- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 39
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.361
Dün adam kaçtı benden ayy ne güldüm yaaDün akşamı değerlendirmiştim şimdi adamı yakalayıp değerlendiriyim o zaman
5 gün var kuzu, başlayalımKuzu hiç dikkat etmedim ama olsa alırdım ya, bol bol su içip bir de öyle takip etsene.
Ne zaman adet günün? Geri sayıma başlayalım mı
Benim de mide bulantisindan cok basim donmustu, insallah hamilesinizdirYa birde kızlar benim 3 4 gündür ayağa kalkıp 4 5 adım sonra başım dönüyor gözüm kararıyor letu böyle bir etki yapar mı ya? Arada kasık ağrım oluyor belim sabahları ağrıyor birde geceleri karın açlığına uyanıyorum ya ben belki bebe vardır ondandır diye düşünmüştüm ama bu göz kararması baş dönmesi beni korkuttu eşim doktora gidelim diye ısrar ediyor ben regl gelsin hele diye bekletiyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum gitmeli miyim doktora?
Başladık, bismillah diyelim. Haydi gelsin güzel haberler takipteyim seni5 gün var kuzu, başlayalım
Histereskopi ne demek tam bilmiyorum. Tanı koymak için mi tedavi için mi.. Kaç aydır doktorlara gidiyorum miyom var diyen olmadı hiç. Sağ da bir 1.8 cm lik kistim var onu da çikolata kisti mi basit kist mi adını koyamadılar bi.Histereskopi düşünüyor musunuz? Çünkü polip ve miyom vajinal ultrasonda görünmeyebilir.
Histereskopi hem tanı hem de tedavi amaçlı yapılan küçük bir operasyon. Eğer çikolata kistiniz varsa histereskopide endometrial dokular temizlenir. Umarım en yakın zamanda ne tür kist olduğu anlaşılırHistereskopi ne demek tam bilmiyorum. Tanı koymak için mi tedavi için mi.. Kaç aydır doktorlara gidiyorum miyom var diyen olmadı hiç. Sağ da bir 1.8 cm lik kistim var onu da çikolata kisti mi basit kist mi adını koyamadılar bi.
Ara tatilde iyi bir doktora görüneceğim bakayım o ne diyecek
Dün adam kaçtı benden ayy ne güldüm yaa
Bizi hep bu tezcanlılığımız yaktıEvde bitane test vardı, aklımda duracağına yapayım dedim, negatif çıktı. Geçmiş olsun
Ben de dün yaptım, terrrtemizEvde bitane test vardı, aklımda duracağına yapayım dedim, negatif çıktı. Geçmiş olsun
Tabiiki de hayır. Döllenme ve yerleşme 7-8 günü hatta bazen 10 günü buluyor. İdrarda görülmesi için iki günün daha geçmesi lazım.Erken Gebelik testi ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir mi acaba?
Demekki yumurtanız bu günler çatlayacak. Değerlendirin.Kızlar ben dün son ovü testini yaptım pik değildi. Ama gece şeffaf jel gibi alıntı gördüm. Göstermemiş olabilirmi test yada başka bir sebepten bu akıntı olabilirmi
Geç olamas, çatlama günümü biliyorumBizi hep bu tezcanlılığımız yaktıdu bi daha 5 günün var senin belki geç döllenmedir bari 5 gün daha heyecanla bekle yaa hemen negatif deme zevki kaçıyo öyle
Geçen hafta doktorda bu hafta için çatlar demişti. İnşallah öyledir bakalımDemekki yumurtanız bu günler çatlayacak. Değerlendirin.
Ayyy sabretmek çok zorTabiiki de hayır. Döllenme ve yerleşme 7-8 günü hatta bazen 10 günü buluyor. İdrarda görülmesi için iki günün daha geçmesi lazım.
Benim kasık ağrısı ve akıntı olduğu zaman yaptığım test pik çıkmıştı bilemedim şimdiKızlar ben dün son ovü testini yaptım pik değildi. Ama gece şeffaf jel gibi alıntı gördüm. Göstermemiş olabilirmi test yada başka bir sebepten bu akıntı olabilirmi
Geçen ay kimyasal yaşadığımda da piki görmüştüm. Bunda gçrmedim ama akıntıyada şaşırdım. Testimde kalmadı. Şansa artık değerlendirerek gidicez inşallah tutarBenim kasık ağrısı ve akıntı olduğu zaman yaptığım test pik çıkmıştı bilemedim şimdi