Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E ben regl olmadım önceki zamanlara baktım yumurtlayinca ilaç kullanmadığım zamanlar hep 15.gun olmuşum yumurtlamadan sonraki e bugün 15.gun niye olmadı

Kızlar bütün mesajlarınızı okuyorum.. Hepinizin güzel haberlerini görmek için dua ediyorum. Rabbim bebeklerinizi, bebeklerimizi en güzel, en hayırlı zamanda kucağımuza almayı nasip etsin 🤲🏻

23 yıldır regl günlerimi bile takip etmiyordum. Şimdi sizlerle çatladı çatlayacak diye yumurta takip ediyorum. Hayat🥰🥰

Pko haricinde başka bişey yok canım ya hsg falan çekildim çok şükür bişey çıkmadı eşimin sonuçlarında da çok şükür bişey çıkmadı. Ben pko olduğumu lise dönemimde öğrendim evlenince de gecikmeden doktora gittik bir yıl kendiniz deneyin dediler 3 ay duphaston kullanmamı söyledi gönderdi. Bir yıl sonunda eşimde bende kontrole gittik eşim test verdi ben hsg çekildim. Tsh yüksekti düşürdük. Geçen ay prolaktin 44dü onu da düşürdük . Ama işte pko bırakmıyor yakamızı. Profesör doçent gezdik doktorlar da olumsuz konuşmuyorlar hiç ama belliki daha zamanı gelmedi. Son kez letu kullanıp aşılama ya geçicem bakalım.
Bendede ikinci dusukten sinra pco cikti simdi dr sdce vitmn verdi prolaktik yuksekligi icin hep ikac kullaniyorum zaten boyle uzun yillar ugrasanlari gordukce korkuyorum yasim zaten geciyor iki dusuk simdi bide bununla ugrasmam insallah :KK43:

Şöyle bi göz gezdirdim de bizim eskiler hep burada 😢 gece gece duygulandım bi, inşallah biz de en kısa sürede güzel haberimizi alırız. Maviesra Maviesra Margee Margee MaviSasa234 MaviSasa234 Selizay Selizay K kgm bgm21 bgm21 DenizKoKuLuMm DenizKoKuLuMm Hali Hali neler yapıyorsunuz, nasılsınız?
2022 Ocak ayı topiği sanki hep yeni ve hiç görmediğim üyelerle dolu kendimi çok yabancı hissettim 😃

X