Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gerçekten buna çok inanıyorum içten içe bizi saran bir iç sesimiz var onu hep pozitife döndürmek lazım dışımız çok umutlu gibi görünse de iç sesimiz hep olumsuz yönde hareket ediyor

Yaa ağzın bal yesin, sende bir an önce düzel inşallah Cidden sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ama bu sonuç ne o zaman, sevinmeye yer arıyorum bugün

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon denedim 27 ik 30 çatlama gördüm ilk idrar değil ama test yapayım bi dedim boyle çıktı bekledikçe koyulasti ama silik hali hemen çıktı

Eklentiler

• 20220107_143545.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 20220107_141537.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 20220107_141508.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar size sorum var
Doktorum bana dedi ki endiyometriyosiz ve çikolata kisti nedenli sağ yumurtalık fonksiyonunu yitirmiş, sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ben bu ay çikolata kistimin olduğu sağ yumurtalıktan yumurtladım, bugün çatlamanın 6. Günü progesteron baktırdım sonuç 15.54 sizce yumurtalık işlevini yitirmiş ve hiçbir işe yaramayacak durumda olsa sağlıklı bir yumurtlama yaşar mıydım????
Yorumlara boğun beni

Doktorlara inancın gittiği an inş tutmuştur

İyiyim canım senle aynı gidiyoruz evet 4 gün kaldı bata heyecanla bekliyorum hiç bir belirti aramıyorum.
Sen nasılsın kaç gün kaldı?
Ben de belirti aramıyorum canım ama beynim arada beni yokluyor :)

24. Günüm bugün, bundan önceki 4 ay 25. Günde regl oldum ama 30. Günde olduğum zamanlar da oldu. O yüzden beklemeye devam
Gerekten öyle canım.

Bebeğimin kalbi durduğunda hep kalp durması ile ilgili topicleri okuyordum ve ya başıma gelirse demiştim geldi. Betanın düzensiz arttığı ay da da bu ay gebe kalmam imkansız demiştim ki gerçekten öyle oldu.

İnanmak başarmanın yarısı güzel olacağına inanıyorum hep Eylül ayında doğum yapmak isterdim, kızım olursa adını Eylül koyayım diye :) bu ay olursa eylüle denk geliyor

selam kızlaar , çok fena grip oldum yataklara düştüm gelemiyorumn ne zamandır. yeni gebemiz varmı bakalım, benim çarşamba yumurtam 13mm olmuştu ilacın bıraktık yarın 2. kontrolüm var

Evet amh düşük olduğu için doğal çok zor dediler canim

2 yıldır çabalayan buradaki forumları okuyan biri olarak beni de ekler misiniz :) bu ay henüz elenmedim beklemedeyim bakalım :)

selam kızlaar , çok fena grip oldum yataklara düştüm gelemiyorumn ne zamandır. yeni gebemiz varmı bakalım, benim çarşamba yumurtam 13mm olmuştu ilacın bıraktık yarın 2. kontrolüm var
Canm ben sana bişey sorcam yumurta kaç gün yaşıyor acaba ben çatlatma iğnesi olduğum gün çatladı yumurtam biliyorum ama doktorun dediğine uyduk 36. saatte ilişkiye girdik o yüzden tutmadı sanırım diye düşünüyorum.Yani çatladiktan 24saat sonra girdik biz ilişkiye geç kaldık galiba

Yaaaa insalah güzel haberler alırız canim senden başka doktorlara da git bazen yaniliyor onlarda

Yaa ağzın bal yesin, sende bir an önce düzel inşallah Cidden sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ama bu sonuç ne o zaman, sevinmeye yer arıyorum bugün
Bu konuda iki tane daha farklı doktorun görüşünü almak gerek diye düşünüyorum benim daha önce ki doktorum hep klomen de ısrar ederdi ama bende bomboş geçen bir 3 ay olmuştu sonra ben olmuyor zaten deyip bırakmıştım ama şimdi ki doktorum çok iyi o bana femarayi önerdi hayatımda ilk defa düzenli bir yumurta ve adet günüm oldu

Valla beynim bana da arada oyunlar oynamaya çalışıyor ama sustuyorum bu ay ilk defa ağrım olduğunda adet ağrısı da demiyorum. Hayırlara yor Allahım diyorum. Kesinlikle olumluya inandırmamız lazım kendimizi. 30. Güne kadar test yapmak yok erken görmek sadece üzüyor başka bşey değil

Yaaaa insalah güzel haberler alırız canim senden başka doktorlara da git bazen yaniliyor onlarda
Valla doktor değiştirmek üst değiştirmeye benzemeye başladı, biri iyi haber verse bu defa da diğer 10u neden kötü dedi diye değiştireceğim ama daha iyi bişey diyeni duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…