Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni çay içtiğim göre 3 saate test yapim negatf çıksın bu seferde niye gelmiyo bu regl diye stres yapam dert hiç bitmiyor

Kızlar dün randevum vardı 4 yumurtam var ikisi büyük ve yan yana 😂 16.80 ve 17.10 mm diğer ikisi 12 ye 13 mm bugün çatlatma iğnemi yaptım karnımın içi savaş alanı sol tarafta hele ayrı bir savaş var 😂 bu iki büyük yumurta yeterli olgunluğa erişmiş midir diye de aklımda deli sorular 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Canım 16-17 olanlar catlayana kadar 19-20 olurlar diğerleri de 15 olur çok iyi oranları

Canım 16-17 olanlar catlayana kadar 19-20 olurlar diğerleri de 15 olur çok iyi oranları
Küçükler de büyürse ay boyu değerlendirme mi yapayım 😂😅 iki büyükten dolayı ikiz olabilir dedi doktor keşke olsa biz bir isteriz Allah iki verir dedim hiç gebelik olmadı o hissi bile yaşamadım Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize

Küçükler de büyürse ay boyu değerlendirme mi yapayım 😂😅 iki büyükten dolayı ikiz olabilir dedi doktor keşke olsa biz bir isteriz Allah iki verir dedim hiç gebelik olmadı o hissi bile yaşamadım Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize
36-48 saati muhakkak değerlendir canım 1 hafta boyunca gün aşırı tamamla sonra keyfine devam et inşallah hayırlı haberlerini alırsın

Şöyle bi göz gezdirdim de bizim eskiler hep burada 😢 gece gece duygulandım bi, inşallah biz de en kısa sürede güzel haberimizi alırız. Maviesra Maviesra Margee Margee MaviSasa234 MaviSasa234 Selizay Selizay @kgm bgm21 bgm21 @Dogayikoru Hali Hali neler yapıyorsunuz, nasılsınız?
2022 Ocak ayı topiği sanki hep yeni ve hiç görmediğim üyelerle dolu kendimi çok yabancı hissettim 😃
İnşallah kuzum ya 🙏 Ben bu ay değelendirmeleri yaptım beklemedeyim artık inşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberi alırız 🤗🤗

Günaydın kızlar nasılsınız? Hasta gibi uyandım biraz.

Hem de modum düşük başka sebeplerden dolayı.

Sizler nasılsınız bakalım? Maviesra Maviesra A R Y A A R Y A Margee Margee Hali Hali
Tünaydıınnn canımm 💗 ben hâlâ yumurtlama bekliyorum, iyiyim çok şükür. Senin niye modun düşük, hayırdır inşallah? Bat ne zaman

X