• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Canım kalem şeklindekileri döndürdükçe yapacağın doz miktarı yükleniyor içine örneğin döndürüp dozu 200 e getiriyorsun ilacı yağınca sıfırlanıyor öyle olması lazım zaten tekrar yapacağın zaman döndürerek ilacı çekmiş oluyorsun vurunca yine değer sıfırlanıyor bak benim kullandığım eskiden bundandıEki Görüntüle 3271579

Benim böyle belirtilerim🥰
Ay darısı başıma o zaman inşallah canım🙏 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaaahhh🤲🤲🤲🤲🌸🌸🌸🌸

Kız niye vazgeçiyorsun yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin o günler geçmek bilmiyorken vazgeçilir mi ben 2 andır transfer olacağım günü bekliyorum birinde covid oldum birinde regli oldum nasip olmadı 3. Ye şükür Allahım olabildim o aşamaya gelene kadar ne çok bekledim vazgeçme bebeğine güven 🥰
Korku geldi bana acaba hazır mıyım bebeğe diye :KK14: Bir de ilki tutmuyor diyorlar ya boşuna yaptırıcam gibi geliyor. Dr. umbi deneyelim tutmazsa 2 ay rahim baskılama tedavisinden sonra transfer yaparız dedi hevesim kaçrı ay kız ne bileyim ben terelelliyim biraz gelip gidiyorlar :KK53:

Korku geldi bana acaba hazır mıyım bebeğe diye :KK14: Bir de ilki tutmuyor diyorlar ya boşuna yaptırıcam gibi geliyor. Dr. umbi deneyelim tutmazsa 2 ay rahim baskılama tedavisinden sonra transfer yaparız dedi hevesim kaçrı ay kız ne bileyim ben terelelliyim biraz gelip gidiyorlar :KK53:
Neden tutmasın aşkım ben bağışıklık baskılattırıyorum serum alıyorum bir de kan sulandırıcı başkada vitamin var sadece o yüzden 1. 2. Tutucak diye bişey yokk o nasip işi herşeyi yapacağız gerisi takdir ben öyle düşünüyorum.🥰

Neden tutmasın aşkım ben bağışıklık baskılattırıyorum serum alıyorum bir de kan sulandırıcı başkada vitamin var sadece o yüzden 1. 2. Tutucak diye bişey yokk o nasip işi herşeyi yapacağız gerisi takdir ben öyle düşünüyorum.🥰
Sizi görünce heyecan geliyor zaten. Hatta vazgeçme evresindeyken 2 3 gün girmedim buraya bile fikrim değişecek diye :cry:

Merhabalar. Aranızda doğal siklus transferi olan var mı acaba süreç nasıl işliyor? Bir önceki transferimde bir sürü ilaç ve iğne kullandım. 2 embriyo transfer edildi biri tuttu ama 8.haftada kürtaj oldum kalp atışının yavaşlaması sebebiyle. Çok yıprandım bu sefer böyle yaptıracağım. Geçen ay da histeroskopi oldum tarlusal’a başlayacağım ve adetin 2.günü gideceğim. Doktor ilaç kullanmıyoruz kendi kalınlığın da zaten çok iyi oluyor dedi adetin 17.18 günü. Süreç hakkında bilgili olan var mı 🙏🏻
merhaba canım. ben de doğal siklüste transfer olucam. hiç ilaç kullanmıyoruz. sadece 3 gün femora kullandım sabah-akşam. folik asit sabit zaten. benim de ilk tüp bebek tecrübem. opu'dan önce bayağı ilaç kullanmıştım gerçekten maddi manevi yorulmuştum. böyle bana çok rahat geldi açıkçası. inşallah sonucu da güzel olur. doktorlar bana sebepsiz infertilite ve PCOS için ilaç kullanıyoruz, yumurta rezervi düşüklüğünde transfer öncesi kullanmıyoruz ilaç rahim kalınlaşmasıyla ilgili bir sıkıntı yoksa dedi. fakültede tedavi görüyorum, hocalara güveniyorum. inşallah olumlu sonuç alırız hepimiz =)

Nasıl yani? Olmaz ki öyle . Çiğ maydonoz ve bitki çay asla olmaz, özelikle çiğ maydonoz ve ada çayı. Direk düşük yapıyor!!!!! Sigara ve alkol olmaz. Kafein olur biraz, bir bardak çay ve bir kahve olur günde, ama tabiki bıraka bilirsiniz veya azaltabilirsiniz daha iyi olur. Ama ben mesele transferden sonra bugün 10cu günüm ilk defa bir bardak çay içtim açık. Kahveyi çok seviyorum, ama şimdilik içmiyorum, ama bazen içerim. Onlar normal. Paketlemiş ürünler falan yememeyi çalışın. Onlar zaten hiç kimse yemesin 😊
kafeinsiz kahve iç canım sen de benim gibi kahveciysen =)

Canım bende olmuştum ıkınmadım, direk hemşireye yazdım şurup 1 ölçek içebilirsiniz ama önceliğiniz doğal besinlerden yana olsun dedi. Bende önce sabah aç karnıma 3 kuru kayısı yedim üstüne direk su içtim sonra kahvaltı yaptım ardından muz şeftali nektar ve kayısı yedim biraz da çıplak ayak mermere bastım bilerek ama sonradansa yollarımı sıcak tuttum bunu sürekli yapma hasta olma sadece ishal gibi olmak için yaptım işe yaradı 4 saate falan kabızlığım geçti hemen o günden sonra kabız olmadım çok şükür. Haşlanmış mısır yiyip üstüne su içersen de olur ama ıkınma önermiyorlar asla dedi doktorum
Belirti oldumu sizde ve kaçıncı gün

İlkte pozitif gören çoook var canım hiç negatif düşünme güzellikler seni bulsun 🙏🏻🙏🏻

Belirti oldumu sizde ve kaçıncı gün
Belirti ben ilkinden az çok vücudumu anladığım için ilk günden beri rahimde dank ini kıpırtı seyirme elektriklenme ara sura batmalar hissettim bel ağrısı oldu canım ve 4. Günden itibaren bi koku hassasiyetim oldu

Back