- 13 Aralık 2016
- 294
- 162
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.341
Aynen öyle canım adetini bekle bakalımArtı daha kırmızılar gelmedi yüzde 0.1 de olsa bir şans olabilir fakir tesellisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım adetini bekle bakalımArtı daha kırmızılar gelmedi yüzde 0.1 de olsa bir şans olabilir fakir tesellisi
KuZum herşey normal ise 2 senedir olmaması normal değil..Kız geçti benim üzüntü o kadarcıktı o önceden baya günlerdir ağlar hayattan bağımı keserdim artık 2 saat üzülüp ağlayıp normale dönüyorum amaan napıyım olmuyorsa ya Rabbimin vardır bir bildiği bu halimize bin şükür
Kuzu yok gibi duruyor 12. Gün olsa kanda çıkardı en azından 10 falanKızlar bugün bat günüm ama regl olacak gibi değilim.Ovulasyon 1 ocakta oldu, 3 gün önce beta 0.100 çıktı, burdan dönme ihtimali var mıdır sizce Selizay ne diyorsun, kırmızılar gelene kadar umut kesilmez lafını layıkıyla yaşıyorum
Kızlar ovülasyonda çatlama gördükten sonra beyaz akıntınız oldu mu?
Kuzu dün gece ilişki oldu sizin. Gelen akıntı eşinin menisi olabilir. İlişkiden sonra ertesi gün mutlaka gelir bende uzayan beyaz akıntıBen dün ovülasyonda çatlama gördüm ama ikinci çizgi çok fazla silik değildi akıntım olmamıştı bugün beyaz ve fark edilir şekilde gelince bugün mü çatlama oldu diye düşündüm
Pko haricinde başka bişey yok canım ya hsg falan çekildim çok şükür bişey çıkmadı eşimin sonuçlarında da çok şükür bişey çıkmadı. Ben pko olduğumu lise dönemimde öğrendim evlenince de gecikmeden doktora gittik bir yıl kendiniz deneyin dediler 3 ay duphaston kullanmamı söyledi gönderdi. Bir yıl sonunda eşimde bende kontrole gittik eşim test verdi ben hsg çekildim. Tsh yüksekti düşürdük. Geçen ay prolaktin 44dü onu da düşürdük . Ama işte pko bırakmıyor yakamızı. Profesör doçent gezdik doktorlar da olumsuz konuşmuyorlar hiç ama belliki daha zamanı gelmedi. Son kez letu kullanıp aşılama ya geçicem bakalım.KuZum herşey normal ise 2 senedir olmaması normal değil..
Olsun yine değerlendirdim inşallah sağlıklı gebelik olur bu sefer sen naptın bata kaç gün var ?Kuzu dün gece ilişki oldu sizin. Gelen akıntı eşinin menisi olabilir. İlişkiden sonra ertesi gün mutlaka gelir bende uzayan beyaz akıntı
Demir eksikliği falan olabilir mi? Yumurtlama üstünden kaç gün geçti negatif gördüğünde?Ya birde kızlar benim 3 4 gündür ayağa kalkıp 4 5 adım sonra başım dönüyor gözüm kararıyor letu böyle bir etki yapar mı ya? Arada kasık ağrım oluyor belim sabahları ağrıyor birde geceleri karın açlığına uyanıyorum ya ben belki bebe vardır ondandır diye düşünmüştüm ama bu göz kararması baş dönmesi beni korkuttu eşim doktora gidelim diye ısrar ediyor ben regl gelsin hele diye bekletiyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum gitmeli miyim doktora?
5 gün var kuzum beklemedeyimOlsun yine değerlendirdim inşallah sağlıklı gebelik olur bu sefer sen naptın bata kaç gün var ?
Ayy çok heyecanlı test yapmadın belli ki5 gün var kuzum beklemedeyim
31 aralıkta 2 yumurtam 18 mm biri de 16 mm di canım 2 ocakta çatlama olduğunu düşünüyorum yumurtalıklarım ağrımıştı. Negatifi bu gün gördüm 13. Gün oluyor ama 16 mmlik olan yumurtam da belki sonradan çatlamıştır diye içimde hala bir umut var aslında. Demir değerlerimi yakın zaman da ölçtürmedim ya mayıs ayında normaldi bir daha baktırmadım.Demir eksikliği falan olabilir mi? Yumurtlama üstünden kaç gün geçti negatif gördüğünde?
Yok kuzucum yapmadım, geçen gebeliğimde bata 6 kala kahve leke ve kasık ağrısı vardı. Hiçbir şey yok. Pek umutlu değilim o yüzden test yapmaya da heves etmiyorumAyy çok heyecanlı test yapmadın belli ki
Sen napiyosun bat ne zaman?Aynen öyle canım adetini bekle bakalım
Bekle bakalım 16 da umut olabilir31 aralıkta 2 yumurtam 18 mm biri de 16 mm di canım 2 ocakta çatlama olduğunu düşünüyorum yumurtalıklarım ağrımıştı. Negatifi bu gün gördüm 13. Gün oluyor ama 16 mmlik olan yumurtam da belki sonradan çatlamıştır diye içimde hala bir umut var aslında. Demir değerlerimi yakın zaman da ölçtürmedim ya mayıs ayında normaldi bir daha baktırmadım.
Bende de hiç belirti yoktu o yüzden test yapmamıştım adet günü 1 gün geçince pozitif çıktı inşallah seninde öyle olur kuzum benimYok kuzucum yapmadım, geçen gebeliğimde bata 6 kala kahve leke ve kasık ağrısı vardı. Hiçbir şey yok. Pek umutlu değilim o yüzden test yapmaya da heves etmiyorum
İnşallah inşallahBekle bakalım 16 da umut olabilir
İnşallah kuzum bakalımBende de hiç belirti yoktu o yüzden test yapmamıştım adet günü 1 gün geçince pozitif çıktı inşallah seninde öyle olur kuzum benim
Histereskopi düşünüyor musunuz? Çünkü polip ve miyom vajinal ultrasonda görünmeyebilir.Saol canımm..senin yorumlarını çok beğeniyorum nokta atışların oluyor ve sürece hakimsin kesinlikle bizim problemimiz doktor bulamamak.. Kararsız kalıyorlar ya ben çıldırıyorum, çikolata kisti mi polip mi miyom mi basit kist mi.. Daha tam he şu diyeni görmedim ki her defasında vajinal muayene oluyorum. Ara tatilde izmit istanbul adana da iyi doktor araştırıp gideceğim. Direkt bir şey yapamasa da ne olduğunu söyler umarım.