- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.061
Ben anlamıştım çatladığını ya hatta direk odaya çatladı yumurtam diye girdimtutmuştur inşallah bide bilmeden yaptığınız için daha rahat olmuştur
Senin yumurtan çatladı benim kürüm bitti Seliziim ne biliyim güzel günler yola çıkmışş geliyorlaarrrrBen anlamıştım çatladığını ya hatta direk odaya çatladı yumurtam diye girdimönce güldü, sonra baktı, aa vallaha çatlamış diyor
Yumurtanın müdahale edilmeden kendi kendine çatlamış olması bile harika bir haber canım benim, geçen ay havuç kemirdik o kadar olmadı bu ay olur inşallah hepimizinKızlar bugün normalde çatlamayı iğnesi olacaktım, ama yumurtam çatlamış bile. Ben demiştim dedim
Bir doktorun dediği diğerini tutmuyor, bıktım bu hastalıktan, bu şehirden...Benim de lekelenme oldu 3 gün falan. Özür kanaması diye biliyorum, gusül gerekmez.
Kuzum yumurtalık işlevini yitirdi demek artık burdan yumurta çıkmaz değil. Ama mesela tüp işlevini yitirmiştir yumurtlama olsa bile tüplerdeilerleyemeyeceği için döllenme olmaz. İnşallah mucize olur ama tabiki
Valla var gibi, hayırlı olsun
Anaaa çok geçmiş olsun kuzu, yarın iğne yaparlar bence
Evet sağ tuba işlevini yitirmiş dedi, diğer doktor sıkıntı yok dediAaa çok enteresan, bana önerdiğin doktor mu dedi işlevini yitirmiş diye
Ayyyy tiniminimmm inşallah yaaSenin yumurtan çatladı benim kürüm bitti Seliziim ne biliyim güzel günler yola çıkmışş geliyorlaarrrr
Lalaammmmm inşallah bu ay hepimiz için mucize olurYumurtanın müdahale edilmeden kendi kendine çatlamış olması bile harika bir haber canım benim, geçen ay havuç kemirdik o kadar olmadı bu ay olur inşallah hepimizin
O tek yorum yapmadı devlet hastanesinde çekildi, tüpler açık dedi o kadarHsg çeken doktor ne diyorsa odur
Canıımm umarım hepimiz listeye pozitif gördüğümüz ayı yazdırabilirizListemizi de yaptım hayırlı uğurlu olsun. Yazmayı unuttuğum varsa etiketlesin beni :)
Yok kuzum.. Rahim dökülmesi olmadığı için gusül alman gerekmiyor. Normal akıntı gibi değerlendiriyorsun. ama her namaz vakti abdest alman gerekiyor..Kızlar hsg sonrasında kanama oluyor ya gusül almak gerekiyor mu? Bugün böyle lekelenme şeklinde geliyor. Sürekli gusül mü almam gerek?
Kuzu bu seferde ben regl bekliyorumCanim cok cok teşekkür ederim bekledigim gün geldi rabbim yolumuzu açık etsin inşallah
Akşam covit testi verıyorum negatif çıkarsa yarın sabah tedaviye başlıyoruz dualarınıza çok ihtiyacım var umutsuzum ama bi yanimda neden olmasin diyor inşallah herşey güzel gider kızlarSelizay @Yusra30 @ejce MaviSasa234 @A R Y A @SevimliKedii H HTCNM @yeshll Margee ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım
Herşeyyyyy çook güzel olacakkAkşam covit testi verıyorum negatif çıkarsa yarın sabah tedaviye başlıyoruz dualarınıza çok ihtiyacım var umutsuzum ama bi yanimda neden olmasin diyor inşallah herşey güzel gider kızlarSelizay @Yusra30 @ejce MaviSasa234 @A R Y A @SevimliKedii H HTCNM @yeshll Margee ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım
İnşallah canım benim insallahh şokta gibiyim hala tüm dularim hepimiz için sağlıkla kavuşalım yavrularımızaGördüm gördümmhepimize şans uğur getirir inşallah Hamilesin Rabbim hepimize tek tek bu duyguyu yaşatsın inşallah canım
Evde ovulasyon testi varsa hemen yap. Ovulasyon testleri sadece yumurtlama varsa pozitif çıkar bir de hamileysen :) ben ovulasyonla öğrenmiştim hamile olduğumu. İnşallah bebeğin seninledir. İnşallah herkese uğur getirir de bizlerde nasipleniriz :)))İnşallah canım benim insallahh şokta gibiyim hala tüm dularim hepimiz için sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Videoyu izledim, çok teşekkürlerSıkı sütyen takmayın, stres yapmayın, incir , beyaz üzüm, dereotu yemeyin, fazla maden suyu içmeyin. İbrahim Saraçoğlu videosu var YouTube’da
Canim benim prolaktin 26 civarıydı incir yediğim için fırlamıştı, kasimda hsg çekildim doktorum isi sansa birakmayalim değeri düşürelim yumurtlamaya olumsuz etki etmesin hsgden sonra şansın yuksek kacirmayalim dedi 2 tablet dostinex kullandım aralıktaki tahlilimde 10a düşmüştü ki bu ay çift çizgiyi gördüm çok şükür tesadüf mu oldu bilmiyorum ama prolaktinden başka sorunum yoktu benim doktorumun yaklaşımı bu şekildeydi bir de karabaş otu çayını duymuştum düşürüyor diye bi araştır istersenMerhaba hanımlar, 2022 hepimizi bebişlerine kavuştursun inşallah
Bi kaç ay önceye kadar tüp bebeğin bile teknik olarak ne olduğunu bilmezken, son haftalarda kendimi rahim filmi çektirirken, çatlatma iğnesi yaptırırken buldumyaştan dolayı hızlandırılmış bir tedavi sürecine girdim ve sanırım çok da zamanım yok.. hormon testlerimde prolaktin 32 çıktı, ancak doktor ilaç verilcek kadar yüksek değil dedi.. peki düşürmek için bildiğiniz doğal bir çözüm var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim
kuzum ben ovulasyon takibi yapmadım ya elimde yok o yüzden strese sokuyor beni öyle gelişi güzel yaptık regl takvimine göre olsa yapardım ornek olsun diye ama bol bol gebelik testi var elimde bitene kadar her gün yaparım artik kan verene kadarEvde ovulasyon testi varsa hemen yap. Ovulasyon testleri sadece yumurtlama varsa pozitif çıkar bir de hamileysen :) ben ovulasyonla öğrenmiştim hamile olduğumu. İnşallah bebeğin seninledir. İnşallah herkese uğur getirir de bizlerde nasipleniriz :)))
Benim 31 aslında epey yüksek ama doktor bişey vermedi, anlamadım. Tsh im 4.21, onun için levotiron25 ve selenyum verdi. Ayrıca pregnacare diye bir multivitamin, omepa-Q10, ve D vitamini damla kullanıyorum… vitamin bombardımanı resmenCanim benim prolaktin 26 civarıydı incir yediğim için fırlamıştı, kasimda hsg çekildim doktorum isi sansa birakmayalim değeri düşürelim yumurtlamaya olumsuz etki etmesin hsgden sonra şansın yuksek kacirmayalim dedi 2 tablet dostinex kullandım aralıktaki tahlilimde 10a düşmüştü ki bu ay çift çizgiyi gördüm çok şükür tesadüf mu oldu bilmiyorum ama prolaktinden başka sorunum yoktu benim doktorumun yaklaşımı bu şekildeydi bir de karabaş otu çayını duymuştum düşürüyor diye bi araştır istersen