Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heh aynen öyle neden olmasın ki diye pozitif olumlama yap o kadar insan mucize yaşıyor bizlere de nasip olacak inşallah güzel haberleriniz bekliyoruz

Liste hayırlı olsun hepimize

Heh aynen öyle neden olmasın ki diye pozitif olumlama yap o kadar insan mucize yaşıyor bizlere de nasip olacak inşallah güzel haberleriniz bekliyoruz
Teşekkür ederim canim ben hic yumurtlama takibi yaptırmadım direk tüp bebeğe gönderdiler hastaneye ilk gittiğim gunu amh sonucunu gördüğüm zamanki şoku anca atlattım rabbim bir dert veriyosa dermaninida verir ilaçsız regl oluyorum O benim için ümit gerisini yasayıp göreceğiz herşey bizler için güzel olsun Allah büyük

Amh sonucu için mi direkt tüp bebeğe yönelttiler, çok düşük amh larla gebe kalan bir sürü kişi var.. Kesinlikle Allahım dermansız dert vermesin ara ara bunalımlara girebiliyoruz yıpranıyoruz ama umudumuzu yitirmeyelim

Yaaa maşallah canım inşallah tüm işlerin su gibi akıp gider ne zaman oldu anlamadan bebeğine kavuşur rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin

Aynen balım genelde adet zamanı ile normal zamanda farklı çıkıyor yinede bı sor kafanda soru işareti kalmasın

Bu sayfada olumsuz konuşmak yok… İnş bundan sonrası güzel olacak Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’tan… Kafamızda olumsuz bir algı oluşturacak birşey kalmamalı..
Tüp bebekte bir arkadaş 2.gün embryosu tutmaz diye kendini şartladı negatif aldı. Aynı grupta başka bir arkadaş 2.gün embryosu gene ben hissediyorum tutacak dedi.. Ve dün gebe olduğunu öğrendi.. Yaptıgımz telkinler bedenimizi zihnimizi etkiliyor…

Aynen.. Hepimizin beklediği de o
Pıhtılaşma kromozom analizi bağışıklık durumları ile ilgili testler verdim kuzu.. Kan sulandırıcı veriyorlar tüp bebekte ne kadar süre kullanacağımı nelere dikkat edeceğimi bilirim en azından diye verdim..

Kuzum benim Allah yardımcın olsun, pcr testin negatif olduğunu duyup, betanın da pozitif olduğu haberini alır mutluluk gözyaşı dökeriz inşallah

Son düzenleme:
Kızlar size sorum var
Doktorum bana dedi ki endiyometriyosiz ve çikolata kisti nedenli sağ yumurtalık fonksiyonunu yitirmiş, sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ben bu ay çikolata kistimin olduğu sağ yumurtalıktan yumurtladım, bugün çatlamanın 6. Günü progesteron baktırdım sonuç 15.54 sizce yumurtalık işlevini yitirmiş ve hiçbir işe yaramayacak durumda olsa sağlıklı bir yumurtlama yaşar mıydım????

Hayır olmazdı canım mesela benim polikistik overim var sağda baskın bir şekilde tedavinin ilk 3 ayı hep sol taraftan oldu sağda hiç bir kıpırtı yoktu bu ay yeni yeni cevap vermeye başladı ilaca progesteron da hep 12 filandi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…