Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KuZum herşey normal ise 2 senedir olmaması normal değil..

Kuzu yok gibi duruyor 12. Gün olsa kanda çıkardı en azından 10 falan

Kızlar ovülasyonda çatlama gördükten sonra beyaz akıntınız oldu mu?

Ben dün ovülasyonda çatlama gördüm ama ikinci çizgi çok fazla silik değildi akıntım olmamıştı bugün beyaz ve fark edilir şekilde gelince bugün mü çatlama oldu diye düşündüm
Kuzu dün gece ilişki oldu sizin. Gelen akıntı eşinin menisi olabilir. İlişkiden sonra ertesi gün mutlaka gelir bende uzayan beyaz akıntı

KuZum herşey normal ise 2 senedir olmaması normal değil..
Pko haricinde başka bişey yok canım ya hsg falan çekildim çok şükür bişey çıkmadı eşimin sonuçlarında da çok şükür bişey çıkmadı. Ben pko olduğumu lise dönemimde öğrendim evlenince de gecikmeden doktora gittik bir yıl kendiniz deneyin dediler 3 ay duphaston kullanmamı söyledi gönderdi. Bir yıl sonunda eşimde bende kontrole gittik eşim test verdi ben hsg çekildim. Tsh yüksekti düşürdük. Geçen ay prolaktin 44dü onu da düşürdük . Ama işte pko bırakmıyor yakamızı. Profesör doçent gezdik doktorlar da olumsuz konuşmuyorlar hiç ama belliki daha zamanı gelmedi. Son kez letu kullanıp aşılama ya geçicem bakalım.

Ya birde kızlar benim 3 4 gündür ayağa kalkıp 4 5 adım sonra başım dönüyor gözüm kararıyor letu böyle bir etki yapar mı ya? Arada kasık ağrım oluyor belim sabahları ağrıyor birde geceleri karın açlığına uyanıyorum ya ben belki bebe vardır ondandır diye düşünmüştüm ama bu göz kararması baş dönmesi beni korkuttu eşim doktora gidelim diye ısrar ediyor ben regl gelsin hele diye bekletiyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum gitmeli miyim doktora?

Demir eksikliği falan olabilir mi? Yumurtlama üstünden kaç gün geçti negatif gördüğünde?

Demir eksikliği falan olabilir mi? Yumurtlama üstünden kaç gün geçti negatif gördüğünde?
31 aralıkta 2 yumurtam 18 mm biri de 16 mm di canım 2 ocakta çatlama olduğunu düşünüyorum yumurtalıklarım ağrımıştı. Negatifi bu gün gördüm 13. Gün oluyor ama 16 mmlik olan yumurtam da belki sonradan çatlamıştır diye içimde hala bir umut var aslında. Demir değerlerimi yakın zaman da ölçtürmedim ya mayıs ayında normaldi bir daha baktırmadım.

Bekle bakalım 16 da umut olabilir

Yok kuzucum yapmadım, geçen gebeliğimde bata 6 kala kahve leke ve kasık ağrısı vardı. Hiçbir şey yok. Pek umutlu değilim o yüzden test yapmaya da heves etmiyorum
Bende de hiç belirti yoktu o yüzden test yapmamıştım adet günü 1 gün geçince pozitif çıktı inşallah seninde öyle olur kuzum benim

Histereskopi düşünüyor musunuz? Çünkü polip ve miyom vajinal ultrasonda görünmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…