- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.421
Oyyyİkiz bekleyen bir arkadaşın 22 haftada sancısı geldi maalesef kaybetti bebeklerini. Çok çok üzüldüm anlatamam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyİkiz bekleyen bir arkadaşın 22 haftada sancısı geldi maalesef kaybetti bebeklerini. Çok çok üzüldüm anlatamam...
Kiz regl ken milletin kopkoyu çıkıyor benimki sipsilik ondan umudum yok gecikti heraldeHala derken kaç gündür Nasıl testin yok.. Pazartesi işe giderken hemen alıyorsun.. Ovulasyon yanıltır regl yakın koyu çıkıyor zaten..
Canım 16-17 olanlar catlayana kadar 19-20 olurlar diğerleri de 15 olur çok iyi oranlarıKızlar dün randevum vardı 4 yumurtam var ikisi büyük ve yan yana 16.80 ve 17.10 mm diğer ikisi 12 ye 13 mm bugün çatlatma iğnemi yaptım karnımın içi savaş alanı sol tarafta hele ayrı bir savaş var bu iki büyük yumurta yeterli olgunluğa erişmiş midir diye de aklımda deli sorular
Küçükler de büyürse ay boyu değerlendirme mi yapayım iki büyükten dolayı ikiz olabilir dedi doktor keşke olsa biz bir isteriz Allah iki verir dedim hiç gebelik olmadı o hissi bile yaşamadım Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimizeCanım 16-17 olanlar catlayana kadar 19-20 olurlar diğerleri de 15 olur çok iyi oranları
Ee yaptın mı ? Yarım sabah mı yapacaksın..MaviSasa234 Selizay @esrakc kocama test aldirayim 1 gün şaştı ama ilaç icmediysem zaman klomen falan asla şaşmaz belkide sasmistir umudum yok zaten
Gecikmesi gerekiyordur belki.. Stres yapma bu kadar..Yeni çay içtiğim göre 3 saate test yapim negatf çıksın bu seferde niye gelmiyo bu regl diye stres yapam dert hiç bitmiyor
36-48 saati muhakkak değerlendir canım 1 hafta boyunca gün aşırı tamamla sonra keyfine devam et inşallah hayırlı haberlerini alırsınKüçükler de büyürse ay boyu değerlendirme mi yapayım iki büyükten dolayı ikiz olabilir dedi doktor keşke olsa biz bir isteriz Allah iki verir dedim hiç gebelik olmadı o hissi bile yaşamadım Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize
İnşallah kuzum ya Ben bu ay değelendirmeleri yaptım beklemedeyim artık inşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberi alırızŞöyle bi göz gezdirdim de bizim eskiler hep burada gece gece duygulandım bi, inşallah biz de en kısa sürede güzel haberimizi alırız. Maviesra Margee MaviSasa234 Selizay @kgm bgm21 @Dogayikoru Hali neler yapıyorsunuz, nasılsınız?
2022 Ocak ayı topiği sanki hep yeni ve hiç görmediğim üyelerle dolu kendimi çok yabancı hissettim
Hadi bakalım bekliyoruz meraklaYeni çay içtiğim göre 3 saate test yapim negatf çıksın bu seferde niye gelmiyo bu regl diye stres yapam dert hiç bitmiyor
Çok üzüldüm canim çok ağır bi trawma arkadaşın icin rabbim evlat hasretiyle evlat acisiyla kimseyi sinamasinİkiz bekleyen bir arkadaşın 22 haftada sancısı geldi maalesef kaybetti bebeklerini. Çok çok üzüldüm anlatamam...
Her ay yeni umutlarAminn ama umut sıfır
Forumdan biriydi kuzu, rabbim sabır versin. Dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesefÇok üzüldüm canim çok ağır bi trawma arkadaşın icin rabbim evlat hasretiyle evlat acisiyla kimseyi sinamasin
Denemeden bisey bilemeyiz biraz bekle yada canimMaviSasa234 Selizay @esrakc kocama test aldirayim 1 gün şaştı ama ilaç icmediysem zaman klomen falan asla şaşmaz belkide sasmistir umudum yok zaten
Kiyamam ya sende öyle hamile kaldım diye sevinirken sevincin yarim kaldi cok zor canim biseler için çabalarken olmamasından zar zor olduğu halde kötü sonlardan inanki yıprandım bendeForumdan biriydi kuzu, rabbim sabır versin. Dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef
İnşallah kuzum elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi36-48 saati muhakkak değerlendir canım 1 hafta boyunca gün aşırı tamamla sonra keyfine devam et inşallah hayırlı haberlerini alırsın
Ya sen ne tatlissin Allah yüzünü güldürsünGecikmesi gerekiyordur belki.. Stres yapma bu kadar..
Çarşamba günü bat kuzucumTünaydıınnn canımm ben hâlâ yumurtlama bekliyorum, iyiyim çok şükür. Senin niye modun düşük, hayırdır inşallah? Bat ne zaman