Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selizay kuzumm cuma olmam gerekiyordu olmadı pazar oldu olmadım test yaptım negatif ağrılarımda var olurum diye bekliyorum ama döngümün gecikmesi beni huzursuzlandırıyor .
Soğan kürü evet akıntılara çok iyi geldi ama işte inşAllah kısa zamanda olurum da rahatlarım

Soğan kürü yapıyor kuzum gecikme. Negatif çıkmasına üzüldüm. Benim de negatif çıktı. Nasip

Valla sürünüyorum kendi adıma, 3 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum,o kadar yıprandım ki anlatamam,yine de buna da şükür deyip dua edip umut etmekten başka yol da yok

Kızlar bu soruyu belki daha önce de sordum ama yumurtlama pik ve sonrasında akıntı olmaması yani hiç akıntı görmemek normal mi? Sadece kuru kuru kasik ve bel ağrısı. Daha Bat a 10 gün var test yapıp o korkunç negatifi görmekten de korkuyorum ne bileyim amann kafam allak bullak

Bireysel farklar vardır bence ama bazen hemen gününde değil de bir gün sonra falan akıntı oluyor

Alıntı kişiye göre değişiyor canım. Bata 10 gün kala bir şey çıkmaz, yapma boşuna

Benim hap kullanınca geç yumurtlardim ondan değişirdi ama kullanmadigimda ya dün ya bugün kesin olurdum olmadı hala neden acep

Ben devlette ücretsiz yaptrdım evlilik yılı tuttuğu İçin sadece ilaca ve iğneye para verdim çok uyguna geldi toplam vitaminleri de sayarsam 500 lira felan anca tuttu sanırım
Aşılama için hiç gebelik elde edememe şartı var dimi? Benim bir kaybım var, hak sahibi olur muyum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…