Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah ya canim kan ver mutlaka ben olsam hemen giderim testler yanıltıcı ama kan öyle değil

Yaa Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın bu süreçte, bana da en son gittiğimde doktorum sen anne olamazsan ben diplomamı yırtar atarım demişti gittiğim tüm randevulardan daha etkili oldu bende mesela İçin rahatladı

Selizay bu Mayıs ayında bir şey var ben de o ay düşük yaptım

Hiç bilgim yok bu testlerin ne işe yaradığı ile ilgili herkes işini severek yapsa insanlar da memnun kalır. Sanki babalarının hayrına hasta bakıyormuş gibi bakan doktorlar var özellikle devlette. Ben bir kere devlete gittim, ilk bebek düşündüğümüz zaman doktor ve gösterilen muamele bende ön yargı oluşturdu resmen bir daha da gitmedim kadın doğum bölümüne, içeri beraber alınan 3-4 hasta, herkesin herşeyi duyması, o kargaşada doktora birşey soramamak vs

Dün ben hsg çektirirken bir kez daha özel hastaneye gittiğim için şükrettim. Hastaneye gittim 3 tane ilaç verdiler. Antibiyotik, kas gevşetici, ağrı kesici az suyla içtim. 1 saat sonra işleme alalım dediler. Öncesinde doktorumun asistanı beni hazırladı, moral verdi. Hiç başımdan ayrılmadı. Anestezici geldi o da ayrı sordu, ilgilendi. İşlem bitince uyanmam için beni sedyeyle odaya götürmüşler. Yatağa kaldırıp koymuşlar. Orada uyandırdılar, çok kanamam olmuştu. 1-2 saat dinlendim orada. Tam kendime gelince doktorum işlem hakkında bilgi verdi. Herşeyi detaylıca anlattı bilgisayardan göstererek böyle güzel muamele görmek, değerli olduğunu hissetmek dünyanın en güzel duygusu

Maşallah ya canim kan ver mutlaka ben olsam hemen giderim testler yanıltıcı ama kan öyle değil
Kuzum haftaya giderim muhtemelen biraz bekleyelim dedik en azindan ilerler inşallah evde takip yapicam sürekli hastaneye git gel yapmayalim diye daha önce yipratmisti çok bizi dış gebelik olduğundan çok korkuyorum yani keske kan vermeden direkt kese falan görecek kadar bekleyebilsem ama bekleyemem
Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin çok şükür bunu bile görmek güzel isteyen herkese nasip etsin sağlıkla devam ettirsin

Kızlar hsg sonrasında kanama oluyor ya gusül almak gerekiyor mu? Bugün böyle lekelenme şeklinde geliyor. Sürekli gusül mü almam gerek?

Kızlar hsg sonrasında kanama oluyor ya gusül almak gerekiyor mu? Bugün böyle lekelenme şeklinde geliyor. Sürekli gusül mü almam gerek?
Canım geçmiş olsun ben kasımda çekildim 3 gün lekelenme oldu bende sonra geçti ama adet kanaması değil sonuçta işlemden dolayı kanama geliyor bilemedim gusül olayını ben lekeleme bitene kadar iliskiye girmemiştim

Kuzu aşılama yapmadan direk tüp bebek mi yapılacak? Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlere vesile olur
Evet direk tup bebek canım amh dusuk oldugu için hiç aşılama ile zaman kaybetme dedi doktor tüp bebek icin onay verdi Allahım yardım etsin hepimiz e aylardır uğraşıyordum büyük gün geldi

Şimdi farkettim liste yapmışsın ne güzel olmuş inşallah çok geciktirmeden ilk aylardan hepimiz hamile kalırız 2022 bitmeden bebeler doğar sağlıkla umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…