- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
Ben 78le ögrenmiştim 7. Gün 9. Gün tekrarında 236 olmuştı kıyaslamayın 2 ye katlaması saglıklı ilerlediğini gösterirAminn inşallah 7. Günde beta değeriniz kaçtı acaba sizin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 78le ögrenmiştim 7. Gün 9. Gün tekrarında 236 olmuştı kıyaslamayın 2 ye katlaması saglıklı ilerlediğini gösterirAminn inşallah 7. Günde beta değeriniz kaçtı acaba sizin :)
İnşallah güzel katlar ya. Bende bu cuma 9. Güne denk geliyo, vericem bakalim kaç çıkacak hayırlısıyla inşallahBen 78le ögrenmiştim 7. Gün 9. Gün tekrarında 236 olmuştı kıyaslamayın 2 ye katlaması saglıklı ilerlediğini gösterir
Selamlar merak etti. Kaç cıktı acaba değeriniz? Umarım saglıklı sonuclar almışsınızdıeİnşallah güzel katlar ya. Bende bu cuma 9. Güne denk geliyo, vericem bakalim kaç çıkacak hayırlısıyla inşallah
Selamlar bugün gittik 131 çıktı çook şükür doktorum bir hafta sonra gel ultrasonda görelim dedi inşallah oda nasip olurSelamlar merak etti. Kaç cıktı acaba değeriniz? Umarım saglıklı sonuclar almışsınızdıe
Aa cok sevindim hayrlısı olsun şimdi sıra kesedir kalp atısıdır duymada insallah kacınsı gününüzdü kan verdğinzdeSelamlar bugün gittik 131 çıktı çook şükür doktorum bir hafta sonra gel ultrasonda görelim dedi inşallah oda nasip olur
Amin inaşallahh 8.günümdü transferden sonraAa cok sevindim hayrlısı olsun şimdi sıra kesedir kalp atısıdır duymada insallah kacınsı gününüzdü kan verdğinzde
Detaylıya kadar saklamış mı kendini tam bir kız bizde karından ultrasonda göremedi vajinalde gördük bugünHayırlısı olsun kuzu
Benim detaylıda belli olan bir kızım olacakmış
Her şeyin iyi olmasına sevindim
Sağlıkla gelsin inşllah bunları konuştuğumuz için çok mutluyumDetaylıya kadar saklamış mı kendini tam bir kız bizde karından ultrasonda göremedi vajinalde gördük bugün
Yaaa bu kızlar neden boyle kendilerini saklıyorlar ejce oğlumuz da hayırlı olsun saglikla gelsin ben iş ev yuvarlaniyom yorucu geçiyor Burcunun son zamanlariDetaylıya kadar saklamış mı kendini tam bir kız bizde karından ultrasonda göremedi vajinalde gördük bugün
Yaa bende aynen nerden nerelere geldim Allah sağlıkla sıhhatle kucagumıza alcagımz günler de göstersin cok heyecanlı bir sürec gercektenSağlıkla gelsin inşllah bunları konuştuğumuz için çok mutluyum
Kuzum ben iyiyim uyuz dışında hersey guzel bi oglusumuz mu geliyor yani gordun mu bacak arasını yoksa gelisimden dolayi mi dedi doktor
Aa hatirlamazmiym cok sevindimKızlar merhaba beni hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama bir müjdeli haber hamileyim ve neler yaşadım bir bilseniz hemen anlatıyorum
Yaa .u nasıl Bir mucizedir kurban olduğum Rabbim her zorluğun arkasından bir guzellik veriyor rabbim kucağına almayı nasip etsinIlk tüp bebek denememde tutmamisti 2.cidede tam tranfer gunune 4 5 gün kala dermoid kistin oldugu yumurtalık torsiyone oldu yani döndürdü kangren riski ve yumurtalik kaybina neden olacagi icin acil ameliyata alındım açık sezeryan gibi oldu şükür ki ameliyat çok güzel geçti sonrasında bi toparlanma süreci oldu amelyattan 1 bucuk ay sonra falan regl oldum diger ay regl zamanim geldiginde cok fazla kasik agrilarim vardi ama ben bunlari enfeksiyona yordum yeni ameliyat gecirdigim icin bir yandan belirtiler cok fazlaydi ama bu kadar kasik agrisi olacagini bilmedigimden olmayadabilir dedim umitlenmek istemedim 9 gun gecikti adetim duzensizlik var diye dusundum doktora gittik kontrol için kapidan girerken ameliyat eden doktorum hamile misin dedi ben şok ama test yapmamistim ultrasona gectim ve gercekten hamileyim ve 5hafta 4 günlüktü ögrendigimde kese ve bebek gorunuyordu ve suan 7. Hafta icerisindeyiz çok mutluyum Allah'ım olmayan isteyen herkese en hayirli zamanda versin inşallah
Gördük gördük çarşamba günüKuzum ben iyiyim uyuz dışında hersey guzel bi oglusumuz mu geliyor yani gordun mu bacak arasını yoksa gelisimden dolayi mi dedi doktor
Ohh şimdi başlasın hazirliklar iste erkekimiz geliyormuş saglikla gelsin inşallah paşamGördük gördük çarşamba günü
Amin canım çok teşekkür ederim yarın kalp atışı için gideceğiz nasipseYaa .u nasıl Bir mucizedir kurban olduğum Rabbim her zorluğun arkasından bir guzellik veriyor rabbim kucağına almayı nasip etsin