- 12 Ocak 2022
- 1.498
- 918
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.321
Cnm bnm 6 cm kistim vardi dra gittim ozel bana acil amlyt dedi biyle hamule kalma cock olmaz vsvs bnmki basit yumrtlak kisti idi cikolata kisti degil ama buyuktu neyse baska dr a gittim dogm kontrol verdi 2 ay kllandm gecmedi kuculdu her ay 3. Ayda sigan kuru ve ilac dogm kontrol kllandm hecti tamamen snra ara ara tekrrladi 2cm 3 cm ama hep dogm kontrolle gecti ve en sonnda kistm varken 3 cm hamile kaldm hamilelgm ilerlediginde kayboldu baska drlra git derm yumrtlklrnla son care olmadan ugrastirmaMerhaba kızlar ben femaraya başladım aşılama deneyecegiz bu ay, Dr çok az ihtimal %7-9 arası kabul ediyor musunuz diye sordu evet dedim. Birde doğum kontrol hapı da ise yaramamış sol yumurtalığımdaki 18 mm çapındaki folikul kisti erimemis ca125 testi ve e2 yaptı normal sınırlarda çıkınca ilaca başladım fakat tüp bebek gibi çok sayıda yumurta geliştirmek gereken bir sürece girmek istersem bu kist çok daha büyüyüp diğer yumurtalıkları baskılar bu yüzden kist aspirasyonu yapmalıyız yani anestezi altında iğne ile yumurtaliga girip kistin içini bosaltmamiz lazım dedi.
Açıkçası şaşırdım bir sürü kisti olup tüp bebek yapan var acaba (tüp bebek merkezi olduğu için maddiyat odaklı mi yaklastilar) yoksa bu olması gereken bir süreç mi bilemedim. Var mı fikri olan?
HahaaYumurta çatladı gitti zaten sen muhasebete girene kadar
Şu mfk nın sadece arı sütü bal polen karışımını almıştım ama kullanmamıştık daha bu ay onu kullanalım bari. Allah affetsin tadı hiç güzel değilCanım bizde de hız sorunu var. Aktar a keçiboynuzu almaya gittiğimde durumu tahmin edip içeriğinde arı sütü propolis ginseng ve bir kaç şey daha olan bir karışım yapıyorum dedi arı sütü şifa zaten hem yumurtalıklara hem sperme faydalı. Senin de aklında olsun takviyelere ekleyebilirsin
Uzulme canım ins bizde gorcez bı gün pozitifleri aminnGünaydın kızlar ben tahmini bata 1 gün kala negatifi gördüm bu ay da nasip değilmiş şubatta son kez letu kullanıp aşılamaya geçicez artık Rabbim hepinize bu ay nasip eder inşallah
ne kadar üzülmeyeceğim desem de üzülüyorum canım ya 2 sene 4 aylık evliyim hiç gebelik oluşmadı 3 ay önce evlenen kuzenim 1 aylık hamile yengem 2 aylık hamile 5 ay önce evlenen eltim de hamileydi düşük yapmış. Dört bir yanımdan hamile haberleri geliyor. Yani ne bileyim ya isyan etmek istemiyorum küçücük karıncayı bile düşünen rabbimin benim için de vardır bir planı inşallahUzulme canım ins bizde gorcez bı gün pozitifleri aminn
Merhaba, ben de bu yıl sizlerle aynı umudu taşıyorum. Beni de listeye ekler misiniz?Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Seni çok iyi anlıyorum canım burda hepimiz bazen bu duyguları yaşıyoruz sonra tekrar bı kere daha diyoruz çok zorlu surecteyiz ama napalim elimizden bişy gelmiyor aslında evliliğimizin en güzel yıllarını bu şekilde üzülerek geçiyoruz bir gün diycez ki keşke bu kadar uzulmeseydik sana böyle diyorum ama inan bende senin gibiyim ama ne yapayım elden bişey gelmiyorne kadar üzülmeyeceğim desem de üzülüyorum canım ya 2 sene 4 aylık evliyim hiç gebelik oluşmadı 3 ay önce evlenen kuzenim 1 aylık hamile yengem 2 aylık hamile 5 ay önce evlenen eltim de hamileydi düşük yapmış. Dört bir yanımdan hamile haberleri geliyor. Yani ne bileyim ya isyan etmek istemiyorum küçücük karıncayı bile düşünen rabbimin benim için de vardır bir planı inşallah
Kız geçti benim üzüntüSeni çok iyi anlıyorum canım burda hepimiz bazen bu duyguları yaşıyoruz sonra tekrar bı kere daha diyoruz çok zorlu surecteyiz ama napalim elimizden bişy gelmiyor aslında evliliğimizin en güzel yıllarını bu şekilde üzülerek geçiyoruz bir gün diycez ki keşke bu kadar uzulmeseydik sana böyle diyorum ama inan bende senin gibiyim ama ne yapayım elden bişey gelmiyor
Artı daha kırmızılar gelmedi yüzde 0.1 de olsa bir şans olabilirSeni çok iyi anlıyorum canım burda hepimiz bazen bu duyguları yaşıyoruz sonra tekrar bı kere daha diyoruz çok zorlu surecteyiz ama napalim elimizden bişy gelmiyor aslında evliliğimizin en güzel yıllarını bu şekilde üzülerek geçiyoruz bir gün diycez ki keşke bu kadar uzulmeseydik sana böyle diyorum ama inan bende senin gibiyim ama ne yapayım elden bişey gelmiyor
Bazen kremsi tarz, bazen uzayan süt beyaz akıntı oluyor ama daha pozitif sonuç göremedim malesefKızlar ovülasyonda çatlama gördükten sonra beyaz akıntınız oldu mu?
Ben dün ovülasyonda çatlama gördüm ama ikinci çizgi çok fazla silik değildi akıntım olmamıştı bugün beyaz ve fark edilir şekilde gelince bugün mü çatlama oldu diye düşündümBazen kremsi tarz, bazen uzayan süt beyaz akıntı oluyor ama daha pozitif sonuç göremedim malesef
Onu diyorsan şöyle söyliyeyim, çatlamadan 1 2 gün sonra farkediyorum ben ama kremsi şekilde oluyor uzayan şekilde değil, sen değerlendir yine mutlakaBen dün ovülasyonda çatlama gördüm ama ikinci çizgi çok fazla silik değildi akıntım olmamıştı bugün beyaz ve fark edilir şekilde gelince bugün mü çatlama oldu diye düşündüm
Dün akşamı değerlendirmiştim şimdi adamı yakalayıp değerlendiriyim o zamanOnu diyorsan şöyle söyliyeyim, çatlamadan 1 2 gün sonra farkediyorum ben ama kremsi şekilde oluyor uzayan şekilde değil, sen değerlendir yine mutlaka
Bnmki cm mm deil yani basit yumrtabkisti ise zaten hicbr dr anlyt demez siz bence iicr anlayin nasil birsy dogm kontrl hapiyla gecior bu kistler bnm 6 cm gecti 1.8 cm havada karada gecer Allahin izniyleS sonsuzaskk yani bak bide 18 mm boyutunda çok buyukte değil, ne bileyim hemen operasyon gibi uygulama çok moralimi bozdu