- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.441
Kim sanki birlikte hamileligi ogrwndigimiz biri ikiz bekliyordu ? Omu yoksa Allahim sabir versinForumdan biriydi kuzu, rabbim sabır versin. Dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef
Soğan kürü yapıyor kuzum gecikme. Negatif çıkmasına üzüldüm. Benim de negatif çıktı. NasipSelizay kuzumm cuma olmam gerekiyordu olmadı pazar oldu olmadım test yaptım negatif ağrılarımda var olurum diye bekliyorum ama döngümün gecikmesi beni huzursuzlandırıyor .
Soğan kürü evet akıntılara çok iyi geldi ama işteinşAllah kısa zamanda olurum da rahatlarım
Ayni benSelizay kuzumm cuma olmam gerekiyordu olmadı pazar oldu olmadım test yaptım negatif ağrılarımda var olurum diye bekliyorum ama döngümün gecikmesi beni huzursuzlandırıyor .
Soğan kürü evet akıntılara çok iyi geldi ama işteinşAllah kısa zamanda olurum da rahatlarım
Ah Selizim dur bakalım 14.güne kadar kuzumSoğan kürü yapıyor kuzum gecikme. Negatif çıkmasına üzüldüm. Benim de negatif çıktı. Nasip
Haliş sende mi öylesinn ya 28 gün biteer 29nda olurdum hiç şaşmazdı aşılama oldum femara kullandığım zaman bile şaşmadı iyi mi ettim kötü mü bilmiyorumAyni ben
Aminnn hepmize tez vakitte sağlıkla canımRabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan nasip eder kuzum
Valla sürünüyorum kendi adıma, 3 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum,o kadar yıprandım ki anlatamam,yine de buna da şükür deyip dua edip umut etmekten başka yol da yokŞöyle bi göz gezdirdim de bizim eskiler hep buradagece gece duygulandım bi, inşallah biz de en kısa sürede güzel haberimizi alırız. @Esrakcshn @Adelnaz MaviSasa234 Selizay K kgm @bgm21 @Dogayikoru Hali neler yapıyorsunuz, nasılsınız?
2022 Ocak ayı topiği sanki hep yeni ve hiç görmediğim üyelerle dolu kendimi çok yabancı hissettim
Nedeni arastirildi mi acabaValla sürünüyorum kendi adıma, 3 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum,o kadar yıprandım ki anlatamam,yine de buna da şükür deyip dua edip umut etmekten başka yol da yok
Bireysel farklar vardır bence ama bazen hemen gününde değil de bir gün sonra falan akıntı oluyorKızlar bu soruyu belki daha önce de sordum ama yumurtlama pik ve sonrasında akıntı olmaması yani hiç akıntı görmemek normal mi? Sadece kuru kuru kasik ve bel ağrısı. Daha Bat a 10 gün var test yapıp o korkunç negatifi görmekten de korkuyorum ne bileyim amann kafam allak bullak
Kuzum test versene neden oluyormuş?Valla sürünüyorum kendi adıma, 3 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum,o kadar yıprandım ki anlatamam,yine de buna da şükür deyip dua edip umut etmekten başka yol da yok
Alıntı kişiye göre değişiyor canım. Bata 10 gün kala bir şey çıkmaz, yapma boşunaKızlar bu soruyu belki daha önce de sordum ama yumurtlama pik ve sonrasında akıntı olmaması yani hiç akıntı görmemek normal mi? Sadece kuru kuru kasik ve bel ağrısı. Daha Bat a 10 gün var test yapıp o korkunç negatifi görmekten de korkuyorum ne bileyim amann kafam allak bullak
Benim hap kullanınca geç yumurtlardim ondan değişirdi ama kullanmadigimda ya dün ya bugün kesin olurdum olmadı hala neden acepHaliş sende mi öylesinn ya 28 gün biteer 29nda olurdum hiç şaşmazdı aşılama oldum femara kullandığım zaman bile şaşmadı iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
Polikistikover görünümünde yumrtalıklar onun dışında hiç bir sorun yok
Canim maliyeti ne kadar aşılamanınKızlar regl oldum aşılama başarısız 2.aşılamaya merhaba salı günü gidicem doktora üzüldüm mü evet ama yıkılmadım en azından tüp bebeğe yaklaşıyorum Allah hayırlısını versin
Ben devlette ücretsiz yaptrdım evlilik yılı tuttuğu İçin sadece ilaca ve iğneye para verdim çok uyguna geldi toplam vitaminleri de sayarsam 500 lira felan anca tuttu sanırımCanim maliyeti ne kadar aşılamanın
Hmm aslında bana hak cikmistir artık ya bende mi denesem devlette bı 6yildir olmuyor benimde canımBen devlette ücretsiz yaptrdım evlilik yılı tuttuğu İçin sadece ilaca ve iğneye para verdim çok uyguna geldi toplam vitaminleri de sayarsam 500 lira felan anca tuttu sanırım
Aşılama için hiç gebelik elde edememe şartı var dimi? Benim bir kaybım var, hak sahibi olur muyum acabaBen devlette ücretsiz yaptrdım evlilik yılı tuttuğu İçin sadece ilaca ve iğneye para verdim çok uyguna geldi toplam vitaminleri de sayarsam 500 lira felan anca tuttu sanırım