- 17 Nisan 2021
- 4.150
- 3.724
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.401
İnşallah uğraşmasın kuzum ya pko olup da hemen hamile kalabilenler var. Ben pko için lise zamanlarından bu yana onlarca doktora gittim hepside bu sonradan oluşan bişey değil saç rengi göz rengi gibi senin bir özelliğin diyorlar. Ama kilo verip beslenmeye dikkat edince baskılanıyormuş. Belki düşükten sonra vücudun yorgun düşünce ortaya çıkmış olabilir yada beslenme şeklini değiştirirdiysen de olabilir. Başka sebepleri de olabilir. Ama korkma pko olup da hamile kalan var yani hatta benim doktorum şanslı kategoridesin der durur. Ama hala hiç gebelik oluşmadı o ayrı tabi. Allah nasip etmedi diyorum pko bahane bende. Bence sen korkmayı bırak önce stresten uzaklaş ve Allaha güven bak iki kez hamile kalabilmişsin inşallah sağlıklı bir şekilde başlar ve devam eder sonraki hamileliğin. Düşüklerin sebebini araştırdınız mı?Bendede ikinci dusukten sinra pco cikti simdi dr sdce vitmn verdi prolaktik yuksekligi icin hep ikac kullaniyorum zaten boyle uzun yillar ugrasanlari gordukce korkuyorum yasim zaten geciyor iki dusuk simdi bide bununla ugrasmam insallah
Bende kendimi yabancı hissettiğim için girmiyorumŞöyle bi göz gezdirdim de bizim eskiler hep buradagece gece duygulandım bi, inşallah biz de en kısa sürede güzel haberimizi alırız. Maviesra Margee MaviSasa234 Selizay @kgm @bgm21 @Dogayikoru Hali neler yapıyorsunuz, nasılsınız?
2022 Ocak ayı topiği sanki hep yeni ve hiç görmediğim üyelerle dolu kendimi çok yabancı hissettim
Kuzum bence sen başka bir doktora rahmini de göster.. Belki polip miyom vardır.. pko geciktir ama bu kadar çok fazla sanki..İnşallah uğraşmasın kuzum ya pko olup da hemen hamile kalabilenler var. Ben pko için lise zamanlarından bu yana onlarca doktora gittim hepside bu sonradan oluşan bişey değil saç rengi göz rengi gibi senin bir özelliğin diyorlar. Ama kilo verip beslenmeye dikkat edince baskılanıyormuş. Belki düşükten sonra vücudun yorgun düşünce ortaya çıkmış olabilir yada beslenme şeklini değiştirirdiysen de olabilir. Başka sebepleri de olabilir. Ama korkma pko olup da hamile kalan var yani hatta benim doktorum şanslı kategoridesin der durur. Ama hala hiç gebelik oluşmadı o ayrı tabi. Allah nasip etmedi diyorum pko bahane bende. Bence sen korkmayı bırak önce stresten uzaklaş ve Allaha güven bak iki kez hamile kalabilmişsin inşallah sağlıklı bir şekilde başlar ve devam eder sonraki hamileliğin. Düşüklerin sebebini araştırdınız mı?
Gösterdim kuzum her gittiğim doktor baktı rahimime hiç bişey demediler. Bi genetik testleri yaptırmadık hiç bir doktor istemedi artık onuda ben söylicem doktora belki orda bir sorun vardır.Kuzum bence sen başka bir doktora rahmini de göster.. Belki polip miyom vardır.. pko geciktir ama bu kadar çok fazla sanki..
Ah inşallah güzel uğurlu gelir 2022Şöyle bi göz gezdirdim de bizim eskiler hep buradagece gece duygulandım bi, inşallah biz de en kısa sürede güzel haberimizi alırız. Maviesra Margee MaviSasa234 Selizay @kgm @bgm21 @Dogayikoru Hali neler yapıyorsunuz, nasılsınız?
2022 Ocak ayı topiği sanki hep yeni ve hiç görmediğim üyelerle dolu kendimi çok yabancı hissettim
Genetik testler için doktordan onay almana gerek yok. Tıbbi genetik bölümüne randevu alıp direk sende diyebilirsin.. Doktor ilgili ise zaten herşeye bakar…Gösterdim kuzum her gittiğim doktor baktı rahimime hiç bişey demediler. Bi genetik testleri yaptırmadık hiç bir doktor istemedi artık onuda ben söylicem doktora belki orda bir sorun vardır.
Ah beni de unutmayınn.. İlk zamanlar bu kadar aktif değildim buralarda ama 2020 Aralıktan beri buralardayımŞöyle bi göz gezdirdim de bizim eskiler hep buradagece gece duygulandım bi, inşallah biz de en kısa sürede güzel haberimizi alırız. Maviesra Margee MaviSasa234 Selizay @kgm @bgm21 @Dogayikoru Hali neler yapıyorsunuz, nasılsınız?
Hala derken kaç gündürKiz ben hala regl olmadım .ama hep adet kokusu gelirdi 2 3 gün önceden adet olacağımı anlardım gelmedi o ilk kez birde çok yukurtalik ağrım var. Testim yokkkkkkk
Nöbetçi eczane bul da bir test al Allahını seversenKiz ben hala regl olmadım .ama hep adet kokusu gelirdi 2 3 gün önceden adet olacağımı anlardım gelmedi o ilk kez birde çok yukurtalik ağrım var. Testim yokkkkkkk
AyyyyyKiz ben hala regl olmadım .ama hep adet kokusu gelirdi 2 3 gün önceden adet olacağımı anlardım gelmedi o ilk kez birde çok yukurtalik ağrım var. Testim yokkkkkkk
Aminn ama umut sıfırAyyyyygüzel haber alırsın inşallah yaaaa
İkiz bekleyen bir arkadaşın 22 haftada sancısı geldi maalesef kaybetti bebeklerini. Çok çok üzüldüm anlatamam...Günaydın bebişim valla benimde boğazlarım agriyo iş arkadaşlarım covit umarım sağ sağlık kış mevsimini atlatırızhayır olsun canim???