Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurtlama ve adet düzeni konusunda sorunum yok şükür ama çikolata kisti başıma bela oldu son 5 yıldır

Evet canım çok haklısın benim de akıntım var bakalım bu ay bize neler gösterecek ilk gebeliğimde 35. Güne kadar beklemiştim ne sabır maşallah :)

Gecmis olsun canım hadi ins daha büyümüştür çatlatma ignesimi olucaksin
yeterli büyüse çatlatıcaz bakalım, sağol canım
yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşıyor, iğne yapılınca yumurta 36 saat sonra çatlıyor ,24 saate kadar bekliyor yani doğru zamanda olmuş ilişkiniz

Kızlar hsg sonrasında kanama oluyor ya gusül almak gerekiyor mu? Bugün böyle lekelenme şeklinde geliyor. Sürekli gusül mü almam gerek?
Benim de lekelenme oldu 3 gün falan. Özür kanaması diye biliyorum, gusül gerekmez.
Kuzum yumurtalık işlevini yitirdi demek artık burdan yumurta çıkmaz değil. Ama mesela tüp işlevini yitirmiştir yumurtlama olsa bile tüplerdeilerleyemeyeceği için döllenme olmaz. İnşallah mucize olur ama tabiki
Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon denedim 27 ik 30 çatlama gördüm ilk idrar değil ama test yapayım bi dedim boyle çıktı bekledikçe koyulasti ama silik hali hemen çıktı
Valla var gibi, hayırlı olsun
selam kızlaar , çok fena grip oldum yataklara düştüm gelemiyorumn ne zamandır. yeni gebemiz varmı bakalım, benim çarşamba yumurtam 13mm olmuştu ilacın bıraktık yarın 2. kontrolüm var
Anaaa çok geçmiş olsun kuzu, yarın iğne yaparlar bence

Doktorla görüştüm sağ tuba işlevini yitirmiş dedim diyor ama sonucu bir doktora daha attım sorun yok hsg gayet güzel dedi kafayı yiycem

Doktorla görüştüm sağ tuba işlevini yitirmiş dedim diyor ama sonucu bir doktora daha attım sorun yok hsg gayet güzel dedi kafayı yiycem
Hsg çeken doktor ne diyorsa odur

Gördüm gördümm hepimize şans uğur getirir inşallah Hamilesin Rabbim hepimize tek tek bu duyguyu yaşatsın inşallah canım

Sıkı sütyen takmayın, stres yapmayın, incir , beyaz üzüm, dereotu yemeyin, fazla maden suyu içmeyin. İbrahim Saraçoğlu videosu var YouTube’da

Ya topiğe bir girdim çok güzel haberler var Maviesra kuzumm senın adına çok sevindim artık sürecin başlıyor. Rabbim kolaylık versin sağlıkla güzel embriyoların olsun İnşallah pozitif haberlerle gel bizee

Canim cok cok teşekkür ederim bekledigim gün geldi rabbim yolumuzu açık etsin inşallah

sağol canımm, inşallah yeterince büyümüştürde çatlatırız ya
Kızlar bugün normalde çatlamayı iğnesi olacaktım, ama yumurtam çatlamış bile. Ben demiştim dedim
aa değerlendirmişmiydiniz

Çok teşekkürler ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…