Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni çay içtiğim göre 3 saate test yapim negatf çıksın bu seferde niye gelmiyo bu regl diye stres yapam dert hiç bitmiyor

Canım 16-17 olanlar catlayana kadar 19-20 olurlar diğerleri de 15 olur çok iyi oranları

Canım 16-17 olanlar catlayana kadar 19-20 olurlar diğerleri de 15 olur çok iyi oranları
Küçükler de büyürse ay boyu değerlendirme mi yapayım iki büyükten dolayı ikiz olabilir dedi doktor keşke olsa biz bir isteriz Allah iki verir dedim hiç gebelik olmadı o hissi bile yaşamadım Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize

36-48 saati muhakkak değerlendir canım 1 hafta boyunca gün aşırı tamamla sonra keyfine devam et inşallah hayırlı haberlerini alırsın

İnşallah kuzum ya Ben bu ay değelendirmeleri yaptım beklemedeyim artık inşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberi alırız

Günaydın kızlar nasılsınız? Hasta gibi uyandım biraz.

Hem de modum düşük başka sebeplerden dolayı.

Sizler nasılsınız bakalım? Maviesra A R Y A Margee Hali
Tünaydıınnn canımm ben hâlâ yumurtlama bekliyorum, iyiyim çok şükür. Senin niye modun düşük, hayırdır inşallah? Bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…