Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de mide bulantisindan cok basim donmustu, insallah hamilesinizdir

Histereskopi düşünüyor musunuz? Çünkü polip ve miyom vajinal ultrasonda görünmeyebilir.
Histereskopi ne demek tam bilmiyorum. Tanı koymak için mi tedavi için mi.. Kaç aydır doktorlara gidiyorum miyom var diyen olmadı hiç. Sağ da bir 1.8 cm lik kistim var onu da çikolata kisti mi basit kist mi adını koyamadılar bi.
Ara tatilde iyi bir doktora görüneceğim bakayım o ne diyecek

Histereskopi hem tanı hem de tedavi amaçlı yapılan küçük bir operasyon. Eğer çikolata kistiniz varsa histereskopide endometrial dokular temizlenir. Umarım en yakın zamanda ne tür kist olduğu anlaşılır

Kızlar ben dün son ovü testini yaptım pik değildi. Ama gece şeffaf jel gibi alıntı gördüm. Göstermemiş olabilirmi test yada başka bir sebepten bu akıntı olabilirmi

Benim kasık ağrısı ve akıntı olduğu zaman yaptığım test pik çıkmıştı bilemedim şimdi
Geçen ay kimyasal yaşadığımda da piki görmüştüm. Bunda gçrmedim ama akıntıyada şaşırdım. Testimde kalmadı. Şansa artık değerlendirerek gidicez inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…