HTCNM @yeshll @Adelnaz ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım
Doktorlara inancın gittiği anKızlar size sorum var
Doktorum bana dedi ki endiyometriyosiz ve çikolata kisti nedenli sağ yumurtalık fonksiyonunu yitirmiş, sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ben bu ay çikolata kistimin olduğu sağ yumurtalıktan yumurtladım, bugün çatlamanın 6. Günü progesteron baktırdım sonuç 15.54 sizce yumurtalık işlevini yitirmiş ve hiçbir işe yaramayacak durumda olsa sağlıklı bir yumurtlama yaşar mıydım????
Yorumlara boğun beni
Ben de belirti aramıyorum canım ama beynim arada beni yokluyor :)İyiyim canım senle aynı gidiyoruz evet 4 gün kaldı bataheyecanla bekliyorum hiç bir belirti aramıyorum.
Sen nasılsın kaç gün kaldı?
Gerekten öyle canım.Bu sayfada olumsuz konuşmak yok… İnş bundan sonrası güzel olacakBiz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’tan… Kafamızda olumsuz bir algı oluşturacak birşey kalmamalı..
Tüp bebekte bir arkadaş 2.gün embryosu tutmaz diye kendini şartladı negatif aldı. Aynı grupta başka bir arkadaş 2.gün embryosu gene ben hissediyorum tutacak dedi.. Ve dün gebe olduğunu öğrendi.. Yaptıgımz telkinler bedenimizi zihnimizi etkiliyor…
Kuzum hep 15 küsür çıkıyor, inşallah tutmuştur orası ayrı ama madem "sağ yumurtalıktan hiç bişey olmaz!!! " , 15.54 ne hacıııı???Doktorlara inancın gittiği aninş tutmuştur
Tamam canım saol göstermedim dahaAynen balım genelde adet zamanı ile normal zamanda farklı çıkıyor yinede bı sor kafanda soru işareti kalmasın
Gecmis olsun canım hadi ins daha büyümüştür çatlatma ignesimi olucaksinselam kızlaar , çok fena grip oldum yataklara düştüm gelemiyorumn ne zamandır. yeni gebemiz varmı bakalım, benim çarşamba yumurtam 13mm olmuştu ilacın bıraktık yarın 2. kontrolüm var
Evet amh düşük olduğu için doğal çok zor dediler canimAmh sonucu için mi direkt tüp bebeğe yönelttiler, çok düşük amh larla gebe kalan bir sürü kişi var.. Kesinlikle Allahım dermansız dert vermesinara ara bunalımlara girebiliyoruz yıpranıyoruz ama umudumuzu yitirmeyelim
Amin canim amin allahım sanada önce şifa sonra hayırlısı ile bi evlat nasip eylesinKuzum benim Allah yardımcın olsun, pcr testin negatif olduğunu duyup, betanın da pozitif olduğu haberini alır mutluluk gözyaşı dökeriz inşallah
2 yıldır çabalayan buradaki forumları okuyan biri olarak beni de ekler misiniz :) bu ay henüz elenmedim beklemedeyim bakalım :)Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Canm ben sana bişey sorcam yumurta kaç gün yaşıyor acaba ben çatlatma iğnesi olduğum gün çatladı yumurtam biliyorum ama doktorun dediğine uyduk 36. saatte ilişkiye girdik o yüzden tutmadı sanırım diye düşünüyorum.Yani çatladiktan 24saat sonra girdik biz ilişkiye geç kaldık galibaselam kızlaar , çok fena grip oldum yataklara düştüm gelemiyorumn ne zamandır. yeni gebemiz varmı bakalım, benim çarşamba yumurtam 13mm olmuştu ilacın bıraktık yarın 2. kontrolüm var
Yaaaa insalah güzel haberler alırız canim senden başka doktorlara da git bazen yaniliyor onlardaKızlar size sorum var
Doktorum bana dedi ki endiyometriyosiz ve çikolata kisti nedenli sağ yumurtalık fonksiyonunu yitirmiş, sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ben bu ay çikolata kistimin olduğu sağ yumurtalıktan yumurtladım, bugün çatlamanın 6. Günü progesteron baktırdım sonuç 15.54 sizce yumurtalık işlevini yitirmiş ve hiçbir işe yaramayacak durumda olsa sağlıklı bir yumurtlama yaşar mıydım????
Yorumlara boğun beni
İnşallah hamile haberini alacağız canımm dualarımdasınnEvet amh düşük olduğu için doğal çok zor dediler canim
Bu konuda iki tane daha farklı doktorun görüşünü almak gerek diye düşünüyorum benim daha önce ki doktorum hep klomen de ısrar ederdi ama bende bomboş geçen bir 3 ay olmuştu sonra ben olmuyor zaten deyip bırakmıştım ama şimdi ki doktorum çok iyi o bana femarayi önerdi hayatımda ilk defa düzenli bir yumurta ve adet günüm olduYaa ağzın bal yesin, sende bir an önce düzel inşallahCidden sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ama bu sonuç ne o zaman, sevinmeye yer arıyorum bugün
Valla beynim bana da arada oyunlar oynamaya çalışıyor ama sustuyorum bu ay ilk defa ağrım olduğunda adet ağrısı da demiyorum. Hayırlara yor Allahım diyorum. Kesinlikle olumluya inandırmamız lazım kendimizi. 30. Güne kadar test yapmak yok erken görmek sadece üzüyor başka bşey değilBen de belirti aramıyorum canım ama beynim arada beni yokluyor :)
24. Günüm bugün, bundan önceki 4 ay 25. Günde regl oldum ama 30. Günde olduğum zamanlar da oldu. O yüzden beklemeye devam
Gerekten öyle canım.
Bebeğimin kalbi durduğunda hep kalp durması ile ilgili topicleri okuyordum ve ya başıma gelirse demiştim geldi. Betanın düzensiz arttığı ay da da bu ay gebe kalmam imkansız demiştim ki gerçekten öyle oldu.
İnanmak başarmanın yarısı güzel olacağına inanıyorum hep Eylül ayında doğum yapmak isterdim, kızım olursa adını Eylül koyayım diye :) bu ay olursa eylüle denk geliyor
Valla doktor değiştirmek üst değiştirmeye benzemeye başladı, biri iyi haber verse bu defa da diğer 10u neden kötü dedi diye değiştireceğim ama daha iyi bişey diyeni duymadımYaaaa insalah güzel haberler alırız canim senden başka doktorlara da git bazen yaniliyor onlarda