Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bnm 6 cm kistim vardi dra gittim ozel bana acil amlyt dedi biyle hamule kalma cock olmaz vsvs bnmki basit yumrtlak kisti idi cikolata kisti degil ama buyuktu neyse baska dr a gittim dogm kontrol verdi 2 ay kllandm gecmedi kuculdu her ay 3. Ayda sigan kuru ve ilac dogm kontrol kllandm hecti tamamen snra ara ara tekrrladi 2cm 3 cm ama hep dogm kontrolle gecti ve en sonnda kistm varken 3 cm hamile kaldm hamilelgm ilerlediginde kayboldu baska drlra git derm yumrtlklrnla son care olmadan ugrastirma

Şu mfk nın sadece arı sütü bal polen karışımını almıştım ama kullanmamıştık daha bu ay onu kullanalım bari. Allah affetsin tadı hiç güzel değil

Uzulme canım ins bizde gorcez bı gün pozitifleri aminn
ne kadar üzülmeyeceğim desem de üzülüyorum canım ya 2 sene 4 aylık evliyim hiç gebelik oluşmadı 3 ay önce evlenen kuzenim 1 aylık hamile yengem 2 aylık hamile 5 ay önce evlenen eltim de hamileydi düşük yapmış. Dört bir yanımdan hamile haberleri geliyor. Yani ne bileyim ya isyan etmek istemiyorum küçücük karıncayı bile düşünen rabbimin benim için de vardır bir planı inşallah

ben bu ay ne havuc ne avokado yemedim . hic gecen ay ki gibi uzerine dusunmedim . hatta bugun ovulasyonun ustunden 4 gun gecmesine ragmen kayak dersi aldim . karda yuvarlandim biraz
herseyi takip etmek gecen ay beni cok stres e sokmustu . baya rahatim bu ay , bakalim cift cizgimi gorecegim , tek mi

Seni çok iyi anlıyorum canım burda hepimiz bazen bu duyguları yaşıyoruz sonra tekrar bı kere daha diyoruz çok zorlu surecteyiz ama napalim elimizden bişy gelmiyor aslında evliliğimizin en güzel yıllarını bu şekilde üzülerek geçiyoruz bir gün diycez ki keşke bu kadar uzulmeseydik sana böyle diyorum ama inan bende senin gibiyim ama ne yapayım elden bişey gelmiyor

Kız geçti benim üzüntü o kadarcıktı o önceden baya günlerdir ağlar hayattan bağımı keserdim artık 2 saat üzülüp ağlayıp normale dönüyorum amaan napıyım olmuyorsa ya Rabbimin vardır bir bildiği bu halimize bin şükür

Artı daha kırmızılar gelmedi yüzde 0.1 de olsa bir şans olabilir fakir tesellisi

Kızlar bugün bat günüm ama regl olacak gibi değilim.Ovulasyon 1 ocakta oldu, 3 gün önce beta 0.100 çıktı, burdan dönme ihtimali var mıdır sizce Selizay ne diyorsun, kırmızılar gelene kadar umut kesilmez lafını layıkıyla yaşıyorum

Bazen kremsi tarz, bazen uzayan süt beyaz akıntı oluyor ama daha pozitif sonuç göremedim malesef
Ben dün ovülasyonda çatlama gördüm ama ikinci çizgi çok fazla silik değildi akıntım olmamıştı bugün beyaz ve fark edilir şekilde gelince bugün mü çatlama oldu diye düşündüm

Ben dün ovülasyonda çatlama gördüm ama ikinci çizgi çok fazla silik değildi akıntım olmamıştı bugün beyaz ve fark edilir şekilde gelince bugün mü çatlama oldu diye düşündüm
Onu diyorsan şöyle söyliyeyim, çatlamadan 1 2 gün sonra farkediyorum ben ama kremsi şekilde oluyor uzayan şekilde değil, sen değerlendir yine mutlaka

S sonsuzaskk yani bak bide 18 mm boyutunda çok buyukte değil, ne bileyim hemen operasyon gibi uygulama çok moralimi bozdu
Bnmki cm mm deil yani basit yumrtabkisti ise zaten hicbr dr anlyt demez siz bence iicr anlayin nasil birsy dogm kontrl hapiyla gecior bu kistler bnm 6 cm gecti 1.8 cm havada karada gecer Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…