Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konuda iki tane daha farklı doktorun görüşünü almak gerek diye düşünüyorum benim daha önce ki doktorum hep klomen de ısrar ederdi ama bende bomboş geçen bir 3 ay olmuştu sonra ben olmuyor zaten deyip bırakmıştım ama şimdi ki doktorum çok iyi o bana femarayi önerdi hayatımda ilk defa düzenli bir yumurta ve adet günüm oldu
Benim yumurtlama ve adet düzeni konusunda sorunum yok şükür ama çikolata kisti başıma bela oldu son 5 yıldır

Valla beynim bana da arada oyunlar oynamaya çalışıyor ama sustuyorum bu ay ilk defa ağrım olduğunda adet ağrısı da demiyorum. Hayırlara yor Allahım diyorum. Kesinlikle olumluya inandırmamız lazım kendimizi. 30. Güne kadar test yapmak yok erken görmek sadece üzüyor başka bşey değil
Evet canım çok haklısın benim de akıntım var bakalım bu ay bize neler gösterecek ilk gebeliğimde 35. Güne kadar beklemiştim ne sabır maşallah :)

Gecmis olsun canım hadi ins daha büyümüştür çatlatma ignesimi olucaksin
yeterli büyüse çatlatıcaz bakalım, sağol canım
Canm ben sana bişey sorcam yumurta kaç gün yaşıyor acaba ben çatlatma iğnesi olduğum gün çatladı yumurtam biliyorum ama doktorun dediğine uyduk 36. saatte ilişkiye girdik o yüzden tutmadı sanırım diye düşünüyorum.Yani çatladiktan 24saat sonra girdik biz ilişkiye geç kaldık galiba
yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşıyor, iğne yapılınca yumurta 36 saat sonra çatlıyor ,24 saate kadar bekliyor yani doğru zamanda olmuş ilişkiniz

Kızlar hsg sonrasında kanama oluyor ya gusül almak gerekiyor mu? Bugün böyle lekelenme şeklinde geliyor. Sürekli gusül mü almam gerek?
Benim de lekelenme oldu 3 gün falan. Özür kanaması diye biliyorum, gusül gerekmez.
Kızlar size sorum var 🙋
Doktorum bana dedi ki endiyometriyosiz ve çikolata kisti nedenli sağ yumurtalık fonksiyonunu yitirmiş, sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ben bu ay çikolata kistimin olduğu sağ yumurtalıktan yumurtladım, bugün çatlamanın 6. Günü progesteron baktırdım sonuç 15.54 sizce yumurtalık işlevini yitirmiş ve hiçbir işe yaramayacak durumda olsa sağlıklı bir yumurtlama yaşar mıydım????
Kuzum yumurtalık işlevini yitirdi demek artık burdan yumurta çıkmaz değil. Ama mesela tüp işlevini yitirmiştir yumurtlama olsa bile tüplerdeilerleyemeyeceği için döllenme olmaz. İnşallah mucize olur ama tabiki ❤️
Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon denedim 27 ik 30 çatlama gördüm ilk idrar değil ama test yapayım bi dedim boyle çıktı bekledikçe koyulasti ama silik hali hemen çıktı 😍
Valla var gibi, hayırlı olsun ❤️
selam kızlaar , çok fena grip oldum yataklara düştüm gelemiyorumn ne zamandır. yeni gebemiz varmı bakalım, benim çarşamba yumurtam 13mm olmuştu ilacın bıraktık yarın 2. kontrolüm var
Anaaa çok geçmiş olsun kuzu, yarın iğne yaparlar bence ❤️

Benim de lekelenme oldu 3 gün falan. Özür kanaması diye biliyorum, gusül gerekmez.

Kuzum yumurtalık işlevini yitirdi demek artık burdan yumurta çıkmaz değil. Ama mesela tüp işlevini yitirmiştir yumurtlama olsa bile tüplerdeilerleyemeyeceği için döllenme olmaz. İnşallah mucize olur ama tabiki ❤️

Doktorla görüştüm sağ tuba işlevini yitirmiş dedim diyor ama sonucu bir doktora daha attım sorun yok hsg gayet güzel dedi kafayı yiycem

Merhaba hanımlar, 2022 hepimizi bebişlerine kavuştursun inşallah 🐥
Bi kaç ay önceye kadar tüp bebeğin bile teknik olarak ne olduğunu bilmezken, son haftalarda kendimi rahim filmi çektirirken, çatlatma iğnesi yaptırırken buldum 😁 yaştan dolayı hızlandırılmış bir tedavi sürecine girdim ve sanırım çok da zamanım yok.. hormon testlerimde prolaktin 32 çıktı, ancak doktor ilaç verilcek kadar yüksek değil dedi.. peki düşürmek için bildiğiniz doğal bir çözüm var mı? Paylaşırsanız
Doktorla görüştüm sağ tuba işlevini yitirmiş dedim diyor ama sonucu bir doktora daha attım sorun yok hsg gayet güzel dedi kafayı yiycem
Hsg çeken doktor ne diyorsa odur 💪🏿

Kızlar günaydın durum güncellemesi 🙈 dünkü test bozuktur belki diye bugün yine tekrarlardım (laboquick) o çizgi yine var 3. Dkda belirmeye başladı dakika tuttum, eczaneden farklı bi testle de deneyip kana gideyim diyorum ne diyorsunuz eşimi heveslendirmek istemiyorum emin olmadan hastanede negatif çıkarsa korkuyorum bana önerebileceğiniz test markası var mi bat yarin bu arada haftasonunu geçirsem mi kan vermeden
Eki Görüntüle 2983240
Gördüm gördümm😍😍 hepimize şans uğur getirir inşallah Hamilesin Rabbim hepimize tek tek bu duyguyu yaşatsın inşallah canım🐣😍

Merhaba hanımlar, 2022 hepimizi bebişlerine kavuştursun inşallah 🐥
Bi kaç ay önceye kadar tüp bebeğin bile teknik olarak ne olduğunu bilmezken, son haftalarda kendimi rahim filmi çektirirken, çatlatma iğnesi yaptırırken buldum 😁 yaştan dolayı hızlandırılmış bir tedavi sürecine girdim ve sanırım çok da zamanım yok.. hormon testlerimde prolaktin 32 çıktı, ancak doktor ilaç verilcek kadar yüksek değil dedi.. peki düşürmek için bildiğiniz doğal bir çözüm var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim 🥰🥰
Sıkı sütyen takmayın, stres yapmayın, incir , beyaz üzüm, dereotu yemeyin, fazla maden suyu içmeyin. İbrahim Saraçoğlu videosu var YouTube’da

Ya topiğe bir girdim çok güzel haberler var Maviesra Maviesra kuzumm senın adına çok sevindim artık sürecin başlıyor. Rabbim kolaylık versin sağlıkla güzel embriyoların olsun İnşallah pozitif haberlerle gel bizee🙏🏻🥰🐣

Ya topiğe bir girdim çok güzel haberler var Maviesra Maviesra kuzumm senın adına çok sevindim artık sürecin başlıyor. Rabbim kolaylık versin sağlıkla güzel embriyoların olsun İnşallah pozitif haberlerle gel bizee🙏🏻🥰🐣
Canim cok cok teşekkür ederim bekledigim gün geldi rabbim yolumuzu açık etsin inşallah 🎈

sağol canımm, inşallah yeterince büyümüştürde çatlatırız ya
Kızlar bugün normalde çatlamayı iğnesi olacaktım, ama yumurtam çatlamış bile. Ben demiştim dedim 🤣🤣
aa değerlendirmişmiydiniz

Çok teşekkürler ❤

X