• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Arkadaşlar ben bugün itibariyle progestan fitil iğne ve enox iğneye başladım. Benim kan trombofili testim sonuçlanmıştı ve malasef kan pihtilasmasina yatkınlık çıktı enox bu yüzden başladı. Ana biraz dozlar fazla gbi düşündüm okuduklarıma göre sabah 2 akşam 2 fitil progestan, gün aşırı kalcadan progestan ve hergun enox olacak. Kullananlar var mı aramızda ya da bnim gbi yenj baslayanlar?
Canım geçmiş olsun öncelikle. Ben bugün itibariyle sabah öğle akşam 1 adet progestan fitile başladım. Transfer öncesi 5 gün gün boyunca kalçadan progestan ve yine her gün enox göbekten kullandım. Progestan iğne bitti ama enox devam edecekmiş ki bende pıhtılaşma sorunu da yok ilk transferim tutmadı diye doktorum önlem almak istemiş.

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle pozitif olanları canı gönülden tebrik ediyorum Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Pozitif haber bekleyenlere istediklerini transfer gününü bekleyenlere de hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah. Ben nisan ayında ilk transferimi oldun negatif sonuçlandı 5.gün embriyosuydu. Geriye iki embriyom kalmıştı onlarda blast embriyo. Bugün transferimi oldum 2 adet konuldu 10 gün sonra doğum günüm ve test günüm☺️ O güne denk geldi inşallah bize de nasip olur pozitifi görmek.
hayırlı olsun canım allah pozitifi görmeyi de nasip etsin inşallah.

bana 1 bardak çay 1 bardak kahve içebilirsiniz transfer sonrası dediler ama ben yine de, ne olur ne olmaz diye kafeinsiz filtre kahve ve kafeinsiz neskafe aldım =) çaydan çok kahveciyim çünkü =)
Ben tamamen cafeinli herşeyi çıkardım ve üstüne sigara içen biriydim bıraktım yani anlayacağınız kahve sigara tiryakisiyim notmalde ama ağzıma sürmedim .onlar daha önemli 🥰🙏🏻

Evet canım rabbime şükür 382 çıktı 10. Gün bugün asıl test günümdü. Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese pozitif görüp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ın izniyle inşallah 💖 benim tahminim ikiz ama rabbimden hayırlısı diyorum sağlıkla devam etsin inşallah çok şükür 🙏🏻 2 günde yaklaşık 3 kat artmış beta🙏🏻🧿
Çok güzel. Bende cuma günü yine yaparım , gelişme nasıl gidiyor diye. Ama doktorum da dedi biraz yüksek ikizler olabilir. Ama önemli değil. Sağlıklı olsun, yeter 💞

IMG_3178.jpeg

Ben tamamen cafeinli herşeyi çıkardım ve üstüne sigara içen biriydim bıraktım yani anlayacağınız kahve sigara tiryakisiyim notmalde ama ağzıma sürmedim .onlar daha önemli 🥰🙏🏻
ben sigara içmiyorum ama alkol alışkanlığım vardı. opudan önce 2 hafta bırakmıştım. şimdi de transfer öncesi regl olunca bıraktım. çok zorlanıyorum ama inşallah sonucu güzel olacak diyip kendimi teselli ediyorum =)

Back