Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaaaa allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin arkdsim cooook sevindim nasilsiniz iyi misniz bebis nasilSelamlar dün ben de bebeğimi kucağımı aldım darısı başına inşlllah
Anaaa tahmin ettm ama kolluyorum hepinizi cunku darısı başıma sağlıkla sıhhaetle insallah offf cok heyecanlı böyle olunca en basında hamilelil haberlerni paylaşıyoduk şimdi doğumları zaman nasıl geciyor inanılır gibi değilSelamlar dün ben de bebeğimi kucağımı aldım darısı başına inşlllah
Gruptakiler cogu dogurdu bizde bir ben kaldımKaç haftalık oldunuz kızlar hangi ayda doğum yapıosunuz bakalım aynı ayda doğum yapan varmı 6.ayımı doldurdum 7aya geçtim allahın izniyle haziran sonu temmuz başı doğumum olacak günler geçmiyor sanki bende tüp bebek annesiyim..
Sen kaç aylık sınGruptakiler cogu dogurdu bizde bir ben kaldım
8 sanıyorm 32 hafta bitecek 33 e greceğim yarın nasipseSen kaç aylık sın
Bol bol uyu vakit varken heran uyu dinlen bana bu cümleleri kuranlara her seferinde küfür ettigin icin içimden çok pişmanım8 sanıyorm 32 hafta bitecek 33 e greceğim yarın nasipse
Valla şuan da uyuyamıyorm agrılarm oluyor kasılmalarım braz fazla sanıyorm krnım hep sert doktora da önümzdeki hafta gidecegm kotkmuyo değilimBol bol uyu vakit varken heran uyu dinlen bana bu cümleleri kuranlara her seferinde küfür ettigin icin içimden çok pişmanım
Dualarım seninle canım umarım hayırlı haberi alırsınKizlarrr banada dua edinnnnnn 13 yildir bekliyorum transferimin 3. Gunu
Su gibi akip gidecek zaman demek yengeç geliyor oyy cok duygusal bi burc soguk gibi görünür ama cok sica kanlıdir benim burcumdan severim saglikla kucagina al insallahKaç haftalık oldunuz kızlar hangi ayda doğum yapıosunuz bakalım aynı ayda doğum yapan varmı 6.ayımı doldurdum 7aya geçtim allahın izniyle haziran sonu temmuz başı doğumum olacak günler geçmiyor sanki bende tüp bebek annesiyim..
Braxton hicks yalanci kasilmalarin oluyor cok normal kuzu dinlen güzelce olurmu artk sığmıyor bebisValla şuan da uyuyamıyorm agrılarm oluyor kasılmalarım braz fazla sanıyorm krnım hep sert doktora da önümzdeki hafta gidecegm kotkmuyo değilim
Teşekkür ederim inşallahSu gibi akip gidecek zaman demek yengeç geliyor oyy cok duygusal bi burc soguk gibi görünür ama cok sica kanlıdir benim burcumdan severim saglikla kucagina al insallah
Grupta sorcaktim bgn sana transfer zamanlarimizi konusurken aklıma geldi bizim kiz napti acaba diye girip yazayim dedm valla bana uyar yendigoan destegi sağlarızKesin gelmiştir senam ya birde Opecert le mi grup kursak
Cok güzel olur ya yenidogan gormus de oluruz hem bizimkiler dana oldu çünküGrupta sorcaktim bgn sana transfer zamanlarimizi konusurken aklıma geldi bizim kiz napti acaba diye girip yazayim dedm valla bana uyar yendigoan destegi sağlarız
Olur olurGrupta sorcaktim bgn sana transfer zamanlarimizi konusurken aklıma geldi bizim kiz napti acaba diye girip yazayim dedm valla bana uyar yendigoan destegi sağlarız