- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.381
Günaşırı devam et, Allah ne verdiyseGeçen ay kimyasal yaşadığımda da piki görmüştüm. Bunda gçrmedim ama akıntıyada şaşırdım. Testimde kalmadı. Şansa artık değerlendirerek gidicez inşallah tutar
Haftasonları dolu dolu Allah ne verdiyse. Haftaiçleri gün aşırı olsun dedim kendimceGünaşırı devam et, Allah ne verdiyse
Harika planHaftasonları dolu dolu Allah ne verdiyse. Haftaiçleri gün aşırı olsun dedim kendimce
İnşallah tutar artıkHarika plan
Aminn inşallah..Histereskopi hem tanı hem de tedavi amaçlı yapılan küçük bir operasyon. Eğer çikolata kistiniz varsa histereskopide endometrial dokular temizlenir. Umarım en yakın zamanda ne tür kist olduğu anlaşılır
Bu gün test yaptım negatifti canım tahmini bat yarın ama doktorum da ayın 21inde test yap demişti bir umut bekliyorum bakalım. İnşallah pozitife dönerBenim de mide bulantisindan cok basim donmustu, insallah hamilesinizdir
Benim bu ay negatif oldu canım adet oldum yeni bitti bu ay boş gecicek gelecek ay bakcam artık ye i bı tedavi olur mu olmaz mı bilmiyorumSen napiyosun bat ne zaman?
Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan nasip eder kuzumBenim bu ay negatif oldu canım adet oldum yeni bitti bu ay boş gecicek gelecek ay bakcam artık ye i bı tedavi olur mu olmaz mı bilmiyorum
Belki küçük yumurtalar büyüyüp çatlamıştırGeç olamas, çatlama günümü biliyorum
Küçüğü yoktu gız, olmadı zorlamaBelki küçük yumurtalar büyüyüp çatlamıştır
Test yapmış mıydınE ben regl olmadım önceki zamanlara baktım yumurtlayinca ilaç kullanmadığım zamanlar hep 15.gun olmuşum yumurtlamadan sonraki e bugün 15.gun niye olmadı
Ovu yaptım sipsilik yok gbi hatta çok az silik bi cizgiTest yapmış mıydın
Off boşver ovuyu hcg yapOvu yaptım sipsilik yok gbi hatta çok az silik bi cizgi
Bendede ikinci dusukten sinra pco cikti simdi dr sdce vitmn verdi prolaktik yuksekligi icin hep ikac kullaniyorum zaten boyle uzun yillar ugrasanlari gordukce korkuyorum yasim zaten geciyor iki dusuk simdi bide bununla ugrasmam insallahPko haricinde başka bişey yok canım ya hsg falan çekildim çok şükür bişey çıkmadı eşimin sonuçlarında da çok şükür bişey çıkmadı. Ben pko olduğumu lise dönemimde öğrendim evlenince de gecikmeden doktora gittik bir yıl kendiniz deneyin dediler 3 ay duphaston kullanmamı söyledi gönderdi. Bir yıl sonunda eşimde bende kontrole gittik eşim test verdi ben hsg çekildim. Tsh yüksekti düşürdük. Geçen ay prolaktin 44dü onu da düşürdük . Ama işte pko bırakmıyor yakamızı. Profesör doçent gezdik doktorlar da olumsuz konuşmuyorlar hiç ama belliki daha zamanı gelmedi. Son kez letu kullanıp aşılama ya geçicem bakalım.
Benide eklermisiniz Rabbim hepimize nasip etsin tez vakitte aminnnnnnnnMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.