Siz gebesiniz ama değil mi:)İnşallah rabbim hepimize nasip eder
çok güldüm buna belirti yoksa bişey yoktur gibi bişey yok çok sağolun pozitifleştim sayenizde
Gebeyim inşallah da insan sevinemiyor ki sadece teste. Kese görünecek mi diye bekliyorum şimdi sonra kalbi atacak mi diye düşünüyorum şimdidenSiz gebesiniz ama değil mi:)
Allah’ın izniyle gönlünüzü ferah tutun . Bebeğinizde sımsıkı tutunsun yerini sevsin inşallah ben 4 senedir pozitifi bile görmedim testte inanın bir görsem uçucam havalaraGebeyim inşallah da insan sevinemiyor ki sadece teste. Kese görünecek mi diye bekliyorum şimdi sonra kalbi atacak mi diye düşünüyorum şimdidensonra daha neleri var yaşayıp göricez
Bende 4 senedir hastane hastane uğraşıyorum pozitifi görünce acilde nasıl ağladımAllah’ın izniyle gönlünüzü ferah tutun . Bebeğinizde sımsıkı tutunsun yerini sevsin inşallah ben 4 senedir pozitifi bile görmedim testte inanın bir görsem uçucam havalara
Allahım bizide öyle ağlatsın sevinçtenBende 4 senedir hastane hastane uğraşıyorum pozitifi görünce acilde nasıl ağladım
İnşallah sende ağlarsın sevinçten test günüAllahım bizide öyle ağlatsın sevinçten
Prolutex kullanıyorum hala devam. Ediyorum estrofemde kullanıyordum kalp atışını duyunca bıraktımKizlar birde bişey merak ettim çoğunuz hemen hemen aynı ilaclari kullanıyorsunuz benim farklı acaba nedenki. Estrofem, coasprin, omegrav bide prolutex iğne yapıyorum ben. Prolutex ile omegrav kullanan hiç duymadım burada
Gecicek bu günlerNe guzel uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederimbenim belimdeki adet sancım hiç kesilmiyor o yüzden de korkuyorum yoksa kahveye döndü lekelenmem umarım bel ağrım da bir an evvel geçer
Maşallah benim ikinci denemem de tuttu hayırla alalım kucaklarimiza inşallahbizim doktorumuz aynıymış canım mehmet reşit beye gitmiştim ben dee 3 temmuzdaydı transferim ilk denemede oldu çok şükür 8+5 deyim
Bende belki biraktirir diye tek tek alıyorum 3 günde bitiyor yarın 3 kutu balı alaym o zamanProlutex kullanıyorum hala devam. Ediyorum estrofemde kullanıyordum kalp atışını duyunca bıraktım
Aynen hemen bitiyor çokta pahalı malesefBende belki biraktirir diye tek tek alıyorum 3 günde bitiyor yarın 3 kutu balı alaym o zaman
Evet transfer gününden beri kullanıyorum cidden pahalı daha ne kadar devam edecek acabaAynen hemen bitiyor çokta pahalı malesef
Aynen hemen bitiyor çokta pahalı malescani
canim birde bişey sorucam. Bizim aramızda bir hafta var doktorun sana kaç haftalık dedi benim kontrolüm bu hafta içi nasipseAynen hemen bitiyor çokta pahalı malesef
Belimdeki sancı için bugün hastaneden çıkarmadı doktorum iğneler serumlarla daha iyiyim canım şükürler olsunSancı belimdeki çok mu uzun sürüyor canım? Vajinada baskı bende de oluyor geriliyor sürekli özellikle 7. Haftanın ortalarında başladı doktoruma sordum endişe etmeyin iki tane kese var içeride ve onlar büyüdükçe gerilme baskı oluşur içeride dedi ikizlerde daha erken hissedilir bu durum dedi
Kızlar buarada progestan fitili Estrofemi oksapar i devlet karşılıyor ben yazdiriyorum burdaEvet transfer gününden beri kullanıyorum cidden pahalı daha ne kadar devam edecek acaba
Prolutex diye karından iğne yapıyoruz sabah akşam canım 7 tanesi 655 TL onu diyoruzKızlar buarada progestan fitili Estrofemi oksapar i devlet karşılıyor ben yazdiriyorum burda
Ay evet onu karşılamıyor maalesef daha bugün aldım yineProlutex diye karından iğne yapıyoruz sabah akşam canım 7 tanesi 655 TL onu diyoruz
Hemen de bitiyor dmiiAy evet onu karşılamıyor maalesef daha bugün aldım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?