- 6 Şubat 2021
- 5.848
- 5.282
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Maşallah ya canim kan ver mutlaka ben olsam hemen giderim testler yanıltıcı ama kan öyle değil2020 eylulden beri deniyoruz canım geçen yıl şubatta hamile olduğumu öğrenmiştim ama dış gebelik oldu sonra yasaklı donemimiz oldu hazirandan beri tekrar deniyorduk aralıksız, olmayınca kasımda hsg çekildim temiz çıktı, aralıktan umutluydum çok ne takviyeler ne ilaçlar kari koca yüklendik gün aşırı bastan sona olmadı. Bu ay da yilginlikla nasılsa olmucak diye diye yaptık bi şeyler takviyeleri falan bıraktım hatta tek ari sütü kullandim inşallah olmuştur diyorum şimdi çizgi çıkınca benim hikayem de boyle çetrefilli yani
Yaa Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın bu süreçte, bana da en son gittiğimde doktorum sen anne olamazsan ben diplomamı yırtar atarım demişti gittiğim tüm randevulardan daha etkili oldu bende mesela İçin rahatladıejce A R Y A kuzum tıbbi genetik randevu alıp test verdim… Babacan dünya tatlısı bi doktor ile karşılaştım… Bunların baştan yapılması lazımdı senin tüp bebeğe kadar bekletmişler.. Ben sana derman olucam. Bana bebek haberi ile geleceksin bak gör.. Nasıl psikolojik destek ile ilgilendi anlatamam… Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde reklamımı da yap gelsin insanlar bilsinler dedi Testlerimi dış laba gönderdi… Senin transfer yetiştirelim sonuçları dedi.. Detaylı da arama isteyelim herşey baksınlar dedi..
Gerçekten bu süreçte karşılaştığım en ilgili ve işinin ehli insandı
Hiç bilgim yok bu testlerin ne işe yaradığı ile ilgiliejce A R Y A kuzum tıbbi genetik randevu alıp test verdim… Babacan dünya tatlısı bi doktor ile karşılaştım… Bunların baştan yapılması lazımdı senin tüp bebeğe kadar bekletmişler.. Ben sana derman olucam. Bana bebek haberi ile geleceksin bak gör.. Nasıl psikolojik destek ile ilgilendi anlatamam… Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde reklamımı da yap gelsin insanlar bilsinler dedi Testlerimi dış laba gönderdi… Senin transfer yetiştirelim sonuçları dedi.. Detaylı da arama isteyelim herşey baksınlar dedi..
Gerçekten bu süreçte karşılaştığım en ilgili ve işinin ehli insandı
Kuzu aşılama yapmadan direk tüp bebek mi yapılacak? Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlere vesile olurAkşam covit testi verıyorum negatif çıkarsa yarın sabah tedaviye başlıyoruz dualarınıza çok ihtiyacım var umutsuzum ama bi yanimda neden olmasin diyor inşallah herşey güzel gider kızlarSelizay Yusra-61 ejce MaviSasa234 A R Y A SevimliKedii H HTCNM M mavili_yeshll Margee ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım
Kuzum haftaya giderim muhtemelen biraz bekleyelim dedik en azindan ilerler inşallah evde takip yapicam sürekli hastaneye git gel yapmayalim diye daha önce yipratmisti çok bizi dış gebelik olduğundan çok korkuyorum yani keske kan vermeden direkt kese falan görecek kadar bekleyebilsem ama bekleyememMaşallah ya canim kan ver mutlaka ben olsam hemen giderim testler yanıltıcı ama kan öyle değil
Dualarımız seninle canım çok güzel ilerlesin süreç bir an önce müjdeyi alalım inşallahAkşam covit testi verıyorum negatif çıkarsa yarın sabah tedaviye başlıyoruz dualarınıza çok ihtiyacım var umutsuzum ama bi yanimda neden olmasin diyor inşallah herşey güzel gider kızlarSelizay Yusra-61 ejce MaviSasa234 A R Y A SevimliKedii H HTCNM M mavili_yeshll Margee ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım
Dualarımız seninle. Dediğin gibi neden olmasın kiAkşam covit testi verıyorum negatif çıkarsa yarın sabah tedaviye başlıyoruz dualarınıza çok ihtiyacım var umutsuzum ama bi yanimda neden olmasin diyor inşallah herşey güzel gider kızlarSelizay Yusra-61 ejce MaviSasa234 A R Y A SevimliKedii H HTCNM M mavili_yeshll Margee ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım
Ben de hsgden çıktığımda kanıyo kanıyo diye ağlıyor muşumTeşekkür ederim bebeğim.
Çıktığımda istemsizce ağlıyormuşumilişki yasağı için doktorun birşey söylemiş miydi? 5 günlük antibiyotik verdi, korunmayın dedi.
Hayırlı olsun güzel haberler gelAkşam covit testi verıyorum negatif çıkarsa yarın sabah tedaviye başlıyoruz dualarınıza çok ihtiyacım var umutsuzum ama bi yanimda neden olmasin diyor inşallah herşey güzel gider kızlarSelizay Yusra-61 ejce MaviSasa234 A R Y A SevimliKedii H HTCNM M mavili_yeshll Margee ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım
Hiç bilmiyorum benim sadece bir gün lekelenme olduKızlar hsg sonrasında kanama oluyor ya gusül almak gerekiyor mu? Bugün böyle lekelenme şeklinde geliyor. Sürekli gusül mü almam gerek?
Canım geçmiş olsun ben kasımda çekildim 3 gün lekelenme oldu bende sonra geçti ama adet kanaması değil sonuçta işlemden dolayı kanama geliyor bilemedim gusül olayını ben lekeleme bitene kadar iliskiye girmemiştimKızlar hsg sonrasında kanama oluyor ya gusül almak gerekiyor mu? Bugün böyle lekelenme şeklinde geliyor. Sürekli gusül mü almam gerek?
Canım naber nasılsın? Seninle adet tarihlerimiz aynıydı diye hatırlıyorum kaç gün kaldı?Ben de hsgden çıktığımda kanıyo kanıyo diye ağlıyor muşumeşim bi inandıramadım seni kan olmadığına diyo
İyiyim canım senle aynı gidiyoruz evet 4 gün kaldı bataCanım naber nasılsın? Seninle adet tarihlerimiz aynıydı diye hatırlıyorum kaç gün kaldı?
Evet direk tup bebek canım amh dusuk oldugu için hiç aşılama ile zaman kaybetme dedi doktor tüp bebek icin onay verdi Allahım yardım etsin hepimiz e aylardır uğraşıyordum büyük gün geldiKuzu aşılama yapmadan direk tüp bebek mi yapılacak? Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlere vesile olur
Canım çok teşekkür ederimDualarımız seninle. Dediğin gibi neden olmasın ki
Çok teşekkür ederim allahım hepimize yardim etsinHayırlı olsun güzel haberler gel
Umutsuz olacak İnan hiç bir şey yok çok mutlu oldum adına
Şimdi farkettim liste yapmışsın ne güzel olmuşMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hayirlisi olsun Allahin izniyle her sey istediğin gibi olsunAkşam covit testi verıyorum negatif çıkarsa yarın sabah tedaviye başlıyoruz dualarınıza çok ihtiyacım var umutsuzum ama bi yanimda neden olmasin diyor inşallah herşey güzel gider kızlarSelizay Yusra-61 ejce MaviSasa234 A R Y A SevimliKedii H HTCNM M mavili_yeshll Margee ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım