Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir doktorun dediği diğerini tutmuyor, bıktım bu hastalıktan, bu şehirden...

Senin yumurtan çatladı benim kürüm bitti Seliziim ne biliyim güzel günler yola çıkmışş geliyorlaarrrr
Ayyyy tiniminimmm inşallah yaa
Yumurtanın müdahale edilmeden kendi kendine çatlamış olması bile harika bir haber canım benim, geçen ay havuç kemirdik o kadar olmadı bu ay olur inşallah hepimizin
Lalaammmmm inşallah bu ay hepimiz için mucize olur

Kızlar hsg sonrasında kanama oluyor ya gusül almak gerekiyor mu? Bugün böyle lekelenme şeklinde geliyor. Sürekli gusül mü almam gerek?
Yok kuzum.. Rahim dökülmesi olmadığı için gusül alman gerekmiyor. Normal akıntı gibi değerlendiriyorsun. ama her namaz vakti abdest alman gerekiyor..

Herşeyyyyy çook güzel olacakk

Kızlar merhaba;
Ben yeni katıldım aranıza :) 2021 yılı hiç iyi gelmedi bana. Önce bebeğimin kalbi durdu 8.haftada sonrasında covid olduk. Bu konuyu görünce içime bi his geldi o listede benimde adım yazılacak mı acaba? Anneler topiğine girebilecek miyim? Su an yumurta takibi yapıyorım ve yaklaşık 1 aydır Omepa Vm multi vitamin ayrıca akşamları Ocean Polysitol kullanıyorum. Bende ve eşimde hiç bir sorun yok ancak 10 yıldır evliyiz ve artık çocuk sahibi olmak istiyoruz. Sizler gebelik öncesi neler yaptınız yada hali hazırda ne tür takviyeler kullanıyorsunuz? Bir an önce hepimizin göbişlerinin şişmesi ve sağlıklı hayırlı elvatlarımızı kucağımıza almamız dileğiyle :))))

İnşallah canım benim insallahh şokta gibiyim hala tüm dularim hepimiz için sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Evde ovulasyon testi varsa hemen yap. Ovulasyon testleri sadece yumurtlama varsa pozitif çıkar bir de hamileysen :) ben ovulasyonla öğrenmiştim hamile olduğumu. İnşallah bebeğin seninledir. İnşallah herkese uğur getirir de bizlerde nasipleniriz :)))

Canim benim prolaktin 26 civarıydı incir yediğim için fırlamıştı, kasimda hsg çekildim doktorum isi sansa birakmayalim değeri düşürelim yumurtlamaya olumsuz etki etmesin hsgden sonra şansın yuksek kacirmayalim dedi 2 tablet dostinex kullandım aralıktaki tahlilimde 10a düşmüştü ki bu ay çift çizgiyi gördüm çok şükür tesadüf mu oldu bilmiyorum ama prolaktinden başka sorunum yoktu benim doktorumun yaklaşımı bu şekildeydi bir de karabaş otu çayını duymuştum düşürüyor diye bi araştır istersen

kuzum ben ovulasyon takibi yapmadım ya elimde yok o yüzden strese sokuyor beni öyle gelişi güzel yaptık regl takvimine göre olsa yapardım ornek olsun diye ama bol bol gebelik testi var elimde bitene kadar her gün yaparım artik kan verene kadar inşallah en kısa surede güzel haberlerle dolacak buralar inaniyorum dualarimdasiniz

Benim 31 aslında epey yüksek ama doktor bişey vermedi, anlamadım. Tsh im 4.21, onun için levotiron25 ve selenyum verdi. Ayrıca pregnacare diye bir multivitamin, omepa-Q10, ve D vitamini damla kullanıyorum… vitamin bombardımanı resmen ama ben de bu ay hsg çektirdim ve sadece 3 ay doğal deneme süremiz var aynı senin gibi bildiğim tüm engelleri elemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…