Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E ben regl olmadım önceki zamanlara baktım yumurtlayinca ilaç kullanmadığım zamanlar hep 15.gun olmuşum yumurtlamadan sonraki e bugün 15.gun niye olmadı

Kızlar bütün mesajlarınızı okuyorum.. Hepinizin güzel haberlerini görmek için dua ediyorum. Rabbim bebeklerinizi, bebeklerimizi en güzel, en hayırlı zamanda kucağımuza almayı nasip etsin

23 yıldır regl günlerimi bile takip etmiyordum. Şimdi sizlerle çatladı çatlayacak diye yumurta takip ediyorum. Hayat

Bendede ikinci dusukten sinra pco cikti simdi dr sdce vitmn verdi prolaktik yuksekligi icin hep ikac kullaniyorum zaten boyle uzun yillar ugrasanlari gordukce korkuyorum yasim zaten geciyor iki dusuk simdi bide bununla ugrasmam insallah

Şöyle bi göz gezdirdim de bizim eskiler hep burada gece gece duygulandım bi, inşallah biz de en kısa sürede güzel haberimizi alırız. Maviesra Margee MaviSasa234 Selizay K kgm bgm21 DenizKoKuLuMm Hali neler yapıyorsunuz, nasılsınız?
2022 Ocak ayı topiği sanki hep yeni ve hiç görmediğim üyelerle dolu kendimi çok yabancı hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…