Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşam covit testi verıyorum negatif çıkarsa yarın sabah tedaviye başlıyoruz dualarınıza çok ihtiyacım var umutsuzum ama bi yanimda neden olmasin diyor inşallah herşey güzel gider kızlar 😍 Selizay Selizay @Yusra30 @ejce MaviSasa234 MaviSasa234 @A R Y A SevimliKedii SevimliKedii H HTCNM M mavili_yeshll @Adelnaz ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım 🎈
Heh aynen öyle neden olmasın ki diye pozitif olumlama yap 🤩 o kadar insan mucize yaşıyor bizlere de nasip olacak inşallah 🤲🤩 güzel haberleriniz bekliyoruz 🌸

Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum ❤️

Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız. 🧿🧿

💕
Liste hayırlı olsun hepimize 🎈😍

Heh aynen öyle neden olmasın ki diye pozitif olumlama yap 🤩 o kadar insan mucize yaşıyor bizlere de nasip olacak inşallah 🤲🤩 güzel haberleriniz bekliyoruz 🌸
Teşekkür ederim canim ben hic yumurtlama takibi yaptırmadım direk tüp bebeğe gönderdiler hastaneye ilk gittiğim gunu amh sonucunu gördüğüm zamanki şoku anca atlattım rabbim bir dert veriyosa dermaninida verir ilaçsız regl oluyorum O benim için ümit gerisini yasayıp göreceğiz herşey bizler için güzel olsun Allah büyük 😍

Teşekkür ederim canim ben hic yumurtlama takibi yaptırmadım direk tüp bebeğe gönderdiler hastaneye ilk gittiğim gunu amh sonucunu gördüğüm zamanki şoku anca atlattım rabbim bir dert veriyosa dermaninida verir ilaçsız regl oluyorum O benim için ümit gerisini yasayıp göreceğiz herşey bizler için güzel olsun Allah büyük 😍
Amh sonucu için mi direkt tüp bebeğe yönelttiler, çok düşük amh larla gebe kalan bir sürü kişi var.. Kesinlikle Allahım dermansız dert vermesin 🤲🤲 ara ara bunalımlara girebiliyoruz yıpranıyoruz ama umudumuzu yitirmeyelim 🤩🤩

Akşam covit testi verıyorum negatif çıkarsa yarın sabah tedaviye başlıyoruz dualarınıza çok ihtiyacım var umutsuzum ama bi yanimda neden olmasin diyor inşallah herşey güzel gider kızlar 😍 Selizay Selizay @Yusra30 @ejce MaviSasa234 MaviSasa234 @A R Y A SevimliKedii SevimliKedii H HTCNM M mavili_yeshll @Adelnaz ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım 🎈
Yaaa maşallah canım inşallah tüm işlerin su gibi akıp gider ne zaman oldu anlamadan bebeğine kavuşur rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin 🥰

Yani daha evvel hiç takılmadan bunlara her şey çok çok normal olduğu için kan verdim zaten Ertesi gün adet oldum aslında doktorun söylemesi lazım değil mi canım baktı çünkü muayene etti 🍋 o zaman ondan mı yüksek çıktı yani
Aynen balım genelde adet zamanı ile normal zamanda farklı çıkıyor yinede bı sor kafanda soru işareti kalmasın

Yaa Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın bu süreçte, bana da en son gittiğimde doktorum sen anne olamazsan ben diplomamı yırtar atarım demişti gittiğim tüm randevulardan daha etkili oldu bende mesela İçin rahatladı 😂

Selizay Selizay bu Mayıs ayında bir şey var ben de o ay düşük yaptım 😢
Bu sayfada olumsuz konuşmak yok… İnş bundan sonrası güzel olacak🙂 Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’tan… Kafamızda olumsuz bir algı oluşturacak birşey kalmamalı..
Tüp bebekte bir arkadaş 2.gün embryosu tutmaz diye kendini şartladı negatif aldı. Aynı grupta başka bir arkadaş 2.gün embryosu gene ben hissediyorum tutacak dedi.. Ve dün gebe olduğunu öğrendi.. Yaptıgımz telkinler bedenimizi zihnimizi etkiliyor…

Hiç bilgim yok bu testlerin ne işe yaradığı ile ilgili 🤷‍♀️ herkes işini severek yapsa insanlar da memnun kalır. Sanki babalarının hayrına hasta bakıyormuş gibi bakan doktorlar var özellikle devlette. Ben bir kere devlete gittim, ilk bebek düşündüğümüz zaman doktor ve gösterilen muamele bende ön yargı oluşturdu resmen bir daha da gitmedim kadın doğum bölümüne, içeri beraber alınan 3-4 hasta, herkesin herşeyi duyması, o kargaşada doktora birşey soramamak vs

Dün ben hsg çektirirken bir kez daha özel hastaneye gittiğim için şükrettim. Hastaneye gittim 3 tane ilaç verdiler. Antibiyotik, kas gevşetici, ağrı kesici az suyla içtim. 1 saat sonra işleme alalım dediler. Öncesinde doktorumun asistanı beni hazırladı, moral verdi. Hiç başımdan ayrılmadı. Anestezici geldi o da ayrı sordu, ilgilendi. İşlem bitince uyanmam için beni sedyeyle odaya götürmüşler. Yatağa kaldırıp koymuşlar. Orada uyandırdılar, çok kanamam olmuştu. 1-2 saat dinlendim orada. Tam kendime gelince doktorum işlem hakkında bilgi verdi. Herşeyi detaylıca anlattı bilgisayardan göstererek 🌸 böyle güzel muamele görmek, değerli olduğunu hissetmek dünyanın en güzel duygusu
Aynen.. Hepimizin beklediği de o🙂
Pıhtılaşma kromozom analizi bağışıklık durumları ile ilgili testler verdim kuzu.. Kan sulandırıcı veriyorlar tüp bebekte ne kadar süre kullanacağımı nelere dikkat edeceğimi bilirim en azından diye verdim..

Kuzum benim Allah yardımcın olsun, pcr testin negatif olduğunu duyup, betanın da pozitif olduğu haberini alır mutluluk gözyaşı dökeriz inşallah🤲💖

Son düzenleme:
Kızlar size sorum var 🙋
Doktorum bana dedi ki endiyometriyosiz ve çikolata kisti nedenli sağ yumurtalık fonksiyonunu yitirmiş, sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ben bu ay çikolata kistimin olduğu sağ yumurtalıktan yumurtladım, bugün çatlamanın 6. Günü progesteron baktırdım sonuç 15.54 sizce yumurtalık işlevini yitirmiş ve hiçbir işe yaramayacak durumda olsa sağlıklı bir yumurtlama yaşar mıydım????

Kızlar size sorum var 🙋
Doktorum bana dedi ki endiyometriyosiz ve çikolata kisti nedenli sağ yumurtalık fonksiyonunu yitirmiş, sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ben bu ay çikolata kistimin olduğu sağ yumurtalıktan yumurtladım, bugün çatlamanın 6. Günü progesteron baktırdım sonuç 15.54 sizce yumurtalık işlevini yitirmiş ve hiçbir işe yaramayacak durumda olsa sağlıklı bir yumurtlama yaşar mıydım????
Hayır olmazdı canım mesela benim polikistik overim var sağda baskın bir şekilde tedavinin ilk 3 ayı hep sol taraftan oldu sağda hiç bir kıpırtı yoktu bu ay yeni yeni cevap vermeye başladı ilaca progesteron da hep 12 filandi yani

X